reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Yola: a to skubaniec - nauczył się i mamusi nie powiedział:) zdolniacha mały!
Macy: no dokładnie tak samo myśle - a co za różnica czy Wawel czy powązki - wiele z nich nie zostało, ale to takie polskie kłócic się o wszystko:baffled:
Patrysia: ja się staram nie myślec o tym świecie i zagrożeniach, ale też się o swoją córę boję - to tak już z nami matkami jest chyba...

Na TVP Info leci msza za funkcjonaruszy BOR. A ten przejazd - tyle trumień - dopiero człowiek sobie naocznie uświadamia - matko tyle ludzi...

słuchajcie te trumny mnie zgnębiły:no: zryczałam się nad żelazkiem, bo mam pranie chyba z dwóch tygodni:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.; A przed południem nie wyprasowałam bo miałam napad na uszka. Zrobiłam 160, teraz jeszcze muszę iść kupić woreczki i zamrozić.

Dziewczyny muszę się czymś pochwalić. Właśnie odkryłam, że mój starszy syn umie czytać:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D. Sam się nauczył.
brawo !:tak:

Dziewczyny przepraszam nie nadrobię nie mam kiedy całe dnie na pełnych obrotach nogi mi w tyłek wchodzą :cool: jak wejdę zaczynam od wątków mniej ruchliwych a tu wszystkiego nie zdążę przeczytać i muszę lecieć dalej ....poczytałabym teraz ale mały przez sen płacze wiec chyba się zaraz obudzi ,córa marudzi muszą jej poczytać bajki i mam taką stertę prania do poskładania że na godzinę roboty i posprzątać muszę a w zlewie kipi bo mąż mi obiad na jutro zrobił :-Da jak on robi to lepiej do kuchni nie zaglądać :szok::-D

Kobitki od 3 dni nie zagladałam, bo ciagle jestem w rozjazdach, a to u tescia a to u rodzicow i wiecznie cos, a wieczorem nieco podczytuje ale baaardzo pobierznie bo czasu i sily brak, a do tego dzis niunia ciagle na rekach wiec wymiekam:((((

Widze ze dyskutowalyscie na temat pochówku na Waweli, to i ja sie wypowiem. Niektorzy twierdza ze w obliczu katastrofy trzeba zamknąc usta i sie nie odzywac i swojego zdania nie mowic tylko sie ze wszystkim zgadzac, a ja akurat uwazam inaczej, w koncu wszyscy jestesmy ludzmi i kazdy moze miec inne zdanie.
Ja osobiscie nie popieram pochowania Panstwa Kaczynskich na Wawelu, ale moje zdanie sie nie liczy i i tak zostaną tam pochowani. W kazdym badz razie, szkoda mi Kaczyskich bo mysle ze niestety na 100% ten wypadek to nie przypadek lecz zamach stanu:(
Gdyby tylko rosjanie maczali w tym palce, to polscy sledczy chyba i tak na swiatlo dzienne by tego nie ujawniali bojąc sie konsekwencji. Wiadomo ze wtedy to doszloby do wojny. Niby wszyscy byliby po naszej stronie ale co z tego jak rosjanie mogliby spuscic atom i wtedy byloby po nas:(
Nie wierze ze ta katastofa to tylko nieszczesliwy wypadek.
Wiec jesli jednak brac pod uwage fakt ze poniesli smierc w zainscenizowanej katastrofie lotniczej czyli zostali zamordowani, to jednak Wawel jak najbardziej dla nich!!!

reklama
Dziewczynki niektore, czy Wy zdajecie sobie sprawe, ze nam jakos w maju roczek bedzie tutaj stukal?? Rok temu sie tutaj spotkalysmy:-))) Musze jakos sprawdzic kiedy napisalam tutaj pierwszy post. Tylko jak? heh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry