Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie roxeen - bardoz mi się podobają takie leżaczki ale kurde widziałam ceny...jasny gwint my też chcemy prezenty - trzeba chyba chrzciny przyspieszyć
a tak w ogóle na kiedy planujecie tę uroczystość ?
My chcieliśmy w święta wielkanocne bo mama chrzestna znaczy moja siostra ma lekko daleko do nas.
Co do słodyczy... kobietki... czuje, że mi robicie dobrze... prosze kontynuować.. jeszcze kilka opier papier i naprawdę koniec z tym. roxeen jesteś niezatąpiona - tylko wyjem zapasy i już nic nie kupię...ok?
![]()
a to co schudłam w szpitalu 10 kg po porodzie to teraz waga stoi i chyba tylko 1 kg przez miesąc zjechałam :-( ale ja mam teraz z mamą mocne postanowienie że od środy popielcowej przez post nie będziemy nic słodkiego jadły, mama nic nie bedziepiekła to nie bedzie mnie kusiło..chyba 
jestem zmuszona dawać lewą... Próbowałam dawać już z pod pachy ale nie działa. Naciągam sutek przed podaniem ale też nic. Co mam zrobić? Odciągać ciągle pokarm? Nie chcę podawać mu butelki bo znowu się przyzwyczai i zgłupieje:-poszperaj za uzywanymipokrowce mozna prac a trafiają sie niezle okazy za niezła cene ;]
co do słodyczy Kaja...wiem gdzie jest Pleszew, wiem jak sie nazywasz, adres tez znajde i obiecuje - dostaniesz na dooopke

Ponad połowę rodziny tam mam!! I wkrótce (za miesiąc-dwa) się tam wybierzemy, żeby prawnuka moim dziadkom pokazać:-)
jeszcze troszkę to będe musiała zeszyć sobie dwa rózne staniki !!! do lewej miersi miseczke C a do prawej D bo ta prawajuz mi wyjezdza ze stanioszka 

ja też mam rodzinkę w okolicach PleszewaAAAAAAAAA ktoś coś mówi o Pleszewie? Moim rodzinnym mieście?? Kaja - jak mogło mi to umknąć??Ponad połowę rodziny tam mam!! I wkrótce (za miesiąc-dwa) się tam wybierzemy, żeby prawnuka moim dziadkom pokazać:-)
;-)
;-)

AAAAAAAAA ktoś coś mówi o Pleszewie? Moim rodzinnym mieście?? Kaja - jak mogło mi to umknąć??Ponad połowę rodziny tam mam!! I wkrótce (za miesiąc-dwa) się tam wybierzemy, żeby prawnuka moim dziadkom pokazać:-)
ja też mam rodzinkę w okolicach Pleszewa;-)
o i w razie czego ivi mi pomoze ;-)![]()
znaczy emigrować bo jak nic mnie odnajdziecie... 
- powiem wprost - chyba jednak się wezme za siebie. Właśnie rozmawiałam z moja mama i mnie pocieszyłam, że jak mnie urodziła, to też było jej ciężko zrzucić... 
a ciasteczom mówię dość... 

i koniecznie musimy się spotkać - Tymki dwa