reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja pzepraszam, że nie poczytam, ale nie mam sily ;(
Jest po prostu masakra!! ;(

Dowiedziałam się wczoraj takich rzeczy na swój temat, że ręcę opadają ;( moja teściowa zadzwoniła do Sławka wczoraj i coś tam mu gadała gadała, aż chłopak sie popłakał. Wiem, że gadała o mnie! Zadzwoniłam do niej i zapytałam wprost o co chodzi. Z uśmiechem na twarzy było to normalnie słychać! Ty taka, owaka, beznadziejna żona, matka, syfiara(?) zrujnowałaś życie Sławkowi i dużo by jeszcze pisać... Sławkowi później powiedziała, że współczuje jemu i Adasiowi...
Ja nie wiem co do cholery im zrobiłam!! Wciąż mieli do mnie wąty, dosłownie o wszystko!! Od samego początku!!
Żaluję dziś, że jak zobaczyłam co sie dzieje nie odwrociłam sie i poszlam w innym kierunku ;(
Mam dosc takiego zycia ;( skladam pozew o rozwod!! Nie daje rady ;(
Musze ratowac siebie i Adasia ;(

Emilcia strasznie mi przykro że przechodzisz przez tak trudną i nieciekawą sytuację.
Jesteśmy z Tobą.;-)

reklama
Od rana produkuje i wyprodukowac nie umiem....telefon mi co chwila dzwobi,jak nie dzwoni to maly je,jak maly nie je i telefon nie dzwoni to siku,kupa....Oo...znowu telefon....Wszyscy maja sto pytan przed chrzcinami...A ja ja sie pytam w co ja sie ubiore??Echhhh

dobra...proba kolejna....
Wczoraj wieczorem rozebralismy Alexa do kapania i....porazka kochane,porazka przez duze PPPPPP.....Ale jednoczesnie olsnienie...Cale cialko Alexa obsypane,plany,czerwone...oprocz buzi i okolicy pampersowej...Tak wyraznie jak wczoraj nie bylo tego jeszcze widac....Tak wiec mamy dwoch ewentualnych winowajcow: proszek,albo ...pralka.Tak,pralka..byc moze pomimo dwukrotnego plukania,nie plucze dobrze albo...W tejze pralce malz pierze swoje ciuchy robocze,szmaty do polerowania samochodow itepe....Byc moze jakies resztki tych srodkow zostaja w pralce?Platki mydlane zamowilam juz wiec czeka mnie sto pran i prasowan bo mam zamiar wszystkie rzeczy malucha wyprac i czesc naszych...Ale bedzie to mile pranie bo ...w nowej pralce.:-)Malz sie wsciekl i powiedzial,zebym SE kupila pralke a on sobie w tej starej bedzie swoje rzeczy pral.Bo jesli to jego wina i tych srodkow to on sobie nie wybaczy...Wiec kupilam hihi..Jutro maja dostarczyc,podlaczyc i jazdaaaaa....

agbar - najpierw wypierz ze 4 komplety małego i ręczniki i kilka pieluszek i sprawdz czy jest poprawa, po kilku dniach - bo jeśli sie okaze ze to ani proszek, ani pralka to sie tylko napierzesz i naprasujesz.

Jupiii! Rozliczyłam w końcu nasze PIT-y :-)

Kaja, ciesz się wyjściem z domu:-)

Jola, lepiej zrobić USG niż się martwić :-)

Emilcia, nie denerwuj się, na Twoim miejscu zerwałabym jakiekolwiek kontakty z rodzinką S., a co do S. to niech się chłop w końcu obudzi i odezwie się, a nie zachowuje się jak ciepłe kluchy! Chyba przydałaby mu się terapia szokowa.
Ja wiem, że to jego rodzina, ale wiem też, że się kochacie i teraz jego rodziną jesteś Ty i Adaś! Na naukach ksiądz nam mówił, że przysięgamy sobie i od tego czasu nie mama, nie tata, nie rodzeństwo, ale Mąż i Żona są najważniejsi dla siebie!
A Ty sobie dasz radę na pewno, silna dziewczyna jesteś. I papieroskami się nie przejmuj, czasami lepiej zapalić niż gotować się w środku.

Zrobiłam wczoraj odlewy małej, kurcze paluszki mi się w rączce połamały i musiałam je sklejać, ale nie dało się zrobić głębszej formy, bo ona ma te paluszki takie delikatne, że bałam się, że jej je połamię. A oto efekt :-)

Jolcia te sto pran to taka przenosnia;-) Mam zamiar zrobic tak jak mowisz;-)
Pasibrzuch tez mamy te forme do odlania lapek ale jakos sie moglam zabrac za to...teraz jak zobaczylam efekt to nawet mi sie zachcialo;-)

No u mnie tez zaczeło padac i ze spacerku nici, a ja tak nie lubie siedziec w domu
Własnie wróciłam ze sklepu i kupiłam małej 2 fajne czapeczki na wiosne ,bo chodziła w zimowej ale jestem zadowolona:-D

Zrobiłam wczoraj odlewy małej, kurcze paluszki mi się w rączce połamały i musiałam je sklejać, ale nie dało się zrobić głębszej formy, bo ona ma te paluszki takie delikatne, że bałam się, że jej je połamię. A oto efekt :-)

No my mamy coś w podobie tylko do odciśnięcia stópki i rączki a pośrodku będzie zdjęcie Potrójna ramka zachowaj wspomnienia - Naturalna, Baby Memory Prints | Pamiątki narodzin | Zabawki dla dzieci w Miluch.pl

Musimy w końcu to wykorzystać bo leży w szafie jak zrobię to wstawię fotkę:)

o kurde ale fajne coś :-)

Jupiii! Rozliczyłam w końcu nasze PIT-y :-)

Kaja, ciesz się wyjściem z domu:-)

Jola, lepiej zrobić USG niż się martwić :-)

Emilcia, nie denerwuj się, na Twoim miejscu zerwałabym jakiekolwiek kontakty z rodzinką S., a co do S. to niech się chłop w końcu obudzi i odezwie się, a nie zachowuje się jak ciepłe kluchy! Chyba przydałaby mu się terapia szokowa.
Ja wiem, że to jego rodzina, ale wiem też, że się kochacie i teraz jego rodziną jesteś Ty i Adaś! Na naukach ksiądz nam mówił, że przysięgamy sobie i od tego czasu nie mama, nie tata, nie rodzeństwo, ale Mąż i Żona są najważniejsi dla siebie!
A Ty sobie dasz radę na pewno, silna dziewczyna jesteś. I papieroskami się nie przejmuj, czasami lepiej zapalić niż gotować się w środku.

no i tak mnie namówiłaś a nie mogłam się zdecydować co by kupić:happy:

No u mnie tez zaczeło padac i ze spacerku nici, a ja tak nie lubie siedziec w domu
Własnie wróciłam ze sklepu i kupiłam małej 2 fajne czapeczki na wiosne ,bo chodziła w zimowej ale jestem zadowolona:-D

pokazuj:tak:

pogoda do duuuu.... i ja bez humoru młoda marudzi:dry:

Pasibrzuch jak Ty dajesz radę z i na 3 pietro z wózkiem i Emi ja właśnie się wyprowadziłam z tego powodu bo sobie nie wyobrażałam targać tego ale chyba będziemy znowu wracać na 3 piętro i się zastanawiam jak Ty to robisz?

są jeszcze takie odważne????

Ostatnia edycja:
reklama
jaki superaśny kalafior:-)nie ma co talerz stroi super:-)
J
super te odlewy:-)
dobra...proba kolejna....
Wczoraj wieczorem rozebralismy Alexa do kapania i....porazka kochane,porazka przez duze PPPPPP.....Ale jednoczesnie olsnienie...Cale cialko Alexa obsypane,plany,czerwone...oprocz buzi i okolicy pampersowej...Tak wyraznie jak wczoraj nie bylo tego jeszcze widac....Tak wiec mamy dwoch ewentualnych winowajcow: proszek,albo ...pralka.Tak,pralka..byc moze pomimo dwukrotnego plukania,nie plucze dobrze albo...W tejze pralce malz pierze swoje ciuchy robocze,szmaty do polerowania samochodow itepe....Byc moze jakies resztki tych srodkow zostaja w pralce?Platki mydlane zamowilam juz wiec czeka mnie sto pran i prasowan bo mam zamiar wszystkie rzeczy malucha wyprac i czesc naszych...Ale bedzie to mile pranie bo ...w nowej pralce.:-)Malz sie wsciekl i powiedzial,zebym SE kupila pralke a on sobie w tej starej bedzie swoje rzeczy pral.Bo jesli to jego wina i tych srodkow to on sobie nie wybaczy...Wiec kupilam hihi..Jutro maja dostarczyc,podlaczyc i jazdaaaaa....
możliwe że źle płucze...u mnie M także pierze swoje robocze ciuchy i jeszcze teść(mamy na razie wspólną pralke)ale nic się nie dzieje to może albo moje dzieci nie mają tak wrażliwej skórki(tylko Dominiś miał AZS co skórka wrażliwa) lub u was jak piszesz źle wypłukuje brudy:dry:zobaczysz "sherlocku" jak na nowej będzie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry