reklama

Styczniówki 2010 !!

Czytam Was ale mam kompletnie niemoc w "klawiaturze" --- mała budziła się co 2 godziny i mnie lekko sponiewierała...ech.... ale chociaż wczorajsza wizyta u dermatologa poszła dobrze..

reklama
Ech szkoda - a juz myślałam, ze połączymy nasze dzieciaki i jedna opiekunka do dwójki będzie za większą dla niej kwotę, a dla nas niższą ;-)
Ja za miesiąc będę Wola/Bemowo.
To do mnie będziesz miała bliżej;-)tylko, że ja z Misią sobie posiedzę jeszcze dłuugo! Ty na Ukrainki uważaj - mi pediatra mówiła, że od nich najłatwiej dzieciaka zarazić, bo na Ukrainie gruźlica szaleje:baffled:

No a poza tym to dzień dobry!
U mnie w lodówce ostała się ino żarówka+kartoniki z obiadem z restauracji po chrzcinach i wsio, więc dupkę ruszyć do sklepu muszę, a tak mi sie nie chce ehhh

Dorcia: matko gdzie ty pracujesz? jak grzybem pachnie to chyba koło lasu:-D
No ale co by was nie urazić panie belferki to te wakacje i ferie to jednak płatne macie - nie znam innego zawodu co by tyle wolnego miał:-pale ja tam lubie nauczycieli - użerać się z takimi bachorami jak sa teraz w szkołach to trzeba mieć zdrowie jak koń! nie ma naprawde czego zazdrościć!

Dobra uciekam chwilowo bo mąz przyniósł coś na śniadanie heh

TYSIOLEK-wszystkiego dobrego:-)

Dzien dobry. Dom mi sie zrobil pusty i cichy i miejsca se nie moge znalezc....Pogoda do bani,czekam na gosci ktorzy maja przywiezc telewizor( mieli byc miedzy 10 a 11- maja jeszcze chwile...;-))Na spacer raczej nie pojdziemy bo pada i wieje ale podobno od jutra ma byc stopniowo coraz cieplej-oby.
Co do nauczycieli: jak wszedzie,jak w kazdym zawodzie sa dobrzy i zli.Ja mialam kilku takich ktorzy do dzis snia mi sie w koszmaracj i paru( nieiwelu) dzieki,ktorym szkola nie byla taka straszna,a po nich widac bylo,ze kochaja to co robia i przedewszystki potrafia podzielic sie,przekazac swoja widze...i takim nauczycielom chwala i czesc. I oby ich jak najwiecej bylo-takich z powolania.AMENT;-)

Milego dnia :-)

Kaja - tak czułam, że mój post spotka sie z odzewem jakiejś belferki ;-).
Napisałam co uważam. Każda praca wymaga odpowiedzialności.

agagsm - ooooo!!!, toś mnie zastrzeliła z ta gruźlicą

Ja się witam ale nie napiszę wiele, najwyzej wieczorem bo C na mnie wisi i albo on mnie wykończy albo pogoda!!!!

Jolcia- ja dostawałam a stażu 690 na 3/4 etatu, to ciekawe kiedy te 4500 pln?

Dobra, nie wdaję się w polemikę bo młody jest u kresu wytrzymałości....

Wpadłam tylko by

Tysiolku - MIŁOŚCI na lata, bezgranicznej, rozumiejącej, wspierającej, wiernej!!!!!

Miłego dnia babki!!

Kaja - tak czułam, że mój post spotka sie z odzewem jakiejś belferki ;-).
Napisałam co uważam. Każda praca wymaga odpowiedzialności.

agagsm - ooooo!!!, toś mnie zastrzeliła z ta gruźlicą
Jolcia - pewnie, że masz prawo pisać co uważasz. Uważaj jednak aby nie uogólniać bo możesz niechcący krzywdzić ludzi, którzy mają jednak inaczej niż w twoim wyobrażeniu.

cześć!
Młody leży sobie obok mnie z gołym tyłkiem,dopiero co siknął na mnie ale cóż ja nie z cukru...Starszy mnie męczy,bo chce wyjść a mi się nie chce,mam zły humor,pokłóciłam się z miom i wogóle wszystko mnie ostatnio drażni!

Tysiolek, milosci, zrozumienia i zawsze zapasu szyszek. :-)

Jolcia, racje masz. Nauczyciele na pensje uwielbiaja narzekac,ale niektorzy maja na co. Do tej "polowki", o ktorej mowila Kaja trzeba troche odczekac. Ja przez trzy lata zarabialam 650 zl... Za poltora etatu. Fakt, ze nie mialam pelnego wyksztalcenia, ale obowiazki byly pelne, o odpowiedzialnosci nie wspomne. Kazdy zawod ma plusy i minusy. Ja swoj uwielbialam. I chyba tylko dlatego uczylam. Wakacje fajna rzecz, nie powiem.

Nadineczka, ja sobie Morki po piwie nie wyobrazam... :-D

Emilcia, Ty to masz przygody.

reklama
macy - napisałaś samo sedno. Każdy wybiera zawód jaki lubi wiedząc wcześniej z czym to sie wiąże. A jesli jest rozczarowany - zmienia go. Kaja i ja własnie nie uogólniłam tylko napisałam o mojej kolezance czyli o jednostce i o osobach które znam osobiście.
Ja w swojej pracy na poczatku z wyższym wykształceniem dostawałam...877 zł na rękę ;-), ale takie sa początki jeśli sie jest bez doświadczenia.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry