Klara M
Fanka BB :)
Nadarienne dzięki... my na mleku mamy napisane że 6 karmień- ale my karmimy sztucznie i mały miał 6-7 karmień- jadł różnie 90-150ml a piszą że powinien 120ml w tym mies. życia.....
W dzień daje mu co 3-4h- czasem sam się dopina ale generalnie to staram się sama mu dawać bo muszę najpierw mleko przygotować bo u nas po przewinięciu byłby taki krzyk gdyby jeszcze musiał czekać....generalnie więc zabieram się sama za akcję przed 3h zanim się rozkrzyczy.....
ale nocki się przestraszyłam....
W dzień daje mu co 3-4h- czasem sam się dopina ale generalnie to staram się sama mu dawać bo muszę najpierw mleko przygotować bo u nas po przewinięciu byłby taki krzyk gdyby jeszcze musiał czekać....generalnie więc zabieram się sama za akcję przed 3h zanim się rozkrzyczy.....
ale nocki się przestraszyłam....
Temp zeszla ale cycki nadal bola:-( Poza tym mam rodzinke u siebie i siostrzenica okupuj mi kompa wiec nie ma szans sie dostac. Malutki na szczescie ma sie dobrze tylko k 7 rano ma swoje nstroje
Widać, że się mamusie wzorowo maluszkami zajmują zamiast przy kompach siedzieć ;-)
Oby tak dalej.
Mam nadzieję, że dzis będzie lepiej - póki co wstała o 6, o 10 najadła się i śpi dalej...noc oczywiście spała całą
Moje po Szymku obwisły, a karmiłam tylko 3m-ce, teraz zamierzam dłużej
Ale ja zbieram na operację