Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mój Tymek tez w nocy na leżąco cyca. Ja leżę totalnie na boku a on delikatnie i głowka w moja stronę. Ten cyc to parę minut, potem się odsuwam i śpimy - właśnie doczytalam, że to bardzo dobre dla malucha i wersje typu.. uzależni się i nie będziemy miec czasu dla siebie mam gdzies..

Tyle, że już jej się to leżenie znudziło i muszę się wykazać inwencją twórczą coby córa alarmu nie wszczęła ;-)

ale córa smoka miała i pamiętam ciągle wypluwała a potem płacz 
a łóżeczko nie bardzo akceptuje
i kładę go tam ciągle w dzień żeby się nauczył ale u nas łóżeczko w drugim pokoju a tak dobrze było jak chodzić nie musiałam za daleko ;-)
więc weszłam poczytać bo spać na tym nie będę i znów dziś mam pranie dodatkowe 

witam się szybciutko i lecę myć okna, póki mała leży spokojnie w łóżeczku :-)Wstyd sie przyznac , ale moja mal spi od poczatku w swoim lozeczku nawet jak ma gorsze dni wtedy siedze u niej w pokoju dluzej ale zawsze u niej .Nigdy nie zanosze jej do nas.
Moje niunie sa nauczone ze mama jest i zawsze przyjdzie, ale kazdy ma osobne lozko .Najgozej sie podac , ja niekikidy przychodze do lozeczka 15 razy, ale Mia wie ze to jej miejsce a mama jest obok . Wydaje mi sie , ze to dobre bo niedlugo mala zacznie byc bardziej zywa i wtedy musi wiedziec , ze mama owszem , ale nie ma jej na wylacznosc.
znalazłam restauracje ulice od domu i dobre jedzonko i 60zł na osobę za dwudaniowy obiad do wyboru i z ciastami oraz napojami ciepłymi;-)