P
patrysia*
Gość
A Julka ma 5.5 miesiąca i nosi ciuszki rozmiar 80![]()
no prosze to faktycznie niezła babka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Julka ma 5.5 miesiąca i nosi ciuszki rozmiar 80![]()

No to jestem w szoku, bo mój jeszcze większość na 86 i dopiero zaczyna 92, ale zawsze był w max 70 centylu na wzrost a w 50 na wagę.A Julka ma 5.5 miesiąca i nosi ciuszki rozmiar 80![]()
A teraz w jakim centylu jest Dominiś?BLACK WIZARD no faktycznie to po Mmój ma 182 cm a ja 158 cm tak więc dlatego ja za dużych dzieci nie będe mieć chociaz jak patrze na synka to on wyglada ja nie jeden 3 latek a jeszcze nie ma 2 i tez każdy gada bo jest wysoki i ma długie stopy co niewiadomo co z niego wyrośnie:-)
A teraz w jakim centylu jest Dominiś?
tak więc ciuszki ogólnie na 90 kupujemy;-)tez jest pulchny co masa tez robi swoje co do ciuszków
No mój to raczej chudzinka, my będziemy ważyć i mierzyć na bilansie dwulatka dopiero.wiesz co ja nie wiem ile teraz ma bo jak M mierzył go to on nie za bardzo chetny ale tyle co się udało zmierzyć to było gdzieś 87tak więc ciuszki ogólnie na 90 kupujemy;-)tez jest pulchny co masa tez robi swoje co do ciuszków
![]()
No mój to raczej chudzinka, my będziemy ważyć i mierzyć na bilansie dwulatka dopiero.