reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Hej hej,.. znalazłam mikro chwile i chciałam Was podczytać, zaczynam od ostatniej strony i macy dziękuję.... "sikam" prawie ze śmiechu...

reklama
Ja też się ogarnęłam, nadrabiam zaległości.
Moja malutka bardzo grzeczna, śpi sobie teraz.
Ja po porodzie złapałam katar i opryszczkę, bałam się, że mała też będzie miała, bo przecież cały czas ze mną, ale odpukać nie stało się tak.
Izoluję się maseczką.

Witam ... dzisiaj też jednoręka ;-)
Mamy za sobą pierwszy spacerek ... pogoda taka super, że godzinkę zwiedzaliśmy okolicę :-) Małej się chyba spodobało, bo spała jak mops :tak: W domu tylko cycuś, czysta pielucha i dalej śpi :-):-):-) Jutro mam nadzieję powtórka ... ale mi brakowało świeżego powietrza ...
Macy :laugh2::laugh2::laugh2:
Asiowo, nam położna mówiła, że im bliżej odpadnięcia, tym więcej krwi i wydzieliny może się pojawiać ... mamy się nie bać i pchać patyczka ze spirtem ;-)
Kacha, nie daj się wiedźmie !!!
Pumpkin, agagsm, u nas buźka też pryszczata :baffled: potówki wychodzą po karmieniu, jak mała całym policzkiem przylega do wielkiego cyca, trochę się poci i jeszcze mleka uleje :-(staram się ją jak najczęściej karmić spod pachy, bo wtedy mniej przykleja się do cyca i to pomaga:-)
a na nosku od pierwszych dni trądzik niemowlęcy:baffled: ...ale nic z tym nie robimy ... zejdzie w swoim czasie ;-)
Ivi, trzymajcie się dzielnie !!! Dobrze, że mały jest w cieplarce, bo to bardziej skuteczne:-) Moja miała tylko plecki naświetlane na takim śmiesznym wózku, i niby była przt mnie cały czas, ale wszystko trwało w nieskończoność :no:

:-DCześć kochane!
wczoraj przyjechała moja mama i dużo spałam, wstawała w nocy do małego - miałam ściągnięte mleko, i trochę z cyca, mieliśmy kryzys laktacyjny i dwa dni dokarmiałam sztucznym, normalnie pospałam! w moje kochane dziecko diabeł wczoraj wstąpił - cyc fe, najedzony sztucznym ciągle źle w efekcie niespał od 5rano do 20! z godzinną drzemką jakimś cudem! ale za to noc superaśna i dziś też ekstra: 20-1, 2:20-5, i co mu się nie zdarzało: 6-8:40! dziecka nie poznaję! dziś w dzień 10-13, 14.30-16.30 - teraz dostał cyca i właśnie kima:-):-D
dzisiaj pierwsze werandowanie słoneczko świeciło ubraliśmy niunia zapakowaliśmy w wózek i do sypialni na otwarte okno na 5minut, spał jak aniołekk, okno zamknęliśmy i go tam tak zostawiliśmy potem myk do pokoju i spał dalej, ja ściągnęłam mleczko, bo cyca rano wypluwał:confused: i wyskoczyłam sobie sama na zakupy:-Dco za radość, chociaż to spożywka ale to moje pierwsze wyjście z domu!!!oj jak to fajnie znów prowadzić autko!:-)weszłam w nowe legginsy co kupiłam na po ciąży i w tunikę, co by ten bagaż z tyłu zakryła i mówię wam rewelacja!zaraz zmykam na dół posiedzieć z m i mamą przy tv bo nie pamiętam kiedy oglądałam cokolwiek:-)oby ta sielanka trwała jak najdłużej!!!!buziole!!!!i dużo pozytywnych fluidów!!!!!!i pomyśleć ze wczoraj ze zmęczenia ryczałam do poduszki bo sztuczne mleko podałam i nie umiem mu pomóc jak płacze:sorry2:no ale jak to huśtawka pewnie jeszcze nie raz mnie to czeka:sorry2:

Moj maz wrocil z pracy i przejal malego...Myslalam,ze poszli spac wiec ruszylam do sypialni ,zobaczyc co sie dzieje i...suprajs...Nie spali...nie spia dalej....oto co robia:

B. czyta malemu wiersze Tuwima....:-)

Abgar świetne zdjęcie ;), a mina Twojego męża - bezcenne ;-)
Macy dzieki -dawno tak sie nie uśmiałam;)
Dorciaa super, ze masz taką pomoc i w końcu mogłaś odpocząć. Zazdroszcze, ale jutro mój M ma wolne, wiec on bedzie w nocy wstawał do Niuni.

reklama
Do góry