reklama

Styczniówki 2010 !!

muszę Wam coś napisać, bo rano padłam:-D

parę dni temu wysłałam chłopa do sklepu po cukier waniliowy wrócił z ... proszkiem do pieczenia:-D
dobra niech mu będzie niewielka różnica;-)
poszedł dzisiaj i w sklepie z panią ekspedientką:
T: poproszę proszek waniliowy
E: proszek do pieczenia czy cukier waniliowy? (babka chyba wiedziała, że chłop to chłop:-D) i tutaj mój T. zgłupiał mówi, że wtedy to mu zrobiła mętlik w głowie:-p
T: no to waniliowe:cool2:

tak czy siak kupił w końcu co trzeba ale czy to taka filozofia iść i kupić cukier waniliowy:confused:

idę czytać i nadrabiać
a nie sprzedała cukru wanilinowego ?;-)

Ja wskoczyłam do łóżka po tym jak mały mi zasnął i wstała córa ...i se pospałam

Asiowo tak źle ? co się dzieje?

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry!!
Rzucilam tylko okiem na to co pisalyscie, zaraz pode nadrabiac :)

Agniecha pisze, ze jej dzidzia juz 7 cos tam wazy ;D Dziewczyny, myslalam, ze z krzesla spadne!! ADAS WAZY 8650!! 69 cm ma!! Masakra normalnie!! Chyba zaczne go odchudzac!! ;) Je co 4-5 godzin 150 ml, przed snem 180 ml :) wczoraj dostal marchewke z ziemniaczkami, caly sloiczek, wczesniej dawalam po pare lyzeczek tylko, zeby zobaczyc czy alergii nie bedzie :)

Ja zmeczona jakas aka jestem od 3 dni!! @ mnie zabija ;( cieknie ze mnie niemilosiernie ;/ jakis koszmar!! :( W nocy niegdy nie wstawalam zmieniac sie, nigdy!! A teraz 2-3 razy... Do dzisiejszej nocy 3, a dzis juz tylko 2 :( brzuch boli, glowe chetnie bym uciela, humory mam okropne ;p

Ide nadrabiac i jesli Adas nadal bedzie spac to popisze!!
Buziaki!!:*

Witam oczy mam na zapalkach , ale z Nicola lepiej , jeszcze ja gardlo boli ,a le goraczki nie ma.Natomias Mia przebija kazde dziecko idzie spac o 17,30 dwa razy budzi sie na butle i spi do uwaga siedzicie 12.30 potem zabawa do 17,30 i tak od 2 dni.
Co do prawka to ja od poczatku jezdzilam sama zreszta nie lubie prowadzic jak M jedzie ze mna.

Matko Boska Częstochowska!!! :szok:
Co Ty temu dziecka do mleka dodajesz? Dawaj patent!

Morka, już pisałam Pauli. Nie bij się tak tym młotkiem, bo wzrok stracisz :-D
NOTATNIK, NOTES, PAMIĘTNIK, ZESZYT A5 PROMOCJA ! (1011891762) - Aukcje internetowe Allegro

Oglądałam stare zdjęcia i nie mogę się już doczekać, kiedy mała będzie siedziała, bo wtedy wsadzimy ją do nosidełka i wybywamy np. tam:

Ostatnia edycja:
Witajcie!!!

U nas tez ktos podpierdzielił słonce tylko ze juz od tygonia i nie chce oddac;-);-)

Jak was czytam ze spaniem waszych dzieciaczków to Wam zazdroszcze:confused:

Moja wczoraj o 20.00 zjadła 150 ml i myslałam ze sobie pospi moze do 2.00, 3.00 a ona wstała juz o 11.30 na jedzenie:szok::szok::szok: Nastepnie o 4.30 i o 8.00

Ale mnie M wkurza, on mysli ze dziecko to tylko moja brocha, no tak sama sobie zrobiła:tak:

Witam!

DORMARK ja Ci też śpiącej Mii zazdroszczę, a widzę że Ty już przestałaś się martwić że ona tak śpi!!!

Pasibrzuch- a skąd te widoki?

Emilcia- współczucia z powodu @....do mnie wredota przylezie lada dzień....

No a C zjadł, teraz sie bawi to i ja jem i chwilę odpisuję....
ale C pewnie długo ne da rady sam sobą się zająć....

e:
Asiowo - kurka wodna...no..... może to chwilowe.....
zaraz chłop się uspokoi.....

Malwina- faceci mają takie wejścia, mój ostatnio się poprawił ale też ma swoje za uszami....

Dzien dobry!!
Rzucilam tylko okiem na to co pisalyscie, zaraz pode nadrabiac :)

Agniecha pisze, ze jej dzidzia juz 7 cos tam wazy ;D Dziewczyny, myslalam, ze z krzesla spadne!! ADAS WAZY 8650!! 69 cm ma!! Masakra normalnie!! Chyba zaczne go odchudzac!! ;) Je co 4-5 godzin 150 ml, przed snem 180 ml :) wczoraj dostal marchewke z ziemniaczkami, caly sloiczek, wczesniej dawalam po pare lyzeczek tylko, zeby zobaczyc czy alergii nie bedzie :)

Ja zmeczona jakas aka jestem od 3 dni!! @ mnie zabija ;( cieknie ze mnie niemilosiernie ;/ jakis koszmar!! :( W nocy niegdy nie wstawalam zmieniac sie, nigdy!! A teraz 2-3 razy... Do dzisiejszej nocy 3, a dzis juz tylko 2 :( brzuch boli, glowe chetnie bym uciela, humory mam okropne ;p

Ide nadrabiac i jesli Adas nadal bedzie spac to popisze!!
Buziaki!!:*

no waga jest niezła :)
Mati zanim zaczęły się problemy z apetytem czyli do poprzedniego piątku tez zjadał 150 ml co 4 godziny, tyle że w nocy nie jadł wcale, on spi od 19:30 do 6 rano.
Mam nadzieje że ten apetyt mu wróci i znowu tak ładnie będzie jadł bo mówię Wam, martwienie sie o każda butlę to horror!!!! Ale jestem dobrej myśli :)

Agniecha, my mieliśmy taki okres, że Emi mniej wypijała, ale póki była radosna, energiczna i brykała nie martwiło mnie to zbytnio :-)

Nareszcie skończyłam nadrabiać prawie 4 miesiące pamiętnika dla małej :-D
Jutro może skoczę wywołać zdjęcia, bo postanowiłam obrazować pewne zachowania, zmiany, żeby miała później dokłądniekszy pogląd na to, co pisałam :-)

też chciałam jak się młoda urodziła pisać:tak: ale skąd bierzesz na to czas?
bo mi go ciągle brakuje:-(

Witam sie wieczorową porą

Mam pytanie z innej beczki

Dziewczyny ktore maja prawko, jezdziłyscie na poczatku z mezem????
Czy same dawałyscie sobie rade?
Bo moj M mowi ze przez pierwsze tygodnie to on bedzie ze mna jesdził , to po co do gwinta mi prawko????:angry::angry::angry:

zależy z kim będziesz jeździć ja ze swoim chłopem chciałam jeździć bo on spokojny człowiek i bardzo fajnie mi pomagał jak jechałam mówił mi na co mam zwracać uwage tak jak kierowca a nie kursant na egz bo to dwie różne sprawy:tak: a teraz sama i tak nie jeżdżę bo się boję bo ze mnie tchórz :szok:i sama jestem na siebie wściekła bo czasem auto stoi a ja na autobus biegnę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pasibrzuch-ona duzo zawsze spala teraz przebija sama siebie , a to po mezu on tez taki spioch.

u mnie też z chłopa śpioch a dziecię nie:no:

a tak w ogóle to muszę w końcu tego lenia pogonić tylko nie wiem jak:confused:

podrapała mi się młoda w nocy i ma nosku bubę:-(

idę dalej się lenić ...
miłego dzionka, duzio zdrówka, duziego apetytu dla maluchów, żadnych uczuleń i samych uśmiechów:tak:

słońce wołam Cię....

Witam babeczki!

U nas też dziś niezłe spanko - mała jak zasnęło o 23 tak wstała 8:30 - codziennie wstaje o 6, więc dziś mnie zdziwiła;-)ale za to wtryndoliła 2 cyce od razu bo chciały mi eksplodować i najpierw dałam jeden i po kilku minutach szybko drugi, żeby laktatora nie używać:-D i tym sposobem ona śpi dalej, a ja już wyspana i siedze na allegro szukam co jej kupić;-)

Ja z chłopem jeździć nie lubię - bo mnie wkurza tym jaki zestresowany jest, że ja kieruję-siedzi jak na tureckim kazaniu. A z kolei z dzieckiem się boję jeździć. Więc jak zabieram dzieciaczka to wolę żeby nas woził, a jak sama to wtedy moge i autem:tak:

dormark: twoja Mia przebija wszystkie dzieci w spaniu!!
emilka: Adaś widzę czołoweczka - niezły klopsik!
gosia: na twym suwaczku ujrzałam, żeś 7kg zgubiła. Jak to zrobiłas kochana karmiąć cycem? bo ja jak zaczęłam dietę to od razu mleka mniej i żem rzuciła to wszystko w cholerę, bo Misiowe mleczko najważniejsze:-(
Asiowo: tulam - oby wszystko sie poukładało jak najszybciej!
czechow: matko jak mi dziecko się obudzi o 5, a zdarzy sie - to ja jak nieprzytomna - z zamkniętymi oczami ją biorę i cyca na czuja wpycham:-D i dalej ziuziu idę - przed godziną 7 to ja nie do życia jestem;-)

dobra uciekam bo musze ciacho upiec bo po południu gości mam! mój M wczoraj sam mieszkanie posprzątał:szok: szoking nie?:-pbyłam na spacerze wracam a tu błysk - nawet podłogi umył!!!!

reklama
Witam w ten syfny dzień :wściekła/y: załamka z tą pogodą :no:
ogólnie humorek dzisiaj u mnie do bani :-(ale ale, truć Wam nie będę ;-)

e_milcia, hurrra !!! no to się znalazł kawaler dla mojej Zuzu :rofl2: parka wielkoludków ... czyż to nie słodkie :-p a tak poważnie, to się cieszę, że nas ktoś przebił ... nie wypada, żeby dziewczyna była wagową rekordzistką ;-)
Malwina, współczuję ciężkiej nocki :-( a w temacie facetów ... no comment :no:
Dormark, super, że z Nicol lepiej ... a Mia rzeczywiście rekordy bije :-) kochana mała, wie, że mamusia potrzebuje odpoczynku :tak:

oj oj ... zmykam, bo od mojej dzidzi podejrzane zapach dochodzą :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry