reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Na początku, bo później, to wszystko mozliwe hihi :))

Wiecie co! Jakby mi ktoś kiedyś powiedział, że tak zżyje się z forum, z obcymi kobietami jeszcze rok temu, to bym nie uwierzyła :) zawsze byłam na nie dla wszystkich czatów itd :) A dziś... Życie bez Was nie ma sensu :)
Potraficie wesprzeć, pocieszyć, rozbawić, wirtualnie bo wirtualnie przytulić, powiedzieć dobre słowo, czasami jak trzeba to puknąć w główkę :)
Nie wiem co bym bez Was zrobiła!!
Dziękuję Wam wszystkim! Mogę śmiało powiedzieć, że jesteście czymś najlepszym co spotkało mnie w ubiegłym roku :)
(w tym roku synek! I nic go nie przebije ;p)

e:Mari_anna we Wrocławiu zawsze pogoda jest taka sama jak w Zielonej Górze!
Więc jakim cudem chcesz korzystać z pogody, której mimo, że jest, to jej brak?! :)

Czesc Laski.

Emilicia, slub bralas ze Slawkiem, nie z tesciami. Olej. Naprawde olej. Na razie to sie kobieto za bardzo nimi przejmujesz. Placzesz, dzwonisz. Poslij im szyszki, klatwe, cokolwiek, chocby psia kupe - Klara miala na zbyciu jakies - od sasiadki ;-)

Czechow, daj adres, przesle slonce. U nas pieknie.

JoL, ja Ciebie bardzo przepraszam, ale uwierz, ze 25 kilowego dziecka w chuscie nosic nie bedziesz. :-D Moj syn ma cztery lata i wazy 24 - co jest na ten wiek waga ciezka, ale jest tez wysoki. Ja nie jestem w stanie go uniesc, a silna babka ze mnie. Chyba bardziej moze chodzic o to z ta chusta, ze ta do 25 kg jest mocniejsza i material sie tak nie rozejdzie.

Kacha_wawa, Tobie zycze tego, co chcesz. Ale ja obstawiam ciaze. :-)

A teraz uciekam. Jade po paszport mlodej. Pierwszy wazny dokumet!

A ma któraś link na te klątwy?? ;)
Już nie płakam... A S. musi zdecydować co dla niego jest najważniejsze! Kto jest najważniejszy... Nie chce, żeby zrywal kontakt z rodziną, bo tu nie o to chodzi...
Ajjj :) juz lepiej nie gadać i nie mysleć :)

JoL, ja Ciebie bardzo przepraszam, ale uwierz, ze 25 kilowego dziecka w chuscie nosic nie bedziesz. :-D Moj syn ma cztery lata i wazy 24 - co jest na ten wiek waga ciezka, ale jest tez wysoki. Ja nie jestem w stanie go uniesc, a silna babka ze mnie. Chyba bardziej moze chodzic o to z ta chusta, ze ta do 25 kg jest mocniejsza i material sie tak nie rozejdzie.

:-D:-D:-D Macy, no właśnie o wytrzymałość mi chodzi, bo Zuzu też waga ciężka ( 8 kg na horyzoncie:szok:) i boje się, że ta elastyna z limitem do 15 będzie mi do kolan sprężynować ...
już wystarczy, że cycki to robią :wściekła/y:

Chyba jednak kupię tkaną, a jak sobie z wiązaniem nie poradzę, to Klara będzie musiała na wycieczkę do Krk przyjechać :rofl2:

aaa ... i ja też słonko poproszę !!! bo nasze wyszło rano, ale już się rozmyśliło :-( chmurzyska okropne, więc znowu będziemy walić kółka dookoła bloku :baffled:

Mari_anna nie łąm się kobietko nie mo co ! 26 lat kredytu hmmmm....pewnie na mieszkanie albo cus ....to pomysl sobie ze spłacasz kredyt za coś co bedzie kiedys twoje a nie np bezsensu wynajmujesz eszkanie wyrzucając 1000zł co miesiąc w błoto..... kurcze większość ludzi w tych czasach ma kredyty do konca zycia ! no inaczej się nie da.....nie każdy ma miliony na koncie :-)

morka współczuje takiej bolesjnej @ ! kurcze a po porodzie niby miały byc @ mniej bolesne - mnie nie bolał brzuch przy pierwszej...zobaczymy co będzie dalej :-)

Jolcia Ty mnie nie dobijaj z tymi ciastkami :wściekła/y:;-) a co do pomysł na karkówke to zrób mięso jakies 2h wcześniej w tej marynacie bo jak ja zrobiłma odrazu tak jak oni pisza to mięcho wogóle nie przesło ta przyprawką :-(

e_micia trzymaj się ! jestem z Toba ! żadna teściowa nie bedzie nam chumoru psuło ! oooo nie ! a co do papierosków to jatez juz 3 machy wzięłam jak byłam na miescie z kumpelami...:zawstydzona/y:

noo u mnie juz tez ochłodzonko...słonko tylko czasem kuka zza chmurek...urcze ja chce upaly już ! :-)

Witam

Nadrobię później co napisałyście u mnie właśnie pada grad! i leje :baffled:

Była pielęgniarka środowiskowa na kontrol do dzieci :szok: a ja syf w chacie :-Dzabieram się za sprzątanie dobrze że po chacie nie chodziła :szok::-D

reklama
Emilcia - są chmurki, ale i od czasu do czasu słoneczko, ale słyszalam, że ma być gorzej (chyba od jutra, nawet śnieg z deszczem) więc trzeba łapać te promyczki słoneczka.... My za chwilkę idziemy na spacerek, to dam znać czy jest ciepło czy zimno :)

Gosia - grad???????????????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry