Malwina18
Szczesliwa mamcia
ja z wami nie mogę płaczę ale ze śmiechu co do szyszek zjadanych przez psa, inwencji długich wypowiedzi
Hehe ja tez
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja z wami nie mogę płaczę ale ze śmiechu co do szyszek zjadanych przez psa, inwencji długich wypowiedzi
Witam gorąco bo u nas piękne słoneczko świeci.Pragnę Wam donieść że podczutywanie Was stało się moim nałogiem.Przyznaję że jestem tu bardzo często ale nie udzielam się bo chyba za bardzo się ... wstydzę.
Miłego dzionka mamusie.
Moj syn ma cztery lata i wazy 24 - co jest na ten wiek waga ciezka, ale jest tez wysoki. Ja nie jestem w stanie go uniesc, a silna babka ze mnie. Chyba bardziej moze chodzic o to z ta chusta, ze ta do 25 kg jest mocniejsza i material sie tak nie rozejdzie.JoL, ja Ciebie bardzo przepraszam, ale uwierz, ze 25 kilowego dziecka w chuscie nosic nie bedziesz.Moj syn ma cztery lata i wazy 24 - co jest na ten wiek waga ciezka, ale jest tez wysoki. Ja nie jestem w stanie go uniesc, a silna babka ze mnie. Chyba bardziej moze chodzic o to z ta chusta, ze ta do 25 kg jest mocniejsza i material sie tak nie rozejdzie.

Macy, no właśnie o wytrzymałość mi chodzi, bo Zuzu też waga ciężka ( 8 kg na horyzoncie
) i boje się, że ta elastyna z limitem do 15 będzie mi do kolan sprężynować ... 

;-) a co do pomysł na karkówke to zrób mięso jakies 2h wcześniej w tej marynacie bo jak ja zrobiłma odrazu tak jak oni pisza to mięcho wogóle nie przesło ta przyprawką :-(