reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

witam dzieńdoberek ależ mnie słońce obudziło:-)

no i żeście zrobiły z dziewczyny alkoholiczkę, wyrodną matką i w ogóle wszystko co najgorsze;-) ja odkąd jestem w ciąży to nie pije i nie palę i nie mam pojęcia jak ja to zrobiłam! czasem ciągnie i to bardzo, ale daję radę powiedzieć nie i WIEM, że alkohol szkodzi fasolinie, ale pół szklanki załóżmy raz na miesiąc?:-) a sprawdzacie czy wszytsko co jecie jest z mleka pasteryzowanego? czy nie zjadłyście cukierka ani ciasta w którym była kropelka alkoholu? też nie można tak generalizować, poza tym każda ma swój rozumek;-) i nie bądzcie takie ostre bo aż się wystraszyłam Was Baby:-)
czasami lepiej wziąć tego łyczka i się uspokoić niż chodzić zła, że ja nie mogę:-(

miłego dzionnka
p.s. teraz ze mnie zrobią tą złą;-)

Dzieki ci kochana, juz rozwazalam opuszczenie tego forum zeby nie gorszyc innych mamus;-) Zaczelo sie od kilku lyczkow piwa a skonczylo na piciu i paleniu!!!! Nie pale ani nie pije no poca tymi nieszczesnymi lykami za ktore chyba pojde i na grochu bede caly dzien kleczec.

A tak poza tym to ja tez sie mecze bardziej i dlatego mi sie ni echce pracowac a w dodatku dzis znowu kibelek zaliczylam:sorry2: czyli tak do konca mi nie przeszly te wymioty, raz na jakis czas sie odzywaja:wściekła/y:

Milego dzionka

reklama
:-(Kurcze, ale narozrabiałam. Arbuz mi się skaturlał ze stołu na podłoge. Makabra. Cała podłoga uświniona i jeszcze szafki. Ide sprzątać:-:)-:)-(
a potem do sklepu po drugiego arbuza:blink::blink::blink:

Ja juz posprzatalm i czekam az Nicol zasnie to jeszcze poprasuje jak milo popatrzec jak okna umyte i wszystko pachnie,fajnie ze wyjezdzacie i odpoczywacie ja jade pojutrze i juz niemoge sie doczekac. Odpoczne sobie troche od mojej coreczki , bo nia zajmnie sie rodzinka.

Nie dam rady Was nadrobić kobitki tyle produkujecie :-)

Napiszę tylko, że jestem po wizycie u gina. Z maluszkiem wszstko ok. Ginka powiedziała mi, że bóle podbrzusza mieć mogę bo wszystko rośnie i to całkiem normalnie. W razie czego mam brać nospe. Później wkleje w końcu fotkę USG bo już dużo na niej widać.

A i moja Fasolinka ma już 8 cm :-) Ginka powiedziała, że najprawdopodobniej urodzi się tak duża jak Julka albo i większa (4400), bo już jest o 2 tyg starsza wg USG niż według OM ;-)Ale takie geny ma mój mąż ;-)

Witam Dziewczyny, a ja dziś zrobiłam rundkę po meblowych, nawet nie jestem zmęczona, bo klimatyzacja była, a chodziliśmy spokojnie. Znowu burza idzie, to już przesada....

kobietki piszecie coś o kontroli Zusu? Ja to doświadczenia nie mam, bo jeszcze nie pracowałam, ale u męża w pracy jak w zeszłym roku dokładnie w wakacje, ludzie brali chorobowe, to wzywali wszystkich. Na prawdę wezwali wszystkich i sprawdzali czy na prawdę ma się takie choroby. Pamiętam jeszcze, że brat męża coś tam ściemiał, że ma z kręgosłupem, no i stwierdzili, że kłamie i ściągnęli mu z wypłaty. Dobrze mu tak, bo go nie lubię:-p:-p:-p

BlackWizard no proszę jakie maleństwo już duże :-) Super że wszystko ok :-)

Nie dam rady Was nadrobić kobitki tyle produkujecie :-)

Napiszę tylko, że jestem po wizycie u gina. Z maluszkiem wszstko ok. Ginka powiedziała mi, że bóle podbrzusza mieć mogę bo wszystko rośnie i to całkiem normalnie. W razie czego mam brać nospe. Później wkleje w końcu fotkę USG bo już dużo na niej widać.

A i moja Fasolinka ma już 8 cm :-) Ginka powiedziała, że najprawdopodobniej urodzi się tak duża jak Julka albo i większa (4400), bo już jest o 2 tyg starsza wg USG niż według OM ;-)Ale takie geny ma mój mąż ;-)

To super ze wszystko ok:):)Ja sie urodzilam z waga 4850:zawstydzona/y:

Black Wizard, gratuluję, cieszę się, że wszystko ok!!

Aniu, kontrola zusu jak może wezwać, jak chora jesteś? No nie wiem za bardzo, ale może jak jest w L4 'może chodzić", to mogą wezwać. No ja mam kod w L4 wpisany ciąża wysokiego ryzyka, to jak mi udowodnią, że jest inaczej?? W kartotece jest wszystko opisane zresztą, tzn. bóle, infekcje, problemy z sercem...

Dziś zaczynam 14 tydzień, nie mogę w to uwierzyć!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki ci kochana, juz rozwazalam opuszczenie tego forum zeby nie gorszyc innych mamus;-) Zaczelo sie od kilku lyczkow piwa a skonczylo na piciu i paleniu!!!! Nie pale ani nie pije no poca tymi nieszczesnymi lykami za ktore chyba pojde i na grochu bede caly dzien kleczec.

A tak poza tym to ja tez sie mecze bardziej i dlatego mi sie ni echce pracowac a w dodatku dzis znowu kibelek zaliczylam:sorry2: czyli tak do konca mi nie przeszly te wymioty, raz na jakis czas sie odzywaja:wściekła/y:

Milego dzionka

hehe no juz nie przesadzaj z opuszczaniem forum ;-)wkońcu jestesmy tutaj po to żeby dyskutować, a że czasem mamy odmienne zdania...no cóz...takie życie:-D

Do góry