reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Umrę zaraz ze szczęścia... dziś finał wojewódzki, już pierwszy mój zespół zdobył wicemistrzostwo!!! Mamy srebrne medale:-):-):-):-) a za godzinkę okaże się co starsze dziewczyny!! Mam nadzieje, że podobnie :tak::tak:
W międzyczasie zadzowniłam do homeopaty opisując dokładnie krostki Tymka, powiedział, że nie powinnam się martwić i wspólnie ustalilismy co podac. Tymek dostał jedną granulkę sulfur30CH. Po 5 min od jej przyjęcia zrobił taką kupę, że nadawał się cały do przebrania :-D Mam nadzieję, że wykupkał wszystko co mu tam przeszkadzało :tak:
Ja też wierzę w samouzdrowienie organizmu jak lambada, Pumpkin ty mocno przemyśl, czy Polci to dawać.

Kaja, ale masz zdolne dziewczyny! Trzymam kciuki za starsze!!!

A nam lekarka kazała odstawić już wit. K, chyba za dużo butli już (tylko, że ja jej powiedziałam, że mała dostaje po każdym cycku butlę, a dostaje tylko 3 :tak:;-)).
I stwierdziła, że Emi za wysoko już się podnosi na rączkach (tak jakbym miała na to jakiś wpływ...), ale w sumie zaczęła 3 miesiąc to może być.
No i przybrałyśmy na wadze, już mamy 5400g :tak:
Pozostaje mi się więc tylko cieszyć ze zdrowego i spokojnego dziecka :tak: Szczęściara ze mnie :-)

Rzucanie uroków bardzo mi się podoba ;-) hmmm rozmarzyłam się

Była P. lekarz i powiedziała że jest okej - mamy nie wychodzić jeszcze do końca tygodnia (trudno już się przyzwyczaiłam) i w kiedy dostaniemy wyniki badań krwi to mamy się do niej zgłosić w celu omówienia dalszych kroków - ciekawa jestem czy jej żelazo podskoczy - przez moją anemię ma mało żelaza --- zobaczymy.

Uff ale się cieszę.... Teraz muszę tylko odczekac 2 tygodnie i zobaczyc czy mała zachowuje na ospę (na oddziale w szpitalu przyjęto dziewczynkę z ospą w fazie zarażania) i jak nie zachoruje to wyjdziemy na prostą.... :-)

Pasibrzuch - oj szczęściara, szczęściara z Ciebie i tak trzymać:-)

Czechow - cieszę się, że z Córeczką wszystko w porządku, ech te szpitale, musisz się teraz stresować, czy malutka sie nie zarazila

Kaja - gratuluję sreberka i czekam na dalsze wieści...:-)

A ja chyba się wybiore do apteki po inhalator, bo w necie tyle tego jest, że nie wiem co wybrać........ i nie chcę wtopić, bo to drogi zakup.

Kaamaa, bardzo mi sie to podoba. Zaczne od tych gosci za oknem, bo mnie nieziemsko wnerwiaja. Tylko, zebym zamiast rzuc klatwe, nie nacisnela kochaj mnie.:baffled::-D Jak ich porazi na miejscu, bede dalej probowac. Moze w koncu zniknie moja kaluza na srodku pokoju i w koncu jakis baran sie przeciekiem zajmie. I moze w koncu zaswieci slonce. No, rozmarzylam sie na calego.:cool2:

Kaja, Ty to masz zdolne dziewczyny. Nic dziwnego, jak maja takiego trenera!:tak:

Pasibrzuszku, wspaniale, ze Emi jest taka zdrowa i wspaniale sie rozwija. I w koncu przestalas sie martwic waga!

Pumpkin, slalom przez psie kupy to taka specjalny uklon w strone matek w wozkami. Tutaj jest podobnie, chociaz duzo zalezy od dzielnicy, w ktorej sie mieszka.

Ostatnia edycja:
reklama
Pasibrzuch - oj szczęściara, szczęściara z Ciebie i tak trzymać:-)

Czechow - cieszę się, że z Córeczką wszystko w porządku, ech te szpitale, musisz się teraz stresować, czy malutka sie nie zarazila

Kaja - gratuluję sreberka i czekam na dalsze wieści...:-)

A ja chyba się wybiore do apteki po inhalator, bo w necie tyle tego jest, że nie wiem co wybrać........ i nie chcę wtopić, bo to drogi zakup.

No cóż niestety tak jest w szpitalach - na oddziale były 3 rodzaje przypadków - zapalenia płuc / rota wirus i ospa - więc jest na co się zarazic

Ja mam taki i jest niezły INHALATOR DIAGNOSTIC P1 PROMOCJA + PREZENT (963604309) - Aukcje internetowe Allegro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry