reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Halooo;) Witam Was gorąco, wogóle cieplutko i takie tam. Jakoś smutno mi się zrobiło, że nie ma komu pomarudzić i nie ma się z kim podzielić wrażeniami odnośnie wrażeń ciążowych"":D No i wreszcie sie zalogowałam. Ale czytałam już wasze wypociny eh...trudno je codziennie nadrabiać ale zawsze lepiej sie robiło jak przeczytałam, ze nie tylko mi tak źle;p;p No juz dobrze kochane, może zdąże troche nadrobić przed przybyciem małej na świat i waszych aniołków:D:D:) Tym czasem udanego dnia i do usłyszenia....:*:*;-)

O nieee czopy powracają:szok: Jak w horrorze " POWRÓT CZOPA -REAKTYWACJA":-D Golanda to happy new jeru na porodówce:-D
Ja się juz całkiem rozstępuję , brzuch normalnie zdrapię. Jestem jednym wielkim rozstępem:szok: Znowu do apteki i kolejny krem i będzie z tego... Miałam kupić tą Mustelę ale jak żaden cudów nie zrobił to ten chyba też nie:dry: Kasiory szkoda.

O nieee czopy powracają:szok: Jak w horrorze " POWRÓT CZOPA -REAKTYWACJA":-D Golanda to happy new jeru na porodówce:-D
Ja się juz całkiem rozstępuję , brzuch normalnie zdrapię. Jestem jednym wielkim rozstępem:szok: Znowu do apteki i kolejny krem i będzie z tego... Miałam kupić tą Mustelę ale jak żaden cudów nie zrobił to ten chyba też nie:dry: Kasiory szkoda.

A próbowałaś ziajkę??

Co prawda zniknąć raczej nie znikną ale może się zmniejszą / łatwiej znikną po porodzie.....
Kiedyś czytałam wywiad z lekarzem dermatologiem - kobieta stwierdziła że nie ma takiego kosmetyku który zlikwiduje w 100% rozstępy czy też cellulit - w dużym procencie to geny decydują czy będzie kobieta miała rozstępy / cellulit czy nie. O ile pamiętam jeśli mama je miała to córka ma 80% szans że też będzie je miała...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry