Witam sie :-)
kurcze taka piekna pogoda była wczoraj - cały dzień z Amelcią byłam na ogródku a dzisiaj? udupione cały dzień w domku jestesmy :-[
Nadiczeczka - oddawaj mi to słońce ale już !
emilcia... pytasz się jak moja praca? nijak

wczoraj usiadłam do niej ale skończyło sięna szukaniu w neci przykładowych prac bo kompletnie nie wiem jakie rozdziały i ile porobic - niby materiały wszystkie mam gotowe - tylko trzeba forme temu nadac .... a i wstep ładny napisac - a słów brak
dormark, czechow na pewno jestescie dobrymi mamusiami ale tak jak mówie - kazdy ma jakiś próg wytrzymałości ! dlatego ja póki co nie dam za żadne skarby namówic sie na drugiego bobasa. zrobie dopiero jak Amelke posle do przedszkola

i to z internatem najlepiej hahaha

;-) a po drugie współczucia dla siostry Dormark - niech sie trzyma dzielnie biedulka :-(
aaa i witam się
Sorga :-)
Malwina nie bój żaby moja mała pociecha tez śpi po 30-40 min - zlapie chwile odechu i nanowo zabawa hihi :-) ale naszczescie zajmuje się sobą ładnie prawie ały dzień - pdnosze ją na ręce jedynie do karmienia albo przewijania i to wszystko :-)
morka, aga wklejałam taki schemat skoków w pielegnacji naszych maluszków :-) gdzieeeeeś tam jest
astrid , paulina wiem ze pogoda sprzyja dołowaniu ale mimo wszystko nie dołować się !! usmiech prosze ! usmiech ! na pewno będzie dobrze wszystko i nie ma co się smutac :-)
Nadineczka wszystkiego najlepszego dla Polci z okazji rozpoczęcia 5 - tego miesiąca :-) wszystko co najsłodsze dla niej !!
jade dzisiaj na ostatnia przymiarke sukni - miałam jechać na 12 - a przed chwilą zadzwoniła krawcowa i jade na 15 bo jeszcze coś tam kończy - eeeehhhhh te krawcowe ! mam nadzieje ze ostatecznie chociaz będziemi ise podoała sukienka ........
ehhh zostało mi 10 dni wolności i wkońcu Ślubik - juz nie moge się doczekac ! ciesze się jak takie dziecko - niby to nic nie zmieni miedzy mna a Michałem ale jestem szczęśliwa że wkońcu bedzie to naprawde mój Mezuś kochany a nie tylko narzeczony :-)