Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

dziękiemilcia przekazywała wiadomości od sandraq ale nei w formie sms tylko sprawozdania, moze z nia rozmawiała?
Jutro ma wyjść ze szpitala.
wejdę później ;-)
Chyba jednak u mnie zamiast seksu na wywołanie bedzie latanie po schodachmieszkam na 4 pietrze wiec no problemo
![]()

3. Żadnych ingerencji medycznych bez twojej zgody
4. Zadnych lekw, badań inwazyjnych
kontynuować?![]()

Z obrzezaniem to trafiłaś jak kulą w płot, bo to święty obowiązek u zakutłańców...
Takiego ze skórką to tutaj nie uświadczysz...
Zresztą nawet gdy nie chodzi o religię to i tak mocno "propagują" bo tu na topie wszystko co amerykańskie![]()
Swoją drogą to mój m też jest i jak myślałam, że Polcia będzie Alkiem i rozmawialiśmy na ten temat, to awantura była, bo ja nie bardzo chciałam obrzezania ale na koniec usłyszałam od mojego m, " To ciekawe jak mu później wytłumaczysz, dlaczego jego ptaszek nie wygląda tak jak tatusia...." i w sumie przyznałam mu rację...
Wiem, wiem. Jak o tym pomyślę, to ciarki po plecach mi przechodzą. Pewnie jakiś zdesperowany impotent to wymyślił.Są plemiona w Afryce gdzie łechtaczkę obcinają bo wierzą, że to narzędzie szatana czy złego ducha czy jakoś tak..... Zapewne jakiś facet wpadł na ten cudowny pomysł, bo jakże by inaczej.....![]()

My mieszkamy na parterze i się pan mąż dziś nie wywinie.ci.... bo mój mąż to usłyszy i zamiast serduszkowania to będzie mnie ganiał z góry na dół i z dołu do góry. Mieszkam na 5 piętrze
Zapytam, bo spać nie będe mogła po nocach ....
i jak jest z takim ptaszkiem? jest jakaś różnica niż ze zwykłym?

Kacha- ja to opatentuje
anna_pe - mi dziś ginka powiedziała, że jak teraz boli, to bardzo dobrze, to znaczy, ze powoli się przygotowuje do porodu
Tylko proszę, przypomnijcie mi o tym, jak będe na coś narzekać
Jola- właśnie patrze, że ty się przeterminowałaśpewnie czekasz na te bezalkoholowe o północy
a za mną chodzi Picolo o smaku truskawkowym
![]()
No czekam na to bezalkoholowe o polnocy a tka naprawde to prawdziwy szampan mi sie marzy juz od dluzszego czasu
No ale coz, napije sie bezalkoholowgo i zaczynamy serduszkowanie, moze sie da wygonic maly cwaniak

Jola.24, to Cię od dołu ktoś badał?
To będzie czwarty król!;-)
Chyba Pumpkin cyka, a zegarek tyka.
Kaja, ja też za bigos wszystko dam.
Wyobraz sobie jakie ja oczy postawilam, bo bylam przygotowana na mierzenie cisnienia i pomacanie brzucha a on do mnie zebym sie rozebrala
pierwszy raz mi sie przytrafilo tutaj
Obydwie;-)hihi ale Twoja głowa ciężka czy ta co jest w kanale rodnym ?! :-)![]()
Oj nie kochane ja startuje do medaliemilcia - ty już lepiej nic nie gotuj
JoL - weź te stówe, będzie na paliwo
labamba jak nic ci się nie chce, to tym bardziej rodzić....
Dorciaa - brzuchol cudowny![]()
:-)
Wiecznie bym jadła, spasłam się znowu, cholerka, a tak sobie przysięgałam że tym razem tak nie będzie
No cóż może za trzecim razem