Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.

ja to staroświecka jestem i zacofana jak widzę
mamusie chłopców dobrze nam tu wychowujcie chłopów dla naszych córek, żebym potem drzew świerkowych nie trzeba było sadzić
matko ale szprycha - nie do wiary!

Nie dogodzisz człowiekowi. 

jakby była idealna to bym ciągle w jednych dżinach nie chodziła!!!
. Oj będę miała jazdę w tym tygodniu, ale może choć kilogram sobie pójdzie.....Przy Waszych dziesięciu, to byłby postęp, ale przy moich 25 zaplanowanych
co wy robicie że wam tak dzieci śpią? Mój Filippo owszem od 19.30 do 2 w nocy, a potem co 2 godziny....A mamusia by pospała.;-)
Pewnie w tym tygodniu całkowiście się zapuszczę, jeżeli idzie o BB. Miłej niedzieli życzę
A ja olewam diety, bo choć po porodzie ochota na słodkie przeszła to waga jak stała tak stoi , więc mam ją głęboko i jem wszystko.
Mała zasnęła nam przed samą kąpielą, teraz M ją budzi, może dzięki późniejszej kąpieli da nam dłużej pospać? ;-)
A moje cycorki są jakie były, ani większe, ani mniejsze, o tym że karmię przypominają mi tylko bólem, jak mała za długo śpi. Ale mimo wszystko mam nadzieję, że moje skromne 75B (teraz 85B) nie będzie celowało w kierunku pępka ;-)
Macy, coś w tym jest, bo ja też miałam być chłopcem, a dziurawiec się trafił
--------------
Uwielbiam tego mojego szkraba! M położył ją na przewijaku, w końcu otwarła oczy, wielkie jak spodki, zdziwione o co chodzi, popatrzała na M, na mnie, walnęła uśmiech i super pierda jednocześnie![]()

no coooo ??!! ;-)
waga wyjściowa 68, waga porodowa 90dałam czadu na koniec i teraz mam swoje 75 kg
ale fakt te 5 to pewnie cycole
![]()
pytała któraś o zębole, chyba Mari_anna (wybacz że nie pamiętam ale zaznaczyłam w multi post i mi jakoś nie wstawiło cytatu )
byłam u dentystki i powiedziała ze nie robi mi sie wcale stan zapalny tylko mam obrzek po wkłóciu znieczulenia - coś sie mojemu chirurgowi nie udało i teraz juz nie boli prawie wcale i opuchlizna zeszła za to mam gigantycznego siniaka zaraz przy brodziejak bym dostała z piąchy ...np od męzola hahahha
a zębodół po wyrwanym zabku już ok , dziąsełko się ładnie zbliża do siebie i zaczyna być fajnie ... choć coś tam jeszcze pobolewa
Pumpkin Rany Julek siedzieliśmy z małżem i boki zrywaliśmy przed chwilą ...
blog genialny
nie sądziliśmy ze można byc aż tak ... pustym hahahah
a może my to inne pokolenie już![]()
--------------------------------------------------------
edit wlazłam na wage i tu szok !!!
od wtorku na płynnej diecie i co ??!!
waga pokazuje 70 kg !!!
no to moze mi sie uda dobić do wyśnionych 60 kg![]()
--------------------------------------------------------
edit2
mój małż :
czego Ty od siebie chcesz ?
jesteś wysoka (175cm) i nie widać po tobie ze jestes jeszcze przytyta...
z reszta jestes dopiero dwa miesiace po porodzie
popatrz na moją mame ...urodziła mnie 31 lat temu i wyglada cały czas jak by była w ciaży
hahaha
o mało udusiłabym się ze śmiechu![]()