Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja nad morzem jestem (13kg od Pucka), domek spory... jakby co też zapraszam![]()
a czemu u nas tak nie bosko, chorobaheloł
Ale u nas bosko! Mloda w samym body lezy.![]()
Nie jest najgorzej ale do samego bodziaka to jeszcze daleko;-)Ja juz jestem spakowana na wypad na mazury.Siedze i tak sobie Was podczytuje I bardzo mocno się zastanawiam ile to jest 13 kg.do Pucka??
Ja mam słabą przemiane materi więc słabo u mnie z chudnieciem a żeby schudnąc 13 kg.to musiałabym isc piechotką aż z Pruszkowa hahahaha!
Pozdrawiam)

uwierz gdybyś miała mojego synka tego oduczyć to sama byś darowałaPatrysia, no z grzecznosci nie zaprzecze. Oszukujesz troche sama siebie. Ryk jest tylko raz lub dwa. M. niech Ci pomoze. To dziecko. Mowisz, ze mleko zebow nie niszczy. Przeciez to tez cukier. Ty jestes matka i wiem, ze chcesz dla Dominika jak najlepiej. Dla niego to przyzwyczajenie, dla Ciebie wstawanie w nocy. A siusiu mozna zrobic przed pojsciem spac, a potem wysadzasz go w nocy - jak Ty idziesz spac albo wstajesz do Alanka.
to już taki typ dziecka bop i praktykowałam wszystkie sposoby i nie trwało to jedną noc
M pomaga ale wtedy Dominik się bardziej denerwuje co wole wtedy sama do tego podchodzić
będe próbować na pewno w końcu kiedyś musi się odzwyczaić no nie:-)plusem jest to że zdarzają się noski przespane tzn.nad ranem się przebudzi
a ja marzne no
na szczęście M już zrobił ogień
nooooooooooo to szykuje sie na balety - makijarz mam - bo dzisiaj na próbnym slubnym byłam hihih więc się go wykorzysta na ostatni podryw ;-)
a co do przymiarki sukienki..hmmm troszke zła jestem krawcowa ciała dała bo od ostatniej przymiarki tydzień temu prawie wogóle nie było postepów !!! to po co ja wogól esie fatygowałam jak to samo było co tydzień temu - bezsens - teraz mam przymiarkę we wtorek i niby w czwartek będzie już do odbioru sukienka oby..... :-)
oki miłego wieczorku piatkowego :-)
a ja mam nadzieje że za bardzo sie nie upije - rok czasu nie piłam to jeden drink może mnie czasem pozamiatac <szok>![]()