reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Sandrq przeniosłam Twojego posta z opisem CC na Opowieści z porodówki ;-)

Ech ja nie mam nawet kropli alkoholu T. kupił szampana i powiedział, żebym nie przesadzała i chociaż usta zamoczyła, ale jestem twarda, co najwyżej kieliszek tylko potrzymam :tak:Zresztą szampana nie lubię:no:
W ogóle tak jakoś za Sylwestrem nie przepadam, bo nie dość, że 4 dni wcześniej urodziny to teraz rocznikowo znowu będę o rok starsza :-p Kiedyś mnie bawiło dodawanie sobie lat, a teraz zaczynam odejmować :-D

No tak zawsze przychodzi taki moment, że odejmujemy:tak::tak::-D:-D

reklama
A ja zamierzam umoczyć usta :-D
co do lat.... nic nas tak nie odmłodzi jak maleństwa, które się urodzą... ja tam sie nie przejmuje, że mi się cyferka z przodu zmieni w 2010 :tak:

No Was jak zwykle nie można zostawić na kilka(naście) godzin, bo zaraz ogromna produkcja. Tematy: ptaszki, czopy i porody. ;-) Morka, do tego ptaszkowego tematu to chyba trzeba osobny wątek założyć, żeby nam się nie gubił i osobny na zdjęcia, ale oczywiście z możliwością komentowania.;-)

Roxeen, zapomniałam wczoraj napisać. Wspaniale, że Borysek zmienił pozycję. Masz dar przekonywania kobieto. Dorciaa, a może i u Ciebie się uda?... Nadal trzymam kciuki.

Tysiolek, ja nie wiem, czemu Ty nie czerpiesz satysfakcji z seksu teraz. Mi jest całkiem przyjemnie...:-pA po porodzie z synkiem wcale różowo mi nie było, ale to długa historia.

Kruszynka, Sandrq i Agagsm, witamy z maleństwami. Po cichu Wam zazdroszczę, że już możecie tulić swoje córeczki.

Gosia, do mnie też ciągle się ktoś odzywa i pyta, czy jadę na porodówkę, a jak ja się nie odzywam, to rodzina jest o tym przekonana. Normalnie szlag mnie trafia. Jak urodzę, poinformuję. A przez ich głupie gadanie, to im na złość w marcu urodzę. Jeszcze czeka nas dziś rozmowa z rodziną męża na skypie. Już mnie telepie na samą myśl. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

edit:
Kaja, a Ty znowu swoje. Do Yol_i chyba też zacznę pani mówić!

Ja z góry przepraszam, ale nie czekam ze składaniem życzeń do 00:00 :-p Zaraz wyłączam kompa i przez weekend raczej zaglądać nie będę ... M w domu i trzeba wykorzystać ostatnie momenty tylko we dwoje :-)

Tak więc dziewczynki, SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!! MNÓSTWA SZCZĘŚCIA, RADOŚCI Z MACIERZYŃSTWA I SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ !!!

I oczywiście powodzenia dla wszystkich, które przez weekend zamierzają się rozpakować :-)

Paula, aparat ważna rzecz, więc czekaj do poniedziałku ... może to będzie taki dzień małych Zuzek ;-) 4.01 miną 2 latka odkąd się poznaliśmy z M, więc jak dla mnie data całkiem OK :-)

Bawcie się dobrze ;-)

Czytając JoL - czuję się jak wyrodna żona bo M też w domu a ja nie zamierzam kompa wyłączać :-D
macy... czy ja napisałam jaka mi się cyferka przemienia :confused:
Co do rozmowy na skype zawsze możesz powiedzieć, że są problemy na łączach i że nic nie słyszysz... :-D

No i doopa, Lech Free był tylko w czteropaku, którego oczywiście n ie wypiję, więc pozostaje mi witanie nowego roku z Karmi Poema di Cafe... :-(

Wpadam dziewczynki na chwilkę złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia noworoczne. By ten nowy 2010 rok był dla Was jednym z lepszych. Byście zawsze uśmiechnięte pokonywały trudności jakie przysparza życie. Oraz by wasze maleństwa były największą waszą pociechą:) Bo wszystkie styczniowe 2010r. maluszki będą wspaniałe i cudowne. Buziaki dla Was wszystkich:*:*:*

Kurcze martwi mnie to zatrzesienie rodzacych w szpitalach w wawie, wszedzie odsylaja wiec na inflanckiej super produkcja pewnie (na inflanckiej nie odsylaja). A mnie boli cos brzuch i twardnieje co jakis czas, ale to pewnie sila sugestii - ja mam przeciez termin na 14 stycznia a nie na 1. No!!
Ale se pazury pieknie zrobilam, na czerwono, a co ??!! Teraz mejkapa sobie trzasne i ide w tany. Torby szpitalne idą ze mną.

reklama
No to i ja się przywitam i pozegnam w starym roku.;-)
My z M idziemy do znajomych będzie trochę osób, taka posiadówa, ale nie wiem jak to będzie bo mam dziś mega mdłości i skurcze były co 7min, poleżałam w wannie i teraz są nieregularne co 10-12min. Ale krzyż nie boli ami nic takiego więc moze nie będzie porodu musiał odbierać pijany lekarz:-D:szok:
P.S gratuluję wszystkim które dotrwały do stycznia i podwójnie gratuluję tym co dzielnie przeżyły poród :tak:Miłego wieczoru wszystkim życzę , pa

Do góry