Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

U nas też wiosna nadeszła wielkimi krokami, pewnie z 20 stopni w słońcu jest 
A tu zonk, Oliś jeszcze się wałkoni w łóżeczku, a Jessi znając życie nie zaśnie wcześniej niż o północy, a po północy to ja już będę zombie, a nie sex machine ;-)

eoddaję się - oficjalnie szyszka kolorowaniu
![]()
ASIAX- moja Córka też chce się wyporwadzić jak bedzie na studiach i to do akademika, bo ma w domu b.dużo obowiązków (np. pościerać kurze w swoim pokoju, raz w tygodniu odkurzanie...) i tak mnie straszy... a poza tym mówi, że bedzie miała bliżej na imprezy. Poza tym jest już prawie równa ze mną bo ma 170.
MACY- a to, że nie lubię gotować to też wina moich rodziców, Maciusia chcieli
Wyobraźcie sobie, że niektóre kobitki szukają opiekunek na 8 godzin dziennie do 1-miesięcznych dzieci, a ja myślałam, że jestem wyrodną matką, bo zostawię w domu prawie7-miesięczne dziecko . Toż przecież takiej babie nawet się tyłek dobrze nie zagoi, a ona już gna do pracy
.
Dzisiaj rekordowo odciągnęłam sobie 120 ml i mam kilka buteleczek w lodówce i jutro Maksiu nie dostanie Bebilonu.![]()

I ja dolaczam do grna "ryczacych 10-tek" a nawet 15-tekPasibrzuch - jesteś moją najlepszą koleżanką... ja też 10do ideału ... a zadowolę się czymkolwiek.
Ja myslę, że nic nie usuną tylko będziemy przesuniętę. nie? Nawet się dziwię, że tak długo tu jesteśmy
edit: agagsm ty też jesteś moja kolezanka bo widze, że 10 też ci się marzymacy dieta to jest dieta labamby typu... jestem szczupła i piękna i nic mi nie trzeba.

a tak powaznie to ja kompletuje garderobe na wyjazd do Pl bo ni dy rydy wlezc w ta z przed ciazy
Fakt ze gada do zabawek, a raczej sie zali, grzechotke trzyma w lapce, lapkami sie bawi i piszczec zaczal ale nadal sie martwie ze fizycznie jakos tak malo:-
Już nie będę, obiecuję :-)A to Ty byś pewnie chciała żeby już encyklopedie studiował, daj mu spokój;-)I ja dolaczam do grna "ryczacych 10-tek" a nawet 15-tek
Pumpkin filmiki mnie rozwaily na lopatki
No i z was tez sie usmialam, niektore teksty mnie powalajaa tak powaznie to ja kompletuje garderobe na wyjazd do Pl bo ni dy rydy wlezc w ta z przed ciazy
Moje dziecie zasnelo dzis ok 21 po kapieli. Tak czytam te wasze postepy i mysle ze moj Olek jakos malo do przodu sie posowa, na brzuszku lezec dalej niet, jak go podnosze za raczki to glowke niby chce ale nie daje rady podciagac no i nie wiem czy sie martwicFakt ze gada do zabawek, a raczej sie zali, grzechotke trzyma w lapce, lapkami sie bawi i piszczec zaczal ale nadal sie martwie ze fizycznie jakos tak malo:-
-( Co myslicie?
niestety
Matka wbiła mi klina, i się zaczęłam zastanawiać i obawiac i teraz już nie mogę szczepić bo swymi obawami przyciągnę jakieś cholerstwo