Pumpkin
Fanka BB :)
U nas już po wizycie. Na szczęście płucka czyste, tylko łuki gardłowe zaczerwienione. Dostałyśmy tantum verde w sprayu, wit c w kropelkach, kropelki do nosa, syrop prawoślazowy i pulneo (cokolwiek to jest) Przegryzę coś i śmigam do apteki. W razie gorączki mam podać nurofen ale na szczęście nie ma temperatury. Pani pediatra powiedziała, że dopiero powyżej 38 stopni (w pupie) należy się niepokoić i zbijać.
Czechow, Yola - Życzę, żeby u Was też okazało się, że to drobnostka.
Agagsm - Fajnie, że Michasia się wyćwiczyła, ja też muszę moją gwiazdkę więcej na brzusiu. Ostatnio się leniwa zrobiła i jak ją kładę to ona od razu chyc jakby się chciała przekręcić ale nie robi tego do końca i tak leży w pół obrotu... :/
Kaja - Niech śpi na brzuszku ale w dzień, i jak jesteś niedaleko.
Roxeen - Zdrówka!
Czechow, Yola - Życzę, żeby u Was też okazało się, że to drobnostka.
Agagsm - Fajnie, że Michasia się wyćwiczyła, ja też muszę moją gwiazdkę więcej na brzusiu. Ostatnio się leniwa zrobiła i jak ją kładę to ona od razu chyc jakby się chciała przekręcić ale nie robi tego do końca i tak leży w pół obrotu... :/
Kaja - Niech śpi na brzuszku ale w dzień, i jak jesteś niedaleko.
Roxeen - Zdrówka!
a tak poważnie to nic nie robię ona chyba wie że na noc trzeba więcej zjeść przed kąpielą szamie 130 ml i po kąpieli 70 ml i odpływa
wolę BB. 

36,9. Kładę na brzuchu dużo i katar ścieka. Kaja ja myślę, że dostał prezent od starszego brata, który w sobotę zaczął smarczeć. A co do gości, to chrzestni tez chorzy ...
Ja wierzę w samouzdrowienie organizmu
lubie sobie pograć ale teraz czasu brak bo wiadomo dzieciaczki dom M ale to nic jak znajdzie się te 2 godzinki wolnego to sobie pogram
A ile Twoja je przed snem?