reklama

Styczniówki 2010 !!

:tak:Byłyśmy na spacerze, ale matko jaki wiatr - uszy mi zamarzły i wróciłyśmy po godzinie wywiane jak po halnym;-)

Co do spania to moja córa śpi w dzień jakieś 4-5h. godzinę rano, 2-3h drzemka południowa i 1h drzemka po południu;-)

Gosia co to ten zestaw gimnastyczny?
No to jak podostawałyście pieniążki, to podpowiedzcie mi - jakbyście mogły wybrać prezent dla dziecka to co byście chrzestnym proponowały? No bo mi pomysłów brak:zawstydzona/y:

Pasibrzuch (mój M tak mówi na naszą Michasię) fajne te odlewy - natchnęłaś mnie żeby cos takiego kupić i zrobić:tak:
Kacha: ty masz cierpliwośc kobieto - ja już bym na becie była żeby się upewnić;-)no, ale mam nadzieję, że będzie tak jak chcesz

reklama
No to jak podostawałyście pieniążki, to podpowiedzcie mi - jakbyście mogły wybrać prezent dla dziecka to co byście chrzestnym proponowały? No bo mi pomysłów brak:zawstydzona/y:

zależy od tego ILE chcą na prezent przeznaczyć ;)
Myśmy nie mieli dużych możliwości ;) i dla Tymka wybraliśmy: matę edukacyjną fisher price i duuuży dywan z puzzli podłogowych. i zabawkę -pchacz.
A proponuję krzesełko do karmienia i/albo jakiś kojec porządny (drewniany na przykład..)

co do wiatru to u nas takie wygwizdowo że nawet z domu nie próbowałam wyjść. Efekt jest taki że młody ciągle marudzi bo zasnąć porządnie nie daje rady:((

Kacha_wawa, Klara ... dzięki za rady !!! Chusta tkana zakupiona :-) Teraz się nie mogę doczekać, aż dojdzie i się będziemy z pasibrzuchem małym motać :rofl2: Mam nadzieję, że jej się spodoba ... ogólnie lubi się przytulać i spać u mamy na brzuszku, więc nie powinno być problemów ;-)

A teraz zmykamy na spacerek, bo słonko się odbraziło i powoli wygląda zza chmurek :-)

Nadineczka, ja też podziwiam piętrowe mamy ... my mieszkamy na parterze, ale wózek mieszka w garażu, więc tylko bramę muszę otworzyć z małą na rękach i siup do wózka :tak: a jak już się trafią schody do pokonania, to po prostu wjeżdżam na wstecznym ... a w dół zjeżdżam na tylnych kółkach ... małej to kompetnie nie przeszkadza :rofl2:

agagsm, z prezentów na chrzest mała dostała właśnie krzesełko do karmienia, złote kolczyki i cudnego srebrnego smoczka na pierwszy ząbek ... a od reszty gości kaskę.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny możecie zagłosować na Zuźkę?;) Byłabym wdzięczna
Dzień Dobry TVN
nie moge się zarejestrować na tej stronce co chwile po potwierdzeniu jakiś błąd wyskakuje :dry:
Poprosze cała taczkę szyszuni dla dziada mojego:dry:nie dosc ,ze zapomniał o rocznicy wczoraj ,to mnie tak z równowagi wyprowadził ,ze mam ochote go za worek powiescic:wściekła/y:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU ROCZNICY ŚLUBU!!! a M szyszka!
Pokazuje:-)

Ta biała to chusta ale fajna bo uszka beda zakryte tak ze jak bedzie cieplej to bedzie smigac w niej.:-)
słodkie:-)

agagsm zazdroszcze że ztwpja mała tyle śpi w dzień - moja ma jakies 4 drzemki po 30-40 min max hehehe :-)
jakoś dłużej nawet na spacerze nie wytrzymuje i później się rozglada - no nic - zywiutka ta moja Mała :-) i tak jak rodzice snu nie potrzebuje dużo :-)

A mi dzis serce pękło!!!!:-(Byłam dziś na szczepieniach i mój Lulek tak głośno płakał .Tak się wtulał że najchętniej tej babie bym tą igłe wbiła:szok::baffled:Ale jedna radośc z tego że mały odpowiednio się rozwija.i tylko cycek mu wystarcza.
Dzis rozmawiałam z pania doktor i mówiła że jeżeli małemu wystarcza cycolek to nie trzeba dokarmiac ale w 5 miesiącu powinno sie zacząc podawac warzywka i owoce- by malec nie wpadł w anemie i zaczą sam produkowc żelazo w organiźmie!Będzie mi rósł mały hutnik produkujący żelazo hahaha:-D

reklama
helol. wyprawa po paszport zaliczona. dziecie ma dokument.

a teraz przyznać się kto podpier ... słońce???
Ja!!!

Agbar, to jestes na najlepszej drodze do odkrycia winowajcy. Nareszcie cos bedzie wiadomo. Ulga co?
Pasibrzuch, niezle odlewy. :tak:

Sylwia, szyszki, szyszki, to radio mu tam wloz. :-D

Tak mowicie do Kachy, idz na bete. To nie Polska, niestety. Tutaj procedury sa skomplikowane, a za prywatna wizyte placi sie majatek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry