jola.24
Fanka BB :)
Hej dziewczynki
Dziekuje wszystki wam za slowa wsparcia,to bardzo wazne dla mnie, dzis mnie boli lewa piers jak cholera, azzadzwonilam do |T zeby przyjechal bonie moge malegoo na reku trzymac, nie czuje zadnych guzkow wiec nie wiem czy to zator, ale sciagam i sciagam. Moze wiemcie co to moze byc?Polozna powiedziala mi ze zeby skonczyc karmienie mam po trochu spuszczac pokarmu dla ulgi ale jak ak robie to mi sie jakies zatory robia. pomocy!!!!
moja juz pojechala, tez kilkaspiec mielismy z cyklu " co dobre dla dziecka" Jak przyjechalismy ze szpitala to sie okazalo ze mama w pokoiku nagrzala do 25stopni
udusic sie bylo mozna
Dobra uciekam dom ogarnac bo dopiero z pidzam wyszlam.Milego dzionka:-)
Dziekuje wszystki wam za slowa wsparcia,to bardzo wazne dla mnie, dzis mnie boli lewa piers jak cholera, azzadzwonilam do |T zeby przyjechal bonie moge malegoo na reku trzymac, nie czuje zadnych guzkow wiec nie wiem czy to zator, ale sciagam i sciagam. Moze wiemcie co to moze byc?Polozna powiedziala mi ze zeby skonczyc karmienie mam po trochu spuszczac pokarmu dla ulgi ale jak ak robie to mi sie jakies zatory robia. pomocy!!!!

Hej Dziewczynki :-)
Ślicznie dziękujemy Wam za wszystkie gratulacje :-) Młoda jest boska, ale w nocy daje tak czadu, że nie wiem jak ja funkcjonujęChciałam Was nadrobić i być już na bieżąco, opowiedzieć wszystko i w ogóle więcej napisać, ale przy mojej matce się nie da. Mówię Wam, tak mi moja matka siada na psychikę, że nie marzę o niczym innym niż, żeby w końcu wyjechała. Mam jej serdecznie dość
![]()
moja juz pojechala, tez kilkaspiec mielismy z cyklu " co dobre dla dziecka" Jak przyjechalismy ze szpitala to sie okazalo ze mama w pokoiku nagrzala do 25stopni

Dobra uciekam dom ogarnac bo dopiero z pidzam wyszlam.Milego dzionka:-)