reklama

Styczniówki 2010 !!

Czołem Sylwestrowo:-) My spędzamy ten wieczór w domu w rodzinnym gronie, M brat z żona i M kuzyn z żoną i Mamusia, no i nasi potomkowie:tak: Wiec będzie wesoło jak zawsze:tak: Dzieciaki pójdą spać a my będziemy siedzieć za ścianą i oglądać tv.
Nie wiem co się porobiło, M sprząta w kominku:szok:, chyba zrobię zdjęcie:-p i ma plan poodkurzać:szok:
Idę piec karpatkę, do potem;-)

reklama
W kwestii staników to ja się zgadzam - choć udało mi się kupić właściwe to takie absolutnie nie do uzycia też miewałam.
Ja po prostu uwielbiam sobie leżeć i klikać i w ten sposób kupować :-D Gorzej potem z ocvzekiwaniem na paczkę ale w sumie kupuję od lat i chyba 2-3 razy miałam nieprzyjemne sytuacje tylko.

Matko ile u nas sniegu jest....!!

Kaja daj troche tego sniegu:-)

A ja lubie przed kupnem czegos zawsze sobie pomacac, bez macania nie umiem kupowc.

Dwa dni temu kupilam sobie stanik do karmienia trzymajacy o dziwo biust jak nalezy.
Bo do tej pory jak mierzylam te do karmienia z bawelny to pozal sie Boze, obwod i miska w ogole nie trzymaly rozmiaru i w sumie to biust wygladal tak jakbym w ogole stanika nie miala na sobie:baffled: takze juz sie martwilam, ze bede chodzila bez.

Co do triumpha to nie mierzylam, a jesli chodzi o normalne staniki to u mnie tylko triumph.

A nie śpij tylko kombinuj i myśl!! :-D:-D:-D:-D bo ojjjj dużo, dużo tracisz....:-D:-D:-D
Siusiak jak siusiak. Ja różnicy nie widzę. Tzn nie ma w praktyce. Może inaczej : to chyba indywidualna sprawa mężczyzny. Gdybym znała mojego m z "przed" i "po" to może mogłabym coś powiedzieć, ale znam tylko taką wersję a ta mi bardzo odpowiada :-D Poza tym to chyba kwestia przyzwyczajenia, bo sobie takiego nie obrzezanego teraz nie potrafię wyobrazić... tzn jakiś nieładny taki jest w moich myślach.... :sorry2: Nie wiem sama. Tutaj nie mogę być obiektywna bo mój m ma generalnie ślicznego ptaszka, jak z żurnalu dosłownie :-D:-D:-D:-D i ciężko mi powiedzieć czy obrzezanie ma z tym jakiś związek czy nie.
Zagmatwane to co napisałam, ale mam nadzieję, że zrozumiałe... :sorry2:

:-p:-D

hehehehe niech się już ten rok kończy jak my już zaczynamy gadać jak wyglądają Ptaszki naszych mężczyzn hehehe - ale swoją drogą nigdy nie widziałąm takiego obrzezanego - ciekawe jaks ię prezentuje - i jakie są różnice w użytkowaniu ?! :-D

jakaś cisza tu dzisiaj w porównaniu do wczorajsze wrzawy:tak: pewnie wszystkie się maseczkują i manicuriją i czeszą przed imprezą wieczorną:tak:

noooooo ! ja się ładnie uczesze...pomaluje pape i pazurki..ubiore się w sukienkę i...... wskocze do łóżka i nie wyjde z niego aż do północy żeby popatrzec na fajerwerki :-D:-D:-D

co do staników do karmienia to z uwagi na to ze nie mam za dużych piersi to wynalazłam sobie takie fajne sportowe w tesco i one zupełnie mi wystarcza a jakie wygodne mmmmm........

Kwestia staników to sprawa indywidualna bo każda lubi co innego. Ja na początku ciąży to bym nawet spała w nich - tak bez się źle czułam. Natomiast teraz umieram jak mam ubrać, praktycznie cały czas chodze bez.
Glupie pytanie... w szpitalu chyba już trzeba być w niego przyodzianym tak?
Bo jakby coś miało z nich kapać to jak inaczej... :szok:

Karoli nie oddam bo od czasu jak nie musze do pracy to uwielbiam patrzeć na śnieg :-D Poza tym zimę lubię tak sobie :cool2:

Dziewczyny zróbcie coś ze mną, bo siedzę jak ta krowa i nic nie robię!!
Zamiast sprzątać, gotować, pomyśleć co by tu zrobić, to siedzę i siedzę bez sensu i celu... Nawet spać z tego lenistwa nie chce mi się !!
Zróbcie coś ze mną.... :-(

Dziewczyny zróbcie coś ze mną, bo siedzę jak ta krowa i nic nie robię!!
Zamiast sprzątać, gotować, pomyśleć co by tu zrobić, to siedzę i siedzę bez sensu i celu... Nawet spać z tego lenistwa nie chce mi się !!
Zróbcie coś ze mną.... :-(
A co ci się ma chcieć :confused: Jakie porządki.... :confused: Nam nic nie trza dziś robić tylko leżeć, oglądac tv, jeśc smakołyki, pisać na BB, ewentualnie świętować w innyc sobie wiadomy sposób :-D

Dziewczyny! Wyć mi się chce.................. Dzwoniłam do gina w sprawie cesarki, tak jak byłam wcześniej umówiona i co słyszę: "proszę do mnie zadzwonić w poniedziałek rano, jak pani dotrwa". Nie wiem jak będę rodzić, a mam wadę wzroku - 6 na każde oko i astygmatyzm. Siatkówka jest ok, i mam wskazania jedynie do skrócenia drugiej fazy porodu, a ja nie zgodzę się na żadne kleszcze lub próżnociąg. Poza tym mały ma już ok. 4 kg. Niby mam mieć cesarkę, ale "jak dotrwam", masakra.... i to czekanie do poniedziałku. A niech mnie już jutro chwycą skórcze, bo synek jest już baaaaaaardzo niziutko, bo chyba oszaleję z tym czekaniem.

Dziewczyny! Wyć mi się chce.................. Dzwoniłam do gina w sprawie cesarki, tak jak byłam wcześniej umówiona i co słyszę: "proszę do mnie zadzwonić w poniedziałek rano, jak pani dotrwa". Nie wiem jak będę rodzić, a mam wadę wzroku - 6 na każde oko i astygmatyzm. Siatkówka jest ok, i mam wskazania jedynie do skrócenia drugiej fazy porodu, a ja nie zgodzę się na żadne kleszcze lub próżnociąg. Poza tym mały ma już ok. 4 kg. Niby mam mieć cesarkę, ale "jak dotrwam", masakra.... i to czekanie do poniedziałku. A niech mnie już jutro chwycą skórcze, bo synek jest już baaaaaaardzo niziutko, bo chyba oszaleję z tym czekaniem.
Zadzwoń raz jeszcze i niech ci powie konkretnie:tak: Po co masz się stresować? Ja mialam takie samo wskaznie a mam mieć CC. Głowa do góry:-)

reklama
No to NIC nie będę robić dalej ;-):-D
Trudno... Chciałam zakończyć ten rok bardziej pracowicie, ale cóż ..:-p

Paula biedny królik!! Co wy tam z nim robicie :-D
Dobrze, że dziś brat miły i poszedł na te zakupy... :tak:

A wy o tych staniczkach piszecie..
Ja na początku ciąży chodziłam w zwykłych - takich jak przed ciążą, a teraz już noszę takie bawełniane, bo w innych bolą mnie piersi. Mam takie 3 do karmienia, bawełniane, bezszwowe i chwalę je sobie :tak: A bez stanika nie lubię chodzić, bo mi się obcierają cycuszki o ubrania i bolą :-(

I dalej temat siusiaków się ciągnie :-D
Wiecie, że ja dziś sobie czytałam jak to jest z tymi siusiakami :tak::-D
A z tym odlewem penisa, to dobre :-D:-D:-D

Mari_anna nie denerwuj się!! Do poniedziałku na pewno nie urodzisz!! Poczekasz, zadzwonisz, umówisz się i będzie ok :tak:
Wydaje mi się, że nawet gdybyś zaczęła rodzić, to wezmą pod uwagę oczka i wagę dzidzi :tak: Będzie dobrze!! :tak:

Ale mi noge Adaś wepchnął między żebra!! Skubany!! Ałłłłłł!! On chyba nie chce leniwej mamy!! Bo dziś to jestem leniwa naprawdę!!
Emilia S. = Leniwa^n!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry