Golanda Dobra Matka kocha swoje dziecko !!!
i tego się trzymaj
A co mają powiedziec kobiety żyjące w skrajnej biedzie i ubustwie ?
One sa złymi matkami bo mają biede? bo mają bałagan bo nie mają wody bierzącej ??
Ktoś tu dziś pisał o kobietach w Boliwii... odsyłam Twoją mame do obejrzenia paru filmów dokumentalnych w tym temacie - to zacznie doceniac to co Ty możesz zaoferować swojemu dzidziołkowi![]()
No masz racje Roxeen przydałoby jej sie, bo ona sie lubi przejmowac pierdołami!
GOLANDA co do papieru to mnie nieco rozśmieszyło bo przesada na maksa(ja np.lubie używac i takich pachnących)a dlaczego tak stwierdziłam bo i wkładki(niekiedy pachnące)czy płyny intymne mydła itd.są perfumowane(i pewnie wiekszosć używa tego nie tylko bezzapachowych)to odrazu wszyscy by mieli nowotwory sromu a szczerze pierwsze słysze i niestyknełam się z osobami aby to mieli?jak zwykle przesada![]()
Patrysia, ja tam polożną ani ginekologie nie jestem i nie ogladam na co dzien czyichś brzoskwinek wiec sie nie znam, jedyne co - to moge przekazac od kogos kto widzial nie jedno i ma pewne doswiadczenia.
Ja tylko przestrzegam bo uslyszalam to od zaufanej osoby, ktora nie wyssała sobie tego z palca.
Chcesz, to uzywaj nikt Ci nie broni, ja wole dmuchac na zimne. Tez do tej pory uzywalam zapachowych, ale wiecej nie zamierzam. Napisalam to tylko zeby uczulic ze moze cos w tym jest, ale ekspertem nie jestem. Mysle ze tak samo jak Ty - nie mozesz byc pewna ze to nie prawda!
A jesli chodzi o rude wlosy, to nie wiem jak to mozliwe ale znam kilka przypadkow gdzie w rodzinie nikt nie jest rudy, do 2go polokenia a dziecko rodzi sie z ognistymi wlosami. Moze po listonoszu, nie wiem, ale znam takich.
Id na drzemke puki mała spi!

Ostatnia edycja:

No ale już dla dobra sprawy (remontu) poszłam. Może akurat coś by się zaczęło po takim spacerku.... a tu nic. ;-)
Myslalam, ze ja zabije. Jeszcze miala problem z napelnieniem jednej rurki, bo jej sie tam powietrze dostalo. Pomijam fakt, ze mi wybrudzila spodnice krwia. Niepojete, ze do takich maluszkow wysylaja takich durnych ludzi!
Dla rozrywki mogłabym zacząć rodzić
a co do włosów to może nawet prababcia być ruda i tu już mógł gen chwycić na maluszka czyli prawnuka;-)bo gen jest odpowiedzialny za to co i jak wygladamy ;-)