Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to chyba wsadzę więcej, albo chociaż do auta zapakuję tak na wszelki wypadek, a może szpital coś dajeno nie wiem juz sama

A może to są podane sztuki jakie zostawiasz w szpitaluto teraz zgłupiałam, bo nam dali kartkę z wytycznymi co mamy wziąść a tam jak byk pisze że 10pieluszek jednorazowych i 3 tetrowe![]()
Mój szpital np. życzy sobie 10 pieluszek tetrowych żeby im zostawić
I niestety ale nie dają pieluszek jednorazowych
A może to są podane sztuki jakie zostawiasz w szpitaluMój szpital np. życzy sobie 10 pieluszek tetrowych żeby im zostawić
I niestety ale nie dają pieluszek jednorazowych
![]()

ale nadzieje jest wieeelkaaa 
Wiesz to jest tak ty zostawiasz im oni dają tobie cos w zamian! To nie jest tak że musisz!Ale tak jest już przyjęteA to jest akurat zabawne w swoje dziwności - jak szpital może kazać sobie zostawić cokolwiek -- to może być twoja wola ale rozkaz / nakaz? No chyba że taka jest przyjęta tradycja.

Wiesz to jest tak ty zostawiasz im oni dają tobie cos w zamian! To nie jest tak że musisz!Ale tak jest już przyjęte
Moja koleżanka rodziła w październiku i powiem wam że dostała pełny kuferek różności!oliwkę dla dzidzi ,smoczek,krem na odparzenia tyłka,krem do buźki,maszynki do golenia jednorazowe,piankę do golenia damską i jeszcze inne rzeczy których nie pamiętam wiem że było tego bardzo dużo i jak podliczałyśmy tak w zaniżonych cenach to ten kuferek wyszedł nam ponad 200 zł;-)