reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczynki pisalyscie gdzies o jakis kropelkach na twardniejacy brzuszek i nie moge tego znalezc a potrzebuje nazwy:tak:
Z gory dziekuje za podpowiedz

Jola ja daję espumisan w kroplach i po 10 min zaczyna działać.

Ja przeżyłam szok, wczoraj Miki poszedł spać o 18 w foteliku samochodowym, o 20 przełożyłam go do łóżeczka i obudził się dzisiaj o 10.40 ( oczywiście miał 3 przerwy na karmienie po 30 min), co prawda dzisiaj w dzień mało spał ale o 20 wykompany, nakarmiony, 40 min poleżał w łóżeczku i już smacznie chrapie.:-)
Byliśmy dzisiaj pierwszy raz na 30 min spacerku, chyba mu się podobało:-)

reklama
Tysiolek przemywaj aż do całkowitego zagojenia. Będziesz widziała kiedy można przestać.

Też już mówię wam dobranoc. Antoś śpi więc i rodzice mogą już iść spać.

Witam styczniowki, ja przy kawce i jagby inaczej w dwu oaku dzis o 6 rano dostalismy tel , ze o 5 rano zmarla babcia mojego meza , wiec nie chce zis rodzic wole poczekac do jutra .Smutno mi chociaz za bardzo jej nie znalam.

Witam moje panie w środowy ranek:-):-)
Ja powoli ogarniam się.Co prawda m mi tak pomaga przy wszystkim :-)że aż mam wyzuty sumienia:zawstydzona/y:!Gotuje sprząta kompie bąbla i go przewija ja w sumie leżę i wystawiam cyca na czas:-D! Ale mimo to po tym szpitalu czuje się tak zmęczona!:baffled: A jeszcze to krocze tak mnie bardzo boli!Siadac to mogę ale tylko na kole do pływania takim dziecięcym!:-(
Jutro mam wizyte u gina zobaczyć co się tam dzieje z tymi moimi szwami! Mały mnie tak w środku rozerwał.Miałam pęknięcie 3 stopnia 43 szwy koszmar!:szok:

No to sobie ponarzekałam troszkę życzę miłego dnia:-)

Witam kochane!
Widze, że niebawem trzeba będzie forum zamknąć :szok::-D pustki, pustki... jedyna dormark biedulka jeszcze melduje dwupak :tak: Ty jesteś chyba bajdłużej rodząca bo bóle masz od 35 tygodnia chyba, przytulam mocno i życzę wytrwałości. Do końca tygodnia będzie po wszystkim - na pewno ;-)
Pogoda zwariowała melduje, przynajmniej w wielkopolsce :wściekła/y: już nawet zachwycać się nie chce tym pięknym sniegiem bo to coraz bardziej nudne. Ja chcę wiosny :tak:
Gratuluję roxeen i Tysiolek udanego dnia z egzaminami. roxeen - test z wiedzy o sporcie :-D ciekawe czy bym zaliczyła :szok::nerd::-D
Miłego dnia :-)

nika 43 szwy :szok: Matko jedyna nie wyobrażam sobie tego :nie:
moja tesciowa miała 20 i myslałam że to jakoś strasznie dużo .... a tu aż tyle
biedna ..pewnei strasznie swedzi i ciągnie ... :szok:

Ponoc pęknięcie 3 stopnia występuje raz na 2000 przypadków!:szok:
Juz jest tydzień po ale nadal strasznie boli:baffled:!A siąść na kibelku to taki ból:wściekła/y::szok: jak masz cały odbyt zszywany:-(
Ale jak patrzę na uśmiech mojego janiołka to odrazu zapominam o bólu !Warto! hoc nie planuje już drugiego dzidziolka!!!Postaram się opisać później mój poród ale teraz muszę znikac - bo mój Nikoś postawił kupsztalka:-)

Witajcie dziewczynki,

Melduje tylko szybciutko, ze od wczoraj jestesmy w domku, ale ciezko z organizacja, bo maz musi jeszcze niestety pracowac i jestem sama. Dzis synek ma nade mna litosc i spi juz 3,5 godziny, wiec moge troszke ogarnac chalupe na przyjscie poloznej. Zadzwonili mi dzisiaj ze szpitala, ze pobrali za malo krwi do badania i teraz musimy jechac w taka pogode do lekarza do przychodni na pobranie i znowu beda kluc mojego skarba!!!

Ale sie nas porozdwajalo :-D
Pozdrawiam i buziaczki, odezwe sie wkrotce

witajcie
wink.gif

U mnie malo czasu b. malo....sam jestem z mala...i musze jakos sobie radzic bo Pawel w pracy... ALe daje rade...

teraz mala spi....ogolnie jest spokojna ale ma swoj charakterek...
biggrin.gif

Pawel jest w niej zakochany po uszy....ciagle tylko corka i corka...staje sie zazdrosna o Niego...heheh

a co tam z Syliwia?? i Oliwierkiem??

wielkie buziaki dla was....!

reklama
hej Dziewczyny :)
hmm czy tylko ja mam dosyć tej wspaniałej pogody?
jak patrze za okno i widzekolejna porcję snieżku to misie na wymioty zbiera :baffled::baffled::-D ja chce już słoneczko ! zielone drzewka..wiosna !! piekne długie spacerki z Amelka mmmm....pomarzyc można ! :tak:

własnie uśpiłam Malude i biore się za nauke bo w piatek kolejny egzamin - mam nadzieje że Amelcia będzie ze mną dzisiaj współpracowac i da mi się truszke pouczyć :tak:

zgadza się Roxeen Ty masz motywacje żeby przetrwać najcieższe początkowe semestry a ja mam motywacje zeby wkońcu skończyc te studia paskude hhihii ! chociaz pewnie będzie mi ich brakowało...wkońcu dziennie studi ato naprawde błogie lenistwo...a tak będzie trzeba wkońcu tyłeczek do pracy ruszyć po wakacjach :D

Do góry