Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam!
Pasibrzuch- a skąd te widoki?
Agniecha pisze, ze jej dzidzia juz 7 cos tam wazy ;D Dziewczyny, myslalam, ze z krzesla spadne!! ADAS WAZY 8650!! 69 cm ma!! Masakra normalnie!! Chyba zaczne go odchudzac!!Je co 4-5 godzin 150 ml, przed snem 180 ml
wczoraj dostal marchewke z ziemniaczkami, caly sloiczek, wczesniej dawalam po pare lyzeczek tylko, zeby zobaczyc czy alergii nie bedzie
Ja zmeczona jakas aka jestem od 3 dni!! @ mnie zabija ;( cieknie ze mnie niemilosiernie ;/ jakis koszmar!!W nocy niegdy nie wstawalam zmieniac sie, nigdy!! A teraz 2-3 razy... Do dzisiejszej nocy 3, a dzis juz tylko 2
brzuch boli, glowe chetnie bym uciela, humory mam okropne ;p

też chciałam jak się młoda urodziła pisaćale skąd bierzesz na to czas?
bo mi go ciągle brakuje:-(
Pytanie dla dziewczyn, które mają dwójkę - kiedy zaczęłyście dawać dzieciom mleko w kubkach niekapkach? Muszę małej kupić większe butelki, mam dwie 260ml, ale nie wiem czy takie starczą, czy lepiej zainwestować w te 330ml? Wydaje mi się, że jak Emi będzie miała pół roczku, to można jej dawać już kubek?

A one trochę kosztują, więc jak mam inwestować, to wolę być pewna, że dobrze :-)
zapomnij mamuśka jak ona tego nie cierpi a o spaniu na brzusiu nie ma szans
Coś się mojej małej pomieszało. Po kąpieli nie chciała cycków, wypiła butlę 120ml i spać nie zamierzała wcale. W końcu zasnęła coś o 21.00, teraz słyszę płacz! Wydoiła oba cyce i 150ml mlekaMam nadzieję, że teraz szybciutko zaśnie.
Dobranoc babki, do jutra :-)
a mówią że mój dużo je
dobrze lepiej duzo niz za mało
Wsiadłam w bus, pojechalam odebrac moje prawko i jak juz je miałam to wsiadłam w auto i wrociłam do domu...
Jezdziłam odrazu sama, tymbardziej, ze mój mąż dostał prawko 4 miesiace pozniej.
Pokłociłam sie zas P. mam go dosc, jesli tak ma wygladac moje zycie z nim to wole zyc bez niego!!!!!:-(
na mojego czaem działa;-)muszę Wam coś napisać, bo rano padłam
parę dni temu wysłałam chłopa do sklepu po cukier waniliowy wrócił z ... proszkiem do pieczenia
dobra niech mu będzie niewielka różnica;-)
poszedł dzisiaj i w sklepie z panią ekspedientką:
T: poproszę proszek waniliowy
E: proszek do pieczenia czy cukier waniliowy? (babka chyba wiedziała, że chłop to chłop) i tutaj mój T. zgłupiał mówi, że wtedy to mu zrobiła mętlik w głowie
T: no to waniliowe
tak czy siak kupił w końcu co trzeba ale czy to taka filozofia iść i kupić cukier waniliowy
idę czytać i nadrabiać

Witam oczy mam na zapalkach , ale z Nicola lepiej , jeszcze ja gardlo boli ,a le goraczki nie ma.Natomias Mia przebija kazde dziecko idzie spac o 17,30 dwa razy budzi sie na butle i spi do uwaga siedzicie 12.30 potem zabawa do 17,30 i tak od 2 dni.
Co do prawka to ja od poczatku jezdzilam sama zreszta nie lubie prowadzic jak M jedzie ze mna.
o mamo jak mój by tak spał to bym latała słuchać czy oddycha
jak śpi 2,5 godziny w dzień to już prawdzam

Wolałam się upewnić, bo Emi pije tylko z butelek Aventu, innych nie chceA one trochę kosztują, więc jak mam inwestować, to wolę być pewna, że dobrze :-)