reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja na swój biust nie mogłam patrzeć już przed ciążą - 75 F, w ciąży 80 G, a teraz 80 H i ledwo się mieszczą. Teraz też nie mogę patrzeć. Trochę takie porozłażone są - rozstępy jednak mnie nie ominęły - nie mam konkretnych pęknieć, a takie jakby cała skóra mi sie taka rzadka zrobiła. Boję sie, że mi się już nie mniejszą i na serio będę miała jak u murzynki. I tak mi sie wydaje, że spokojnie oba ważą ze 4 kg. Masakra.
Zawsze mi przeszkadzały - zawsze za duże i za ciężkie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jolcia oddaj troche tych cycusiów mi! Przez to, że mi sutki urosły i się wyciągnęły, to moje piersi wyglądają jak dwie małe (a nawet mikroskopijne) lisie mordki. :(
Nigdy nie miałam dużego biusty ale był okrągły i jędrny. Teraz masakra :(

Roxeen - to proszę oddaj mi troszkę, choć jeden rozmiar, bo ja sie czuję tak mało kobieco, to znaczy teraz jest w miarę ok, ale przed ciążą masakra jakaś:tak:

Dormark - normalnie laska z Ciebie, sylwietka nastolatki, moja 13-latka przy wzroście 170 waży 51, więc już sobie wyobrażam jak wyglądasz, jak modelka:tak:

Maksiu zjadł o 18 i poszedł spać, jak się obudzi kąpiel, tulenie i spanie na noc.

Jolcia oddaj troche tych cycusiów mi! Przez to, że mi sutki urosły i się wyciągnęły, to moje piersi wyglądają jak dwie małe (a nawet mikroskopijne) lisie mordki. :(
Nigdy nie miałam dużego biusty ale był okrągły i jędrny. Teraz masakra :(

Hahah masz poczucie humoru kobieto:-D
Moje piersi za to zrobiły sie totalnie nieproporcjonalne:baffled: Z 75C poszłam w 85D i zdecydowanie mi z tym źle - jeszcze większych to sobie wyobrazić u siebie nie umiem - nie ma co ukrywać jak schudnę to będą pewnie zwisy, bo ja chudnę zawsze od piersi zamiast od tyłka, za to jak tyje to na odwrót czyli najpierw w tyłek idzie i gdzie tu równowaga...:dry:
Ale co tam będe się cycami przejmować - tylko m je w zbliżeniu oglądać będzie, a on mówi, że mu nic a nic nie przeszkadza, że się zmieniły:cool2:
co jedyne to mi te cholerne rozstępy na brzuchu przeszkadzają, choc niby na wysokości pępka i większośc da się majtami zakryć, ale i tak mnie drażnią jak je w lustrze widzę:baffled:

dokładnie taka rzadka skóra ... ehhh mamy ten sam rozmiar !!! i mi wisza juz do pasa nie bedę sciemniać - bez stanika :no: newer ewer !!!
chciałabym sobie je zmniejszyć operacyjnie bo sa nieproporcjonalne i boli mnei od nich kręgosłóp
ale ja się za bardzo bólu boje ....

wybacz Pumpkin, ale lisie mordki sprawiły ze oplułam monitor !!!

kobity wszystkeigo najlepszego z okazji pierwszego dnia wiosny !!!!
z tym że u nas cały dzień lało :-(
Ostatnio oglądałam "Rozmowy w toku" o zmniejszaniu piersi... chyba raczej sobie tego nie zrobię. Były obrzydliwe potem z blizną i prawie bez kształtu.
Wiosna już - od dziś będę pisać na zielono, a jak sie zacznie lato to na brązowo, na jesieni na czerwono, a zima na niebiesko
.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam:tak:

Weekend mija u nas wiosennie i pieknie;-)
Wczoraj bylam z córcia w sali zabaw, małż na spacerku z Agatka...
Pozniej wspolne zakupy z P. jak za dawnych czasów bez dzieci;-) W ogole jakos tak fajnie nam czas minął bez nerwów, kłotni, itp... :tak:
Dzieci nam dzis padły o 19 wiec przygotowałam kolacje przy swiecach... i wiecie co, mąż odrazu na mnie inaczej popatrzył;-)Czasem warto wyciągnąc ręke i troszke sie podlizac facetowi... :-D:-p
Zaraz lęce do wanny sie wymoczyc... (mąż na kibelku dlatego wpadłam na chwilke:-p)

Jolcia, niezły pomysł!!!:-D

No to lęce...
Miłego wieczoru mamusie!

hej hej Kobietki :)

ja wkońcu mam chwilunie czasu na nadrobienie weekendowej produkci - raczej nad produkcji !!

w sobote byłam na sesji u szwagra z Amelką i jużn ie moge się doczekac zdjęć :confused: heh śmieszne zdjęcia porobilismy - nawet Amelke i Antka wpakowalismy do pudełek na zabawki - przesłodko wyglądali !!
póxniej pojechałam do Kuzynki na imieninowa kawusie i ciacho i tak sobota zleciała ! Amelka przez taki dzień pełen wrazeń nie mogła zasnać i afera była jak nie wiem co ! taka była jużzdenerwowana ze nie chciała cyca nawet mojego ! musiałam najpierw dac jej butle a potem dopiero pokusiła isę na cycusia ! ach niecierpluiwe to moje dziecie !

dzisiaj rano poleniuchowaliśmy z M ! Mała spała po aferze od 20 do 4 rano także rewelacja - nawet się poserduszkowalismy a ona sie nie obudziła hihihihi = truszkę dziwnie serduszkowac przy dziecku no ale co zrobić - sama natura :-)

i jak co niedziele kolejny obiadek u teściowej....ale nie będe komentowac bo po co ..... :happy2::confused::-)

juz uspałam Malude - mam nadzieje ze też będzie ładnie spała do min 4 nad ranem hehe - jakby nie było do dobrego człowek szybko sie przyzwyczaja ! :tak:

a co do cycków to mi wsumie z 75B urosły do 80C także nie wiele z tym że - prawa jest dwa razy taka jak lewa i strasznie mnie to denerwuje ! jak ja będe pózniej wygladała np na basenie albo na plazy - bo w bluzce az tak się nie rzuca w oczy ehhhhh - a po karmieniu jeszcze pewnie sflkaczeja do tego i tak w wieku 24 lat dorobiłam się fantastycznych flakusów zwisowatych :szok:

reklama
Dziewczyny ja mam małego potworka w domu!!!:nerd:
Rano i wieczorem daje koncert taki ze głowa boli i naprawde nie wiem o co jej chodzi.Chyba trzeba ja jak najszybciej ochrzcic zeby diabołek z niej wyszedł!!!!:no:
Teraz juz sie poddała i zasnęła.Ale to szczescie długo nie potrwa bo ona niestety spi jeszce tylko 4 godziny po kąpieli:wściekła/y:
Do jutra
Miłego wieczorka:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry