reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

anetrix - witaj na imprezce , o której dla ciebie kieliszki myć?

matko kochana upijemy się jak nic jak co godzine będziemy Nowy Rok świętować :-D

ślepa jestem ale żadnego sms od Beti nie widzę :-( albo to już od tego wirtualnego szampana

reklama
Ciesz się że nikogo z Australii nie mamy bo byśmy już nieprzytomne były:-D
Kaja Golanda dopisuje smski edytując post chyba i tam jest na końcu:)

No i u mnie już PO! I wcale się inaczej jakoś nie czuję....

Dziękuję za życzonka. Wyszłam o oo:oo na balkon i zaliczyłam szok. Zapomniałam, że sztuczne ognie są zabronione w Bahrainie i taaaak cicho i pusto na niebie. Zupełnie nie jak sylwester... Do dupy ten kraj.

Yola - Obejrzałam filmik z Tomciem i musze Ci powiedzieć, że jak na 5 latka to naprawdę super śmiga!!! I jaki dzielny, bo wcale się upadkami nie przejmował!!! Super!

Morka - ja sobie polałam colę, ale jak chcesz to mogę i inne drinki zaserwować. Speszial for ju! ;-);-);-):-D

No to Beti się wstrzeliła nie ma co.... pewnie sobie to od dawana planowała, tak nas wycyckać i złoto zagarnąć ;-):-D:-D:-D

Brzuch mnie rozbolał :baffled::dry: Idę pralkę nastawić (5tą dzisiaj!)
Wogóle mam jakiegoś świrka już od kilku dni tylko chodzę i myślę co by tu jeszcze zrobić przed przyjściem Polci. Nawet czyszczenie kanap zamówiłam, samochód oddałam do myjni, firany odebrałam z pralni i przymuszałam męża do wieszania dziś, umówiłam wizytę do pediatry na 14 dla córy, siebie 3go na paznokcie, pozałatwiałam wszystko w banku, podrukowałam wizy i mapy lotniska dla mamy (bo ma wpadać) poskanowałam dokumenty, żeby mailem konsulowi przesłać jak P się urodzi i w sumie chodzę i myślę co by tu jeszcze....

EDIT:

Anetrix - a mała nie mogła się owsikami zarazić?? czy też coś dostała?

O żesz to ja tam psa mogłam wysłać:baffled: Co nic nie mówiłaś? Czemu ognii sztucznych nie można? Za gorąco im się robi czy co?

Pumpkin to tyś zapracowana a my tu pijemy kochana za ciebie na Nowy Rok :-D
U nas strzelają od paru godzin a u ciebie nawet o 24,00 nie? fakt do dupy kraj :baffled:

Beti faktycznie chyba medal zgarnie

Sesję zdjęciową sobie przeszłam przed chwilą.... zrywam boki tu właśnie, jak się odważe to wkleję wiadomo gdzie :cool2:

yol_a ja też twoich chłopaków obejrzałam - fajowo :tak:

Bo ja wiem czemu nie ma? Kiedyś były ale zabronili.... Chyba król się boi, że jak go zaczną bombardować to się nie zorientuje.... Dziwni są naprawdę..
Generalnie rodzina królewska się chyba ludzi boi i tego jakie mogą mieć pomysły.... :sorry2::sorry2::sorry2: Tutaj nawet w policji to większość pakistańczycy bo się boją miejscowym broń dać do łapki, żeby króla czasem nie zdetronizowali..... :-p

e:

Kaja, wrzucaj koniecznie, za pare minut będę zaglądać!!

no i wszystko się rozkręciło u mnie...mała je(przez sen oczywiście...ale będzie jazda w nocy...)
a sąsiedzi przyszli do nas...ja straciłam laptopa ale mam kompa

reklama
To ja do szampana przyniosłam jeszcze kawior i truskawki :-(

kawior.jpg

truskawki075.jpg

Do góry