Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam sie porannie,
Dzwoniła do mnie opiekunka – ma jakoś na dniach się ze mną umówić i porozmawiać co i jak. Dziewczyna pięknie mówi po polsku (przez Tel) i nawet nie zaciąga po Białorusku ;-). No zobaczymy jak to wyjdzie, bo dziewczyna musi się utrzymać w Warszawie za „pensje” ode mnie.
Spoko napiszę. W jakiej dzielnicy mieszkasz?Napisz, ile chce pieniążków za opiekę, bo i ja muszę się już rozglądać za kandydatką.

Spoko napiszę. W jakiej dzielnicy mieszkasz?

Rembertów, ale moje "korzenie", to Targówek:-))

To nie jest tak, że sie pracuje 20 godzin. Jak ktoś jest nauczycielem z serca to naprawdę nie liczy godzin i uwierz, że np na macierzyńskim można do szkoły latać. Gadać z uczennicami na gg, omawiać sprawy ważne i być pochłoniętym tym co się robi. To nie jest 20 godzin. A do tych 2 tyś to taka roxeen będzie dochodzić latami, Dorcia jeszcze nie dobiła...(ale przynajmniej z angielskego mozna dawać lekcje prywatne bo z w-f to nie ma chętnych
- ups przepraszam
, za paliwo prowadziłam pól roku step aerobik a panie kupując stepy wspaniałomyslnie to obmyśliłam pozostawily na rzecz szkoły więc w sumie na szkołe robiłam) kurcze nie jest tak jak się myśli - hop..
Ja tam swoj uwielbiam. I to nie mury szkoły i często jakieś mizerne przepisy, czy grono i administracje, ja uczniów uwielbiam i z nimi lubię być.
następny.... normalnie pogoda barowa.