Klara M
Fanka BB :)
Nie wyszliśmy jednak na spacer:-( Taka pogoda w kartkę....Jak C skończył jeść i odbił to tak sie rozszalało że momentalnie biało i widać było że wieje więc zostajemy w domu... mam wrazenie ze pogoda zmienia się co 15 min
:-(
Trudno...
przynajmniej z Wami popisze...
A co brata- ma przecież kumpli w Poznaniu - zadzwoniłam do niego i mu powiedziałam, że jednak niezręcznie będzie, że już dawno się umówiliśmy a on dopiero dziś dzwoni i oznajmia że wpadnie.... może wpaś ale niech nam chociaż da ze 2 h sam na sam... to stwierdził że jednak kolege odwiedzi, no chyba ze rano juz bedzie w P-niu to wleci, a jak miałby być o 15stej to odpusci..... może po wykladach na chwilę wlecą z Asią....zawsze to jakiś kompromis....Choc mogliby nie wlatywać, no chyba że na chwile, a nie tak jak zawsze siedzą i siedzą a my padnięci,a małego trzeba o przyzwoitej porze wykąpać...
ale powiem Wam że mam kaca moralnego po tej rozmowie, czuję się jakbym własnego brata do domu nie chciała wpuścić
:-
baffled:
No ale oni naprawdę co tydzień są, jak nie jedni to drudzy, padam na twarz...pół biedy jak brat sam, ale jak już ze swoją połówką to nie mogę jak zombi wyglądać- no w sumie mogę ale nie chcę i mieszkanie też....
No i widzę że chłopy dają popalić....
Pasibrzuch głupia ta lekarka tak Ci napiszę, zwłaszcza jak czytam że chodzicie z Asiowo do tej samej a do niej ma też jakieś nie teges teksty....
Agbar bidulko.....
:-(Trudno...
przynajmniej z Wami popisze...
A co brata- ma przecież kumpli w Poznaniu - zadzwoniłam do niego i mu powiedziałam, że jednak niezręcznie będzie, że już dawno się umówiliśmy a on dopiero dziś dzwoni i oznajmia że wpadnie.... może wpaś ale niech nam chociaż da ze 2 h sam na sam... to stwierdził że jednak kolege odwiedzi, no chyba ze rano juz bedzie w P-niu to wleci, a jak miałby być o 15stej to odpusci..... może po wykladach na chwilę wlecą z Asią....zawsze to jakiś kompromis....Choc mogliby nie wlatywać, no chyba że na chwile, a nie tak jak zawsze siedzą i siedzą a my padnięci,a małego trzeba o przyzwoitej porze wykąpać...
ale powiem Wam że mam kaca moralnego po tej rozmowie, czuję się jakbym własnego brata do domu nie chciała wpuścić
:-No ale oni naprawdę co tydzień są, jak nie jedni to drudzy, padam na twarz...pół biedy jak brat sam, ale jak już ze swoją połówką to nie mogę jak zombi wyglądać- no w sumie mogę ale nie chcę i mieszkanie też....
No i widzę że chłopy dają popalić....
Pasibrzuch głupia ta lekarka tak Ci napiszę, zwłaszcza jak czytam że chodzicie z Asiowo do tej samej a do niej ma też jakieś nie teges teksty....
Agbar bidulko.....
potem był sygnał a nikt nie odbierał (a dzwonię co 5 minut- 10 minut i czekam ze słuchawką aż odbiorą jak na zbawienie) a teraz dzwoniłam 14:05 i odezwał się pan sekretarka ;-) i mi mówi ze zapisy od 10:00 do 14:00 no cholercia ok ale żeby ktoś ten telefon chociaż odebrał 
Jestes najlepsza mama na swiecie dla Emilki;-)
Głupia jędza!