Kubiaczka
Fanka BB :)
Dzisiaj zaliczyliśmy spacerek z pieskiem. Było całkiem nieźle. Tylko dalej nie zapinam sie w żadną kurtkę 
roxeem
Ttrzymam kciuki za zdanie egzaminów. Dasz radę
SercaDwa
No to jesteśmy podobnie po terminie cc. Co do dochodzenia do siebie, to ja z każdym dniem czuje się lepiej. Zauważyłam, że czym więcej się ruszam, tym mniej boli. Dziś byłam na spacerze z psem i musiałam wejść po schodach i w porównaniu do wczoraj dzisiaj jest ogromna różnica.
sylwkasz
Też mam małe problemy z karmieniem. Ale to najlepiej w wątku o karmieniu :-)
Na popękane brodawki polecam bepanthen. Co prawda upierdliwe bo trzeba zmywac, ale blyskawicznie wygoilmoje maleństwa ;-).
2. Mój potrafi co karmienie zrobić... ale tez jest bardzo często dokarmiany sztucznie.
3. Co do pocenia, to myślę ze to normalne. w końcu organizm musi się jakoś pozbyć wody.

roxeem
Ttrzymam kciuki za zdanie egzaminów. Dasz radę

SercaDwa
No to jesteśmy podobnie po terminie cc. Co do dochodzenia do siebie, to ja z każdym dniem czuje się lepiej. Zauważyłam, że czym więcej się ruszam, tym mniej boli. Dziś byłam na spacerze z psem i musiałam wejść po schodach i w porównaniu do wczoraj dzisiaj jest ogromna różnica.
sylwkasz
Też mam małe problemy z karmieniem. Ale to najlepiej w wątku o karmieniu :-)
Na popękane brodawki polecam bepanthen. Co prawda upierdliwe bo trzeba zmywac, ale blyskawicznie wygoilmoje maleństwa ;-).
2. Mój potrafi co karmienie zrobić... ale tez jest bardzo często dokarmiany sztucznie.
3. Co do pocenia, to myślę ze to normalne. w końcu organizm musi się jakoś pozbyć wody.

) więc wpadam się zameldować, że żyję i jeszcze się nie pozabijałyśmy;-) Gdyby nie moja matka to powiem Wam, że byłoby idealnie, Młoda ślicznie śpi, ślicznie cyckuje, troszkę mniej się drze, jest przecudowna i przekochana:-) Oliś do siostry ma dystans, położony obok niej wpada w histerię, łapię ją za rączkę i odsuwa, ale i tak już jest coraz lepiej i prędzej czy później się pokochają :-) Tomek stara się jak może, aż go nie poznaję, więc jeszcze tylko kilka dni, a będzie sielanka 
, czy aby na pewno wszystko jest ok. Pier...a można dostać.

Mimo,ze mały jest aniołkiem to zawsze jest coś do zrobienia.A jeszcze troszkę ciężko mi wszystko przychodzi.ciągle boli mnie jeszcze po cięciu.Dziś mija 9 dni.