reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
BLACK WIZARD no faktycznie to po M:tak:mój ma 182 cm a ja 158 cm tak więc dlatego ja za dużych dzieci nie będe mieć chociaz jak patrze na synka to on wyglada ja nie jeden 3 latek a jeszcze nie ma 2 i tez każdy gada bo jest wysoki i ma długie stopy co niewiadomo co z niego wyrośnie:-)
A teraz w jakim centylu jest Dominiś?

A wage powiem wam w czwartek bo idziemy na ostatnie szczepienie pneumokoków co go tam zwarze bo ja nie mam w domu;-)

Ide jeśc obiadek:-)

reklama
Co do dzieciaczków to też Wam wiele nie opowiem o ich wadze, bo to moje pierwsze. Z tego co mi teściowa mówiła, to mój mąż ważył jak się urodził 4800 i 58 cm wzrostu (a teściowa ma pewnie z 148 cm wzrostu i chudziutka, że wiatr by ją zdmuchnął) więc jej cc robili, bo by nie urodziła. Zresztą chłop jest nadal - 190 cm wzrostu. Za to ja ciut mniejsza byłam, ale też długa bo 58cm, ale za to ważyłam 3400. Teraz mam 170 cm, więc oboje raczej wysocy jesteśmy No i ciekawe co tu z takich rodziców sie urodzi - duże, małe czy średnie:) A dziadkowie z obu stron (rodzice) to chyba 160 cm żadne nie przekracza, więc może geny po dziadkach...:-p
Według USG to u mnie dzidzia od samego początku młodsza o 10 dni od OM.

Do góry