reklama

Styczniówki 2010 !!

A co macie dla mnie jaki browar? Bo jak coś to ja chętnie skorzystam można przesłać pocztą chętnie się zaleję:-) Tylko jak Bunią się ktoś zaopiekuje na co się w najbliższych latach nie zapowiada:-D

reklama
Jolcia, moze i tak. Teraz do szkolnictwa raczej nie wroce, a w kazdym razie nie na takich zasadach. Marzy mi sie biznes. :-D A do tego moge sie w nianke bawic. Jak piszecie kase mozna trzepac te sama, a dzieci 30 razy mniej. To ktora niani szuka? :-D

Witam dziewczynki, u mnie słońce, a za chwilę chmurki, dobrze że nie pada.
Jolcia, dobrze napisałaś, ja również miałam na myśli konkretną osobę, więc nie wiem dlaczego Kaja bierze to do siebie, akurat to był nauczyciel WF-u, ale równie dobrze mógł to być nauczyciel innego przedmiotu, zdaję sobie sprawę że nauczyciele zarabiają różnie, szczególnie źle opłacani są młodzi, ale tak jest w większości zawodów, nie masz doświadczenia to mało zarabiasz.

Tysiolek- Wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i miłości.

Wracam do żywych :-)
Wybaczcie moją nieobecność, ale musiało mi się wszystko w główce poukładać po tych nieszczęsnych chrzcinach.

Chyba będziemy żegnać się z karmieniem piersią :-( Mała nie chce już za bardzo w dzień cyca, wije się, wypluwa, płacze... Ale jak nacisnę to mleczko leci, ostatnio obsikałam jej buźkę :-D Nie wiem o co kaman. Czyżby jednak ta butelka?

Tysiolek, wszystkiego najlepszego! Żyjcie szczęśliwie, spokojnie i niech się Wam dobrze wiedzie :-)

Macy, dziękuję za troskę, już lepiej. Ochłonęłam, ale dalej nie wiem, jak się zachować.
Zastanowię się w czerwcu, wtedy ciocia ma urodziny i albo jej wyślę kartkę, albo nie :-D
A na razie czekam na reakcję na zwrot paczki od mojej mamy. Przypuszczam, że nie spodziewają się tego, że ją odeślę.

Witajcie Dziewczynki:-)

Tysiolek wszystkiego the best:-)

U mnie pogoda w kratke, ale na szczescie deszczu poki co brak. I oby, bo mi juz pranie od 2 dni schnie echhh. Gdzie jest majowe ciepelko????

A ja czekam juz na wieczor, az moj wspanialy maz pojawi sie w progach "naszego" wynajmowanego mieszkania, bo.... kupil mi w salerno ponad kilogram mozzarelli di bufala:tak::tak::tak::tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:, a tam jest produkcja tego serka the best, bo sa te super krowki bufala, co daja pyszne mleczko:tak::tak: gdybym mieszkala w tamtym okolicach to bym sie sama w mozzarelle zamienila:-D taka okraglutka:-D:-D i bielutka;-);-)
Na kogo ja tak naprawde czekam bardziej?? na kogo czy na co? na meza czy mozzarelle?:-D:rofl2:

Witojcie!
Ja też nauczyciel z pensją żałosną, lubię to, co robię młodzież mnie chyba też lubi, też mnie nawiedziły ostatnio dziewczynki....ale nie o tym. To, co mi się nie podoba w naszym zawodzie to małe możliwości awansu,mój M. w wieku 32 lat zrobił wszystko co mógł:(. I teraz chłopina zajął się swym hobby...Wiecie to trochę do dupy perspektywa że pracować musisz jeszcze ze 25 lat, ale nic przed Tobą. W dodatku najgorsza sierota może przejść kolejne stopnie awansu...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry