Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak mi mówią przyzwyczaisz do czegoś, rozpieścisz itp. to zawsze odpowiadam - będę się martwić jak będzie problem, na zapas się nie przejmujęA zasypianiem też się narazie nie martwię, najwyzej będę żałować za parę miesięcy ale przecież nie będę się martwić tym co za parę miesięcy![]()

Moje dziecko w nocy spalo od 21 do 1, potem od 1 do 6 i od 6 do 9 a potem jeszcze z nami do 10 takze jestm wyspaa jak nigdy:-)Hej Kobietki :-)
Przyczyna rozdartości mojego dziecka wyjaśnionaWczoraj myślałam, że dostanę stanu przedzawałowego jak mnie w cycek coś ukuło ;-) Zaglądam Młodej do buzi,a tam wykluwa się prawa dolna jedynka
Już przy urodzeniu miała na dziąśle białą plamkę i położna sobie żartowała, że pewnie szybko zęby wyjdą, no ok, ale nie spodziewałam się, że aż tak szybko
Moje dzieci popadają ze skrajności w skrajność, Olisiowi pierwsze zęby się wykluły na 1 urodziny dopiero,a Jessi kończy dzisiaj 3 tygodnie i już się jedyneczka przebija
Najgorsze jest to, że wszystkie żele na dziąsła są po drugim miesiącu życia, podobnie jak paracetamol, więc pozostaje nam się uzbroić w cierpliwość
![]()

ja cie krece jak szybciutko:-)Matko Święta ja jeszcze nie zdąrzyłam poserduszkowac a już okres dzisiaj dostałam !
najlepsze jest to że przeciez karmie piersią, tylko i wyłącznie i nie powinno być okresu wrryyyyyy !!!
leci ze mnie strumieniami ! i ledwo wyszłam z podpasek to już hop spowrotem![]()
tez mi sie nie usmiecha w podpaski wracac

pobili własne czteromiesięczne dziecko
Po Prostu takich bym za.......
bo po prostu słów mi brakuje jak mozna takie maleństwo skrzywdzić

Idę i ja spac bo o 1 pobudka 
Służę:-)Dziekuje labamba:-)![]()
Tu bym polemizowała, nigdy nie wiadomoco do slubu to moim zdaniem powinnas wybrac "ten caly cyrk", cieple kraje nie uciekną a slubu drugi raz brac nie bedziesz ;-)
a wlasnie mialm zapytac -jakiego koloru jest wasze mleko?takie czystko biale?bo u mnie tak jakby pol biale, bardziej przezroczyste?

O mamoHej Kobietki :-)
Przyczyna rozdartości mojego dziecka wyjaśnionaWczoraj myślałam, że dostanę stanu przedzawałowego jak mnie w cycek coś ukuło ;-) Zaglądam Młodej do buzi,a tam wykluwa się prawa dolna jedynka
Już przy urodzeniu miała na dziąśle białą plamkę i położna sobie żartowała, że pewnie szybko zęby wyjdą, no ok, ale nie spodziewałam się, że aż tak szybko
Moje dzieci popadają ze skrajności w skrajność, Olisiowi pierwsze zęby się wykluły na 1 urodziny dopiero,a Jessi kończy dzisiaj 3 tygodnie i już się jedyneczka przebija
Najgorsze jest to, że wszystkie żele na dziąsła są po drugim miesiącu życia, podobnie jak paracetamol, więc pozostaje nam się uzbroić w cierpliwość
![]()

W takim tempie jak skończy 5lat, to wypatruj okresu

służę:-)
tu bym polemizowała, nigdy nie wiadomo
Mleczko na początku mam półprzezroczyste, a pózniej białe, gęste
O mamoW takim tempie jak skończy 5lat, to wypatruj okresu
:-d