Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Witam sie porannie
Mała obudziła mame o 6.30 a teraz sie bawi na macie i gada z lezaczkiem:-)
Mamcia wykorzystuje i siedzi na BB z kawka
Jola.24 Ja tez zauwazyłam ze Zuzia ma jedna fałde wiecej i to taka bardzo duzą, ale ja sie tam nie przejmuje, Tobie tez tego zycze:-)
Kacha_wawa Czekamy na nowiny. Niech bedzie po Twojej mysli:-)Buziaczek dla Ciebie;-)

a teraz przyznać się kto podpier ... słońce???
to środowiskowa jeszcze przyjdzie o kurde po jakim czasie?
dziecko mi się własnie grzechotką okłada ehhh

taki prezent ze jeszczze nas w koszty wpedza pewnie za przesylke

u mnie są równoDziewczyny ja mam znowu dola. Dzis obserwowalam nozki Olka i dopatrzylam sie ze on jednak ma jedna faldke wiecej na jednej nozceJuz mam stresa, w sumie badalo go trzech lekarzy dwoch tu i jeden w Pl i nikt mi nawet na to uwagi nie zwrocil ale usg nie mial robionego. Wlasnie szukam w necie gdzie tu mozna takie usg zrobic i znalezc nie moge
Napiszcie czy waze dzie ciaczki maja rowniutkie te faldki
![]()
idź na usg do ośrodka lepiej to zbadać ale w panike nie wchodzić spokojnie
kochana przestań testować i idź na betke wtedy masz "kawe na ławe"Hej Mamuśkii ;-)
Tak naprawdę to do tej pory nie wiem na czym stoję:-( Drugi test wyszedł negatywny, tyle że kupiłam jakiś badziewny, który powinno się robić najwcześniej w dzień spodziewanej @. Tylko, że ja już kompletnie nie wiem kiedy mi teraz @ powinna nadejść, bo ostatnio dostałam po 25 dniach, a przed ciążą miałam regularnie co 28 dni. Brzuch mnie boli od kilku dni jak na @, ale tej ani widu, ani słychu. No cóż, najbliższe dni pokażą co jest grane, chociaż do cierpliwych ja nie należę i tak z deczka się stresuję:-(

kochana tak mi przykro:-(ja mam jedno zdanie ODCIĄĆ SIĘ OD RODZINKI i niestety M poniekąd także bo oni właśnie wykorzystują że M się z nimi widzi i nagadują a poniekąd skłucają dlatego trzeba się odsunąć od nich bo będzie się to ciągnąć:-(TULAM MOCKO!Ja pzepraszam, że nie poczytam, ale nie mam sily ;(
Jest po prostu masakra!! ;(
Dowiedziałam się wczoraj takich rzeczy na swój temat, że ręcę opadają ;( moja teściowa zadzwoniła do Sławka wczoraj i coś tam mu gadała gadała, aż chłopak sie popłakał. Wiem, że gadała o mnie! Zadzwoniłam do niej i zapytałam wprost o co chodzi. Z uśmiechem na twarzy było to normalnie słychać! Ty taka, owaka, beznadziejna żona, matka, syfiara(?) zrujnowałaś życie Sławkowi i dużo by jeszcze pisać... Sławkowi później powiedziała, że współczuje jemu i Adasiowi...
Ja nie wiem co do cholery im zrobiłam!! Wciąż mieli do mnie wąty, dosłownie o wszystko!! Od samego początku!!
Żaluję dziś, że jak zobaczyłam co sie dzieje nie odwrociłam sie i poszlam w innym kierunku ;(
Mam dosc takiego zycia ;( skladam pozew o rozwod!! Nie daje rady ;(
Musze ratowac siebie i Adasia ;(