Ankaaa
Aktywna w BB
:-)witam kochane mamuski!
W nowym roku zycze Wam i waszym pociechom duzo szczescia i radosci,usmiechnietych brzuszkow i szybkich bezbolesnych porodow
!!!
Ja tak sobie was poczytuje od dluzszego czasu i ciesze sie ze moglam z wami choc anonimowo ale troszke pobyc.Wczoraj w nocy juz mi sie zbieralo do porodu ale mala nie byla do konca zdecydowana jak widac bo jeszcze kopniaki dostaje, bylam na badaniu dzis i jedynie co mi powiedzieli ze jak dzis w nocy to sie powtorzy to mam sie zglosic, a ja nie chce mojego brzdaca zostawiac akurat w sylwestra,ale coz co bedzie to bedzie,za corcia tez juz sie ztesknilam..hehe
W nowym roku zycze Wam i waszym pociechom duzo szczescia i radosci,usmiechnietych brzuszkow i szybkich bezbolesnych porodow
!!!Ja tak sobie was poczytuje od dluzszego czasu i ciesze sie ze moglam z wami choc anonimowo ale troszke pobyc.Wczoraj w nocy juz mi sie zbieralo do porodu ale mala nie byla do konca zdecydowana jak widac bo jeszcze kopniaki dostaje, bylam na badaniu dzis i jedynie co mi powiedzieli ze jak dzis w nocy to sie powtorzy to mam sie zglosic, a ja nie chce mojego brzdaca zostawiac akurat w sylwestra,ale coz co bedzie to bedzie,za corcia tez juz sie ztesknilam..hehe
bo tak jak synek zawsze się ruszał wypinał swoje milusie czkawki miał tak dzisiaj jest ciszej tam coś da znac ale duzo mniej
;-) zmrok się robi...

tydzień nic nie schodziło a jak jednego dnia się obudziłam to nóg nie poznałam 
zresztą ja kostek już nie widze od połowy ciąży