reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Czołem Sylwestrowo:-) My spędzamy ten wieczór w domu w rodzinnym gronie, M brat z żona i M kuzyn z żoną i Mamusia, no i nasi potomkowie:tak: Wiec będzie wesoło jak zawsze:tak: Dzieciaki pójdą spać a my będziemy siedzieć za ścianą i oglądać tv.
Nie wiem co się porobiło, M sprząta w kominku:szok:, chyba zrobię zdjęcie:-p i ma plan poodkurzać:szok:
Idę piec karpatkę, do potem;-)

reklama
W kwestii staników to ja się zgadzam - choć udało mi się kupić właściwe to takie absolutnie nie do uzycia też miewałam.
Ja po prostu uwielbiam sobie leżeć i klikać i w ten sposób kupować :-D Gorzej potem z ocvzekiwaniem na paczkę ale w sumie kupuję od lat i chyba 2-3 razy miałam nieprzyjemne sytuacje tylko.

Matko ile u nas sniegu jest....!!

Kaja daj troche tego sniegu:-)

A ja lubie przed kupnem czegos zawsze sobie pomacac, bez macania nie umiem kupowc.

Dwa dni temu kupilam sobie stanik do karmienia trzymajacy o dziwo biust jak nalezy.
Bo do tej pory jak mierzylam te do karmienia z bawelny to pozal sie Boze, obwod i miska w ogole nie trzymaly rozmiaru i w sumie to biust wygladal tak jakbym w ogole stanika nie miala na sobie:baffled: takze juz sie martwilam, ze bede chodzila bez.

Co do triumpha to nie mierzylam, a jesli chodzi o normalne staniki to u mnie tylko triumph.

A nie śpij tylko kombinuj i myśl!! :-D:-D:-D:-D bo ojjjj dużo, dużo tracisz....:-D:-D:-D
Siusiak jak siusiak. Ja różnicy nie widzę. Tzn nie ma w praktyce. Może inaczej : to chyba indywidualna sprawa mężczyzny. Gdybym znała mojego m z "przed" i "po" to może mogłabym coś powiedzieć, ale znam tylko taką wersję a ta mi bardzo odpowiada :-D Poza tym to chyba kwestia przyzwyczajenia, bo sobie takiego nie obrzezanego teraz nie potrafię wyobrazić... tzn jakiś nieładny taki jest w moich myślach.... :sorry2: Nie wiem sama. Tutaj nie mogę być obiektywna bo mój m ma generalnie ślicznego ptaszka, jak z żurnalu dosłownie :-D:-D:-D:-D i ciężko mi powiedzieć czy obrzezanie ma z tym jakiś związek czy nie.
Zagmatwane to co napisałam, ale mam nadzieję, że zrozumiałe... :sorry2:

:-p:-D

hehehehe niech się już ten rok kończy jak my już zaczynamy gadać jak wyglądają Ptaszki naszych mężczyzn hehehe - ale swoją drogą nigdy nie widziałąm takiego obrzezanego - ciekawe jaks ię prezentuje - i jakie są różnice w użytkowaniu ?! :-D

jakaś cisza tu dzisiaj w porównaniu do wczorajsze wrzawy:tak: pewnie wszystkie się maseczkują i manicuriją i czeszą przed imprezą wieczorną:tak:

noooooo ! ja się ładnie uczesze...pomaluje pape i pazurki..ubiore się w sukienkę i...... wskocze do łóżka i nie wyjde z niego aż do północy żeby popatrzec na fajerwerki :-D:-D:-D

co do staników do karmienia to z uwagi na to ze nie mam za dużych piersi to wynalazłam sobie takie fajne sportowe w tesco i one zupełnie mi wystarcza a jakie wygodne mmmmm........

Kwestia staników to sprawa indywidualna bo każda lubi co innego. Ja na początku ciąży to bym nawet spała w nich - tak bez się źle czułam. Natomiast teraz umieram jak mam ubrać, praktycznie cały czas chodze bez.
Glupie pytanie... w szpitalu chyba już trzeba być w niego przyodzianym tak?
Bo jakby coś miało z nich kapać to jak inaczej... :szok:

Karoli nie oddam bo od czasu jak nie musze do pracy to uwielbiam patrzeć na śnieg :-D Poza tym zimę lubię tak sobie :cool2:

Dziewczyny zróbcie coś ze mną, bo siedzę jak ta krowa i nic nie robię!!
Zamiast sprzątać, gotować, pomyśleć co by tu zrobić, to siedzę i siedzę bez sensu i celu... Nawet spać z tego lenistwa nie chce mi się !!
Zróbcie coś ze mną.... :-(

Opier.... właśnie paczkę ciastek Hit kokosowych. Skandal. Po wczorajszej wizycie, na której okazalo sie ze nic nie przytylam przez ostatni miesiac tak sobie pozwalam.

Dziewczyny zróbcie coś ze mną, bo siedzę jak ta krowa i nic nie robię!!
Zamiast sprzątać, gotować, pomyśleć co by tu zrobić, to siedzę i siedzę bez sensu i celu... Nawet spać z tego lenistwa nie chce mi się !!
Zróbcie coś ze mną.... :-(
A co ci się ma chcieć :confused: Jakie porządki.... :confused: Nam nic nie trza dziś robić tylko leżeć, oglądac tv, jeśc smakołyki, pisać na BB, ewentualnie świętować w innyc sobie wiadomy sposób :-D

Dziewczyny! Wyć mi się chce.................. Dzwoniłam do gina w sprawie cesarki, tak jak byłam wcześniej umówiona i co słyszę: "proszę do mnie zadzwonić w poniedziałek rano, jak pani dotrwa". Nie wiem jak będę rodzić, a mam wadę wzroku - 6 na każde oko i astygmatyzm. Siatkówka jest ok, i mam wskazania jedynie do skrócenia drugiej fazy porodu, a ja nie zgodzę się na żadne kleszcze lub próżnociąg. Poza tym mały ma już ok. 4 kg. Niby mam mieć cesarkę, ale "jak dotrwam", masakra.... i to czekanie do poniedziałku. A niech mnie już jutro chwycą skórcze, bo synek jest już baaaaaaardzo niziutko, bo chyba oszaleję z tym czekaniem.

Dziewczyny! Wyć mi się chce.................. Dzwoniłam do gina w sprawie cesarki, tak jak byłam wcześniej umówiona i co słyszę: "proszę do mnie zadzwonić w poniedziałek rano, jak pani dotrwa". Nie wiem jak będę rodzić, a mam wadę wzroku - 6 na każde oko i astygmatyzm. Siatkówka jest ok, i mam wskazania jedynie do skrócenia drugiej fazy porodu, a ja nie zgodzę się na żadne kleszcze lub próżnociąg. Poza tym mały ma już ok. 4 kg. Niby mam mieć cesarkę, ale "jak dotrwam", masakra.... i to czekanie do poniedziałku. A niech mnie już jutro chwycą skórcze, bo synek jest już baaaaaaardzo niziutko, bo chyba oszaleję z tym czekaniem.
Zadzwoń raz jeszcze i niech ci powie konkretnie:tak: Po co masz się stresować? Ja mialam takie samo wskaznie a mam mieć CC. Głowa do góry:-)

reklama
No to NIC nie będę robić dalej ;-):-D
Trudno... Chciałam zakończyć ten rok bardziej pracowicie, ale cóż ..:-p

Paula biedny królik!! Co wy tam z nim robicie :-D
Dobrze, że dziś brat miły i poszedł na te zakupy... :tak:

A wy o tych staniczkach piszecie..
Ja na początku ciąży chodziłam w zwykłych - takich jak przed ciążą, a teraz już noszę takie bawełniane, bo w innych bolą mnie piersi. Mam takie 3 do karmienia, bawełniane, bezszwowe i chwalę je sobie :tak: A bez stanika nie lubię chodzić, bo mi się obcierają cycuszki o ubrania i bolą :-(

I dalej temat siusiaków się ciągnie :-D
Wiecie, że ja dziś sobie czytałam jak to jest z tymi siusiakami :tak::-D
A z tym odlewem penisa, to dobre :-D:-D:-D

Mari_anna nie denerwuj się!! Do poniedziałku na pewno nie urodzisz!! Poczekasz, zadzwonisz, umówisz się i będzie ok :tak:
Wydaje mi się, że nawet gdybyś zaczęła rodzić, to wezmą pod uwagę oczka i wagę dzidzi :tak: Będzie dobrze!! :tak:

Ale mi noge Adaś wepchnął między żebra!! Skubany!! Ałłłłłł!! On chyba nie chce leniwej mamy!! Bo dziś to jestem leniwa naprawdę!!
Emilia S. = Leniwa^n!!!!

Do góry