reklama

Styczniówki 2010 !!

Nadineczka, słońce nie słyszy, bo za daleko do Anglii. :-p
Czechow, ok. Rozumiem. Moja córcia też chyba uważa, że późne wstawanie jest passe. ;-)
Dormark, a to normalne, że ona tyle śpi. Matko, moja tyle nigdy nie spała.
Aga, pogratulować męża. :-)

reklama
Witam!

Pasibrzuch- a skąd te widoki?

To nasze piękne Beskidy... Nie macie pojęcia, jak chciałabym już w góry się wybrać...
Mam nadzieję, że te jogi, pilatesy i baseny poprawią mi kondycję :-)

Agniecha pisze, ze jej dzidzia juz 7 cos tam wazy ;D Dziewczyny, myslalam, ze z krzesla spadne!! ADAS WAZY 8650!! 69 cm ma!! Masakra normalnie!! Chyba zaczne go odchudzac!! ;) Je co 4-5 godzin 150 ml, przed snem 180 ml :) wczoraj dostal marchewke z ziemniaczkami, caly sloiczek, wczesniej dawalam po pare lyzeczek tylko, zeby zobaczyc czy alergii nie bedzie :)

Ja zmeczona jakas aka jestem od 3 dni!! @ mnie zabija ;( cieknie ze mnie niemilosiernie ;/ jakis koszmar!! :( W nocy niegdy nie wstawalam zmieniac sie, nigdy!! A teraz 2-3 razy... Do dzisiejszej nocy 3, a dzis juz tylko 2 :( brzuch boli, glowe chetnie bym uciela, humory mam okropne ;p

:szok::szok::szok::szok::szok:
Masz dziewczyno co dźwigać!

też chciałam jak się młoda urodziła pisać:tak: ale skąd bierzesz na to czas?
bo mi go ciągle brakuje:-(

Jeszcze nie wiem, skąd go biorę, bo zaczęłam wczoraj ;-) Ale mała sypia mi w dzień, więc wydaje mi się, że nie będzie z tym problemu. Poza tym jak raz się nie posprząta, to też nic się nie stanie ;-)

Pytanie dla dziewczyn, które mają dwójkę - kiedy zaczęłyście dawać dzieciom mleko w kubkach niekapkach? Muszę małej kupić większe butelki, mam dwie 260ml, ale nie wiem czy takie starczą, czy lepiej zainwestować w te 330ml? Wydaje mi się, że jak Emi będzie miała pół roczku, to można jej dawać już kubek?

Pytanie dla dziewczyn, które mają dwójkę - kiedy zaczęłyście dawać dzieciom mleko w kubkach niekapkach? Muszę małej kupić większe butelki, mam dwie 260ml, ale nie wiem czy takie starczą, czy lepiej zainwestować w te 330ml? Wydaje mi się, że jak Emi będzie miała pół roczku, to można jej dawać już kubek?

Wiesz co u nas był i niekapek i bidon ze słomką ale w sumie nie potrzebowałam jakieś straszliwej pojemności - mała nie wypijała jakichś hektolitrów wody czy mleka więc ten 330 był mi nie potrzebny. Prawdę mówiąc nie pamiętam kiedy zaczęłam z niekapkiem ale to było mniej więcej kiedy mała miała 6 miechów

Wolałam się upewnić, bo Emi pije tylko z butelek Aventu, innych nie chce :cool: A one trochę kosztują, więc jak mam inwestować, to wolę być pewna, że dobrze :-)

Moje dziecię właśnie usnęło na drugą już drzemkę - i znowu zasnęła dopiero jak się przewróciła na brzuszek - chyba jest jak mama - ja też nie umiem inaczej usnąć jak tylko na brzuchu

ja mam Aventa nie używaną ale małą:-(
Polcia moja i brzuch:cool: zapomnij mamuśka jak ona tego nie cierpi a o spaniu na brzusiu nie ma szans:tak:

idę robić naleśniki chyba zasnę przy nich

Nadineczka - starsza też taka była. Za każdym razem kiedy kładłam ją na brzuch to wydawała dźwięki jakbym ją obdzierała ze skóry. Laura jest inna - a jeszcze jak postawię / położę poduchę która ma wzorki to mała jest już w ogóle wniebowzięta - uwielbia się w nie wpatrywać.

Od 30 minut ciągnie mi się filmik który chce wam pokazać - niby idzie a jak znam swoje szczęście to na ostatnim "wirażu" się net wykopsnie.

Coś się mojej małej pomieszało. Po kąpieli nie chciała cycków, wypiła butlę 120ml i spać nie zamierzała wcale. W końcu zasnęła coś o 21.00, teraz słyszę płacz! Wydoiła oba cyce i 150ml mleka :szok: Mam nadzieję, że teraz szybciutko zaśnie.
Dobranoc babki, do jutra :-)

:szok: a mówią że mój dużo je:-D:-D dobrze lepiej duzo niz za mało:tak:

Wsiadłam w bus, pojechalam odebrac moje prawko i jak juz je miałam to wsiadłam w auto i wrociłam do domu...
Jezdziłam odrazu sama, tymbardziej, ze mój mąż dostał prawko 4 miesiace pozniej.

Pokłociłam sie zas P. mam go dosc, jesli tak ma wygladac moje zycie z nim to wole zyc bez niego!!!!!:-(

Weź jakiej patelni na tego chłopa twego. Jak po dobroci ię nie da to łobuchem go w łeb:blink: na mojego czaem działa;-)

muszę Wam coś napisać, bo rano padłam:-D

parę dni temu wysłałam chłopa do sklepu po cukier waniliowy wrócił z ... proszkiem do pieczenia:-D
dobra niech mu będzie niewielka różnica;-)
poszedł dzisiaj i w sklepie z panią ekspedientką:
T: poproszę proszek waniliowy
E: proszek do pieczenia czy cukier waniliowy? (babka chyba wiedziała, że chłop to chłop:-D) i tutaj mój T. zgłupiał mówi, że wtedy to mu zrobiła mętlik w głowie:-p
T: no to waniliowe:cool2:

tak czy siak kupił w końcu co trzeba ale czy to taka filozofia iść i kupić cukier waniliowy:confused:

idę czytać i nadrabiać

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam oczy mam na zapalkach , ale z Nicola lepiej , jeszcze ja gardlo boli ,a le goraczki nie ma.Natomias Mia przebija kazde dziecko idzie spac o 17,30 dwa razy budzi sie na butle i spi do uwaga siedzicie 12.30 potem zabawa do 17,30 i tak od 2 dni.
Co do prawka to ja od poczatku jezdzilam sama zreszta nie lubie prowadzic jak M jedzie ze mna.

:szok: o mamo jak mój by tak spał to bym latała słuchać czy oddycha:-D:-D jak śpi 2,5 godziny w dzień to już prawdzam:-D:-D

Wolałam się upewnić, bo Emi pije tylko z butelek Aventu, innych nie chce :cool: A one trochę kosztują, więc jak mam inwestować, to wolę być pewna, że dobrze :-)

U nas też avent ale ostatnio uczyliśmy się pić z niekapka soczek i po dwóch dniach załapał:-)

Dziewczyny dziś się zastanawiałam czy nie moglibyśmy się już przenieć do swojej sypialni??? Czy któras zostawia juz okrucha na noc samego w pokoju??:sorry:
Lecimy na szczepienie...o mamooo...trzymajcie kciuki:blink:
Miłego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry