Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I dostałam ochrzan, że sama na KTG jadę
Przecież jak zacznę rodzić, to w drodze do szpitala ... lepszego układu być nie może !!!
jak chce mi dać stówę, to chętnie przyjmę, ale czy oni nie potrafią zrozumieć, że ja mam ochotę ruszyć tą swoją d**pę, przespacerować się po świeżym powietrzu ... przecież jak będę leżeć krzyżem, to nigdy sama nie urodzę i skończę na patologii na wywołaniu 

Ave Palmer's:-) Działa i kosztuje 1/3 tego, co Mustela 

MI czop tez odchodzi i bole coraz czestrze i mocniejsze. Czekam na dalszy rozwuj teraz to pojade do szpitala jak pokaze sie krew , albo wody odejda, lub nie bede mogla wytrzymac bolu , ja jeszcze nie chce rodzic.
Dziękuje morka. A nie umiem znaleść skąd jesteś...?? Ja dokładnie Mysłowice, ale w Kato na 100% bede rodziła.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ...
Zwariuję !!! Właśnie odebrałam kolejny telefon ... tym razem mamaI dostałam ochrzan, że sama na KTG jadę
Przecież jak zacznę rodzić, to w drodze do szpitala ... lepszego układu być nie może !!!
2 min po mamie dzwoni z pracy ojciec ... bo mu mama powiedziała, że sama jadę i mam wziąć taksówkę ... on mi nawet zapłacijak chce mi dać stówę, to chętnie przyjmę, ale czy oni nie potrafią zrozumieć, że ja mam ochotę ruszyć tą swoją d**pę, przespacerować się po świeżym powietrzu ... przecież jak będę leżeć krzyżem, to nigdy sama nie urodzę i skończę na patologii na wywołaniu
Morka, na rozstępy Palmer's, Palmer's i tylko Palmer's !!! Moja skóra jest baaardzo podatna na rozstępy ... a w ciąży ani jeden nie dołączyłAve Palmer's:-) Działa i kosztuje 1/3 tego, co Mustela
No to zmykam na KTG :-) Jakby się sprawdziły scenariusze moich rodziców i po drodze bym umarła, wpadła pod auto, złamała obydwie nogi na śliskich chodnikach itp itd, to życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku, udanych porodów i najpiękniejszych na świecie, zdrowych maluszków ;-)
Hehe ... ciekawe, co będzie, jak się familia dowie, że wieczorkiem się wybieramy z M na zakupy ... pewnie znowu się nasłucham, że na pewno się to skończy dla mnie świńską grypą
Miłego popołudnia mamuśki ;-)
ostatnio moja teściowa kazała mi do lekarza wziąć taksówkę, że oni mi za nią oddadzą, ale mam sama nie jechać ;-)
tak więc dziewczyny-świętujemy 

A bigosu mało co zostało :-(
Po prostu zwaliło mnie z nóg to 

Prbowaam kiedzs na spiochamnie też korci szampan.. i to strrrrrrrrrrrrrrrrrrrasznie. mam taką ochotę na szampana,malibu albo reddsa.. no ale czuję że po 9miesiącach totalnej abstynencji pół kieliszka by mnie z nóg zwaliłono i jakoś wstyd mi przed samą sobą- obiecałam sobie że w ciąży ani łyka alkoholu nie wezmę a poddam się przez głupiego sylwestra? :-) ooooo nieeee..
ahahhaha..
a później mama zachodzi w głowę, skąd te plamy na prześcieradle
:-) chociaż teraz by się pewnie bez plam obeszło-bo trzeba kończyć inside póki możemy..
sylwia100- o "na śpiocha" jeszcze nie słyszałampróbowałaś?
A Ty Patrysia się nie stresuj :*:* aż mi się smutno zrobiło jak przeczytałam Twojego posta. Powiedz dla M że albo się z Tobą będzie kochał, albo zaczniesz cegły i pustaki nosićbo nie dasz drugi raz wywołać sobie porodu i wolisz dopomóc "szczęściu" :-) mój też czasami mówi "Kochanie, nie dziś..".. ale zaczajam się pod kołdrą na Małego Księcia i jakoś szybko mu się odmienia
![]()
jest tak zamulony ,ze nie kontaktuje i sie bierze do roboty
Cudo
Z tym pakowaniem ,to u mnie to samo jestJa sobie zasiadłam do obiadku, tak mi smakowałDopóki nie doczytałam się posta golandy z opisem jej czopa
Ale na szczęście ostały mi się dwa ostatnie kęsy
CO do pakowania
Zorientowałam się że zanim się spakuję to muszę wyprać torbę bo cuchnie piwnicą
. I teraz znowu pakowanko się opóźni
Ja to się chyba spakuję w dzień porodu
Teraz mykam na pocztę a potem do wanny a potem do M który dzielnie w mrozisko i wiatrzysko tnie drzewo cobyśmy jutro ciepełko mieli
![]()
dobrze chociaz ,ze rzeczy mam w jednym miejscu
Inteligentny chłopak z OlisiaDormark trzymam kciuki, żebyś jak najdłużej wytrzymała
Ja się zaraz zbieram na wizytę do szpitala, a strasznie mi się nie chce, pogoda jest taka, że psa szkoda wypuścić. No ale jak mus o musObym tylko w autobusie nie zasnęła, bo oczy to mi się same zamykają ;-)
Hehehe Kobietki piszecie, że nerwy by Wam puściły jakby tak Wasze dziecko po nocy szalało ;-)Uwierzcie, że ja też zrywam się z łóżka podminowana jak nie wiem co, ale wystarczy, że wejdę do Olisia, a ten na mój widok siada, szczerzy się tym swoim słodkim uśmieszkiem i zaczyna sobie bić brawo i wszystkie nerwy mi przechodzą, bo jak tu się długo na takie Słonko gniewać :-) Po prostu chłopina wie co na mamusię działa łagodząco :-)

-o widzisz jak fajnieWracaj, wracaj
Śląsk taki piękny...
Tylko mam nadzieje, że w Pszczynie z teścami nie będziesz musiała mieszkać, bo to jesturwanie głowy....zero prywatności wogóle...ehhh
Z tego co czytałam nie tylko ja mam tak źle. Ale pomyślcie, że w jednym domu mieszkamy oni na górze my na dole a oni i tak cały czas wszystko na dole robią, bo sobie góre wyremontowali i nie chcą pobrudzić. Więc nawet głupio mi sie połóżyć, bo pomyślą, że nic nie robie.:-(
Oj podziwiam za wytrwałoscNie nooooooooooo!!!!
Ziemniaki spaliłam!!![]()

tylko jeszcze musze mojego uswiadomic ,ze nowy rok przywita w trzezwosci,bo mam dziwne wrazenie ze moge zaczac rodzic po póółnocy

ale dzisiaj jeszcze tak na sucho aby jeszcze ten sylwester w domku spędzic;-)ale jutro po petardach wybuchnie jeszcze jedna we mnie
możliwe że to nic nie da ale zawsze warto spróbowac bynajmiej moja szyjka będzie bardziej podatna na rozwieranie;-)No jestem już happy:-)
Pogadałam sobie z M przy obiadku i tak wytłumaczyłam od A-Z i udało się:-)sam mi przyznał że mam racje że nieprzemyślał tak tego dokładnie i będziemy działać:-)no mam nadzieje ze teraz mi się niewykręciale dzisiaj jeszcze tak na sucho aby jeszcze ten sylwester w domku spędzic;-)ale jutro po petardach wybuchnie jeszcze jedna we mnie
możliwe że to nic nie da ale zawsze warto spróbowac bynajmiej moja szyjka będzie bardziej podatna na rozwieranie;-)