Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

W porównaniu do tego co wycierpiałam, to pikuś - a my dużo podrużujemy i to jest tak cholernie wygodne, że zawsze mnie to zachwyca

No współczuję - oby dzieciątko szybciutko wróciło do zdrówka - ale sie nie zadręczaj - u mnie było tak, że mój M przytachał jakiegoś wirusa - zachorowała moja mama, którą przyjechała pomagac mi przy dziecku, mój M i ja - a moje dzieciątko zdrowe jak ryba - nic od nas nie zlapała - a żadnych maseczek nie nosiliśmy - tylko nikt jej nie calował, no ale ja normalnie ja nosiłam, karmiłam piersią itp.Najpierw była chora moja córka, potem ja, moja mama ma zapalenie oskrzeli, Bidulek się zaraził. Żałuję teraz, że nie nosiłam przy nim maseczki, bardzo żałuję...
ale jako, że waży 6kg to ją nie noszę oprócz odbijania.
a teraz jak mały źle ssał to po miesiącu miałam dość
ale odpukać od jakiegoś czasu nie odczuwam bólu jak się przyssa tylko jak karmię na siedząco to jeszcze źle chwyta mi brodawkę i się biała robi wtedy pobolewa ale leciutko więc wolę karmić na leżąco i nic nie boli :-) ale do kiedy to życie pokaże ;-)
wiec jak na czole 37,5 a w pupce 38 to ta sama temperatura 

i całej reszty 

bałam się wyjść z sali a ja rodzić musiałam 
ja przeziębiona dzieciprzeziębione gdzie Dominiś miał 39 stopni gorączki a Alanek stan podgorączkowy
non stop się budzili a głównie Dominis cały spocony był masakra a jaki gorący
ale wypocił się i jest już dobrze na szczescie i Alanek także dobrze
ale noc zalicza się do czuwania nie spania

ja właśnie tak robie a i jeszcze dodatkowo ręką podtrzymuje (rączki leżą na mojej i główke fajnie dzięki temu trzyma)i lubi tak ale już leżenia np.na macie hmmm no cięzka sprawa ale chociaż te 5 minut tak poleżyPróbuj też na swoich kolanach, jedna noga wyżej, jedna niżej - małymi kroczkami - po kilka sekund, potem minutek i polubi. To ważne i dla pracy jelit i dla rozwoju motorycznego.

witaj w klubie bo i ja kocham simsy:-)ojjjzdrówka życze tym waszym małym chorybzdom!
ja miałam sprzątać ale mama zabrała Zuzie na spacer, brat przyniósł Simsy3 i siedze gramale wstyd! ktoś by zobaczył to by sie w czoło popukał :-)
dobrze,ze wczoraj chociaz okna wyszorowałam. dziś już mi niewiele zostało
czy u Was są jakieś typowe wielkanocne, tradycyjne dania? bo mi oprócz babki, mazurka, jajek i żurku nic sie nie kojarzy![]()
tylko 3 nie mam ale chce sobie ściagnąc(nie kupuej bo juz 2 M mi kupił a teraz szkoda mi znowu tyle kasy na gre dlatego sciągam sobie
)lub kocham przygodówki a ostatnio spodobała mi się gra Black Mirror, Sherlock Holmes-Tajemnica srebnego kolczyka lub (właśnie teraz w nią gram od czasu do czasu)Syberia(2 cześć kończyć będe)
lubie sobie pograć ale teraz czasu brak bo wiadomo dzieciaczki dom M ale to nic jak znajdzie się te 2 godzinki wolnego to sobie pogram
główka do góry nie teraz to nastepnym razem tak długo aż zdasz;-)no i kaszana ....czwarte podejście do prawa jazdy nie zdane :-( już mi zaczynają opadac skrzydełka czy ja wogóle kiedyś znam ! 3 godziny mi zleciały na czekaniu na moją kolej tylu było chetnych a tu jeszcze dupa i nie zdane - wymusiłam pierwszeństwo na rondzie i egzaminator dał po hamulcach i koniec imprezki :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
ale i tak dziękuje Wam za trzymanie kciukasów :-)
słuchajcie dziś miałam historię pokroju Emilci
ok dziesiątej biegłam szybko do Rossmana po jakieś rajstopy bo podarłam te co miałam na sobie ... i tuż przy sklepie na kostce brukowej siedziała kobieta z dzieckiem owiniętm w szmaty i wiadomo co robiła ... dłoń wyciągnięta po kasę ...
wskoczyłam szybko Rossmana i kupiłam sobie 2 batony Cornybom głodna była potwornie
![]()
wychodze a do mnei podchodzi jakaś inna Romska staruszka i mówi ze chciala by ode mnie pieniądze na chlebek dla tego maleństwa , chowałam w tym czasie portwel do torebki i wiecie co myslałam ze nigdy mi sie to nie przytrafi
staruszka wyrwała mi z reki batony a jakiś romski dzieciak torebkę !!!!
na szczęście to było w dość mocno 'zaludnionym' punkcie i chodzi tam często policja albo straż miejska no i na całe moje szczescie ( mialam w portwelu kupe kasy bo wyciągałam z bankomatu na bigowe zakupy !!! ) policjanci byli blisko i to widzieli ... wiecie jaki pościg za gówniarzem zrobili ... złapali go .. torebke odzyskałam ... ale batonów już nie![]()
chcialam napisać w jakim kraju żyjemy ale napisze tak
wg OBOPU w Polsce najbardziej nie lubianą mniejszościa jest społeczność Romska ... i nie ma sie co dziwić cholerka jaśnista![]()
ja też miałam za panny koszmar wole jednak o tym zapomnieć bo niestety trauma jest do dzisiaj:-(