reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Pasibrzuch do nas też torebeczka trafiła od babci alem się uśmiała:-) Bo Bunia mega poważna i dzierży tą torbę w dłoni. Wklejem obraz:tak:
Dzisiaj to miałam historię z psiem co go ktoś uwiązał pod ośrodkiem i zostawił:-( Matko com przeszła ze strażą miejską i fundacjami wszelakimi żeby zwierzem się kto zajął:baffled: I nie wiem czy to co dało:tak:
Oj baby myślę o tych chrzicnach takie śliczne ubranie dostałyśmy od cioci :-) Córcia jej była chrzczona jak miała 11 mies a Bunia ledwo włazi także się szybko trzeba obrobić:tak:
Ponad to Bunia ciągle niedobra i miała kupki biegunkowe:baffled: I nie mam pojęcia po czym bo jabłko dostała w niedzielę rano ale po raz pierwszy ze słoiczka może dlatego?

No to czekam na tę naszą torebeczkę :-D
Ja też przymierzyłam małej sukienkę pożyczoną od sąsiadki, Fafla wygląda trochę jak beza, ale co mi tam, po co mam wyskakiwać z kasy na kieckę na kilka godzin. Jeszcze teściowa kupiła butki z falbankami, mimo że mówiłam, że mam dla niej buty na chrzciny... My też takie będziemy?!:szok:

Z kupkami niestety nic nie pomogę, bo mam dalej problemy z naszymi :-(

Znowu poprzeglądałam zdjęcia naszych brzuszków. Gdyby nie to, że finansowo na razie nie damy rady, to chyba od razu pisałabym się na drugą ciążę. Tylko z Fafli taki aniołek, to boję się, że drugie dla równowagi urodzi się z różkami :-D
Dziewczyny, czy Wy macie jeszcze kreski na brzuchach? u mnie w końcu jest prosta, bo w ciąży szła zygzakiem :-D Ale tak poza tym to mój brzuch wygląda, jakbym go z rok nie myła :baffled: Myślałam, że hormony powinny już wyparować?

hej

Jeny jeszcze nikogo nie ma!!!!
Ja juz od godziny na nogach, bo Zuzia sie budzi codziennie o 6 , ale macie fajnie!:)

My po szcepieniu, takiego płaczu to ja jeszcze nie słyszałam, Boze ile te dzieci musza sie wycierpiec. Ale pozniej było juz ok nawet nocka przespana tak jak zawsze.
Dziewuchy pobódka!!!!

Dorciaaaaaaaaa a gdzie to kupilas toto azurkowe???
Justys my juz jakis czas temu wyjelismy bo malemu bylo niewygodnie,wiercil sie,mamrotal,nie lubial fotelika Jak wyjelismy wkladke to cisza zapadla....;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry