reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam:-)
W dojczlandii dzis Dzien Matki.Malz wzial synka na spacer i wrocili z moim ukochanym bzzzem;-) Pachnie w domku teraz oszalamiajaco....
Pogoda taka sobie,zaliczylismy spacer,zjedlismy i teraz bedziemy uprawiac zbiorowy.......sen:-D .Tak wiec do pozniej:-)

hej Dziewczyny :-)
my jutro wybieramy sie w mini podróz poślubna hihih - jedziemy tak na 3-4 dni do Kotliny Kłodzkiej do Miedzygórza - pensjonat bedzie cały pusty więc rewelacja :-) Amelka jest marudna na zeby i ma katarek ale czy bedzie mi płakała w domku czy w górach jeden pies a może klimat akurat jej posłuzy - pożyczyliśmy od siory nosidełko i bedziemy sobie wędrować :-) mamnadzieje ze Małej się spodoba :-)

własnie jestem w trakcie pakowania i my z m sie w jedna torbe zmieścilismy a Amelke pakuje i pakuje i końca nie widac ! ja nie wiem jak my w auto się wmieścimy <szok>

Hej Lasencje:-)

W Italii tyz Dzien Matki dzis:-) heh, se bede dwa razy w roku obchodzic, a co, malo tego, dwa razy w miesiacu;-)
Dostalam kwiatka i zdrapke i wygralam 10 eurakow.
Bede musiala tego mojego syna uswiadomic przadnie i mu do glowki wklepac te dwie daty 9 i 26 maja:-)

milego wieczorku i a na jutro milego poczatku tygodnia:-)

Meldujem siem szybciutko, bo dzisiaj świętujemy nasz roczek :tak::-)
Mąż się postarał, dostałam przecudny bukiet, przyniosła mi go ni z tego ni z owego do domu jakaś pani ;-) czekam jeszcze na prezent właściwy :-)
Obiadek śląski się udał, teść mnie powychwalał, aż mi się głupio przy teściowej zrobiło.
Ciasto, które mi na chrzciny nie wyszło teraz się udało :-)
Dziecko super grzeczne.
Nie mam dzisiaj na co narzekać :-)
No to się pochwaliłam i uciekam :-)

Dzięki dziewczynki za życzonka w imieniu Olusia:-)
Koleżanka się na niego wypięła i przepała całą wizytę:szok:

hej Dziewczyny :-)
my jutro wybieramy sie w mini podróz poślubna hihih - jedziemy tak na 3-4 dni do Kotliny Kłodzkiej do Miedzygórza - pensjonat bedzie cały pusty więc rewelacja :-) Amelka jest marudna na zeby i ma katarek ale czy bedzie mi płakała w domku czy w górach jeden pies a może klimat akurat jej posłuzy - pożyczyliśmy od siory nosidełko i bedziemy sobie wędrować :-) mamnadzieje ze Małej się spodoba :-)

własnie jestem w trakcie pakowania i my z m sie w jedna torbe zmieścilismy a Amelke pakuje i pakuje i końca nie widac ! ja nie wiem jak my w auto się wmieścimy <szok>

Udanego wyjazdu życze a o pakowaniu tez coś wiem:baffled:

Meldujem siem szybciutko, bo dzisiaj świętujemy nasz roczek :tak::-)
Mąż się postarał, dostałam przecudny bukiet, przyniosła mi go ni z tego ni z owego do domu jakaś pani ;-) czekam jeszcze na prezent właściwy :-)
Obiadek śląski się udał, teść mnie powychwalał, aż mi się głupio przy teściowej zrobiło.
Ciasto, które mi na chrzciny nie wyszło teraz się udało :-)
Dziecko super grzeczne.
Nie mam dzisiaj na co narzekać :-)
No to się pochwaliłam i uciekam :-)

Najlepzego z okazji rocznicy:-)

reklama
A ja się dopiero dziś witam....
Goście zapowiedzieli się na 8:30 rano, 30 minut się tylko spóźnili i dopiero pojechali, padam na gębę.....
Życzę więc szybko:
-Tysiolek udanej poślubnej podróży!!!
-Agbar, Dormark, Karoli - super tak podwójnie świętować!!!! Wszystkiego naj mamuśki!!!!!
-PASIBRZUCH -świetnie, ciekawe co to ten właściwy prezent :) Gratulacje dla Was!!!!
-Justyś na bank do chirurga!!!!!!!!!!!!!!! Szawgier miał podobny problem.....

No i nie śmieć się z Cyrianka, przeco wiadomo że o Cyprianka chodzi!!!

Roxen- C. zwykle śpi 30 minut codzień....przegilane mówię Ci....

Co do spacerowania, ja tam lubię, książkę jak C łaskawy też mam, ale chodząc nie umiem czytać, jak da mi chwile posiedzieć czytam.....

no to tyle tylko pamiętam....

Kaja- szyszka dla M odwieszona, ale może dlatego że rano ściął trawę a potem generalnie cały dzień go nie widziałam prawie, tzn. widziałam ale nie gadałam bo on na kompie a ja dziecko, śniadanie, obiad, kolacja i międzyczasie oczywiści C i jego jedzonko....

Więcej nie pamietam.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry