reklama

Styczniówki 2010 !!

AAAAA!!! Mojemu dziecku się coś pomieszało i przypomniała sobie, że jak się w nocy obudzi, to dostanie zjeść i dzisiaj pobudka o 2.00! A już od dwóch miesięcy przesypiała nam całe noce. I tak od dwóch dni pobudka w nocy buuu :-(

Od dzisiaj testujemy Bebiko, strasznie nam ulewa, może zmiana mleka coś da?

Morka, ja wiem do czego ten młotek. Weź go Dorci prześlij, bo coś niemrawa.

To już nie wysyłamy szyszek i klątw, tylko morkowy młoteczek? :-D

Paula,super! Pracą się nie przejmuj, ważne, że kaska wleci. Ja też jak już będę wracała do pracy, to będę szukała byle było blisko, żebym mogła szybciutko do Fafli lecieć :-)

witam was

Ogłaszam dzisiaj strajk i nie sprzatam:no:nie szanuja to niech sprzatają sami:tak:
Mój pierworodny pojechał wczoraj do tesciowej na noc,ja jestem uzalezniona od dzieci ,bo tesknie jak cholera:tak:
:-D:-D:-D Ja też ogłowiłam, w efekcie miałam wczoraj 2 razy więcej roboty niż normalnie :-D
Wszystkiego naj dla dziada!

Kaja, gratulacje! Z Tobą to zawsze medale są!

Dorciaa, nas też już niedługo czeka ta rozpusta. Normalnie chyba se suwaczka walnę! :-D:-D:-
Wybacz mi! Ale ta marchewkowa rozpusta straaasznie mi się spodobała i ukrajdzieję Ci ją ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
WITAJCIE KOCHANE!:-D

Tęskiniłyście?bo ja taaakk:tak:

Joziuuu jak mnie dłuuugo nie było:baffled:ale już jestem:-p

Problemy miałam techniczne z netem masakra noooo:no:

Postaram się nadrobić wszystko ale jak to wyjdzie w praniu to nie wiem:rofl2:

Buziolki dla was i czas nadrabiania czytania:-D

Dziewczyny, ja oszaleje. Pada od rana non stop. Juz mnie dobija to kitoszenie sie w domu. Pada czesto od tygodnia i tak ma nadal jeszcze wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bez tego ruszania sie sadlo rosnie tylko, a ja na 5 czerwca musze byc laska nebeska o 2 kilo chudsza. Nawet nie na 5, a juz na 30 maja. I jak mam to zrobic pytam sie?????
Beznadzieja:-(
Dopoki slonce nie wyjdzie to mi sie ten dol chyba nigdy nie skonczy. Doslownie nic mi sie nie chce:-( Apatia totalna echhhh

Patrysia, nooo nareszcie!!! Brakowało nam Ciebie! :-)
Karoli, a kto powiedział, że mamy być cały czas na wysokich obrotach? Korzystaj, bo jak dziecko będzie starsze, to już trzeba będzie uważać. No bo niby czemu ma sprzątać pokój i uczyć się, jak mama się obija? ;-):-D

A ja jestem SAMA!!! M z Faflą i krowopsem wybyli, mam do pastowania podłogi, więc zaznaczyłam, że z 2 godzinki jakby ich nie było, to byłoby super :-)
No to pośmigam podłogi w 15 minut, a potem leżę i kwiczę :-D

Karoli, a kto powiedział, że Ty laska nebeska nie jesteś? Kto pytam, bo natrzaskam. Dwa kilogramy do takiego kościotrupa jakim byłaś, to nic, Kochana. Się nie stresuj pierdołami, powiadam. Fajna kiecka, makijaż i mucha nie siada!!!

Pasibrzuch, fajne te Wasze suwaczki, tylko zamiast butli weź tam marchew zasadź. :-D

Patrysia, jasne, że tęskniłyśmy. :tak: Nadrabiaj, nadrabiaj. A się działo! :-D

Kochane czytam ale przyznam się ze na szybkiego i sama już teraz nie wiem od którego wątku zaczać(na razie okupuje główny):zawstydzona/y:wybaczcie alem chyba nie dam rady:zawstydzona/y:

Ale teraz obiecuje będe już na bierząco:tak:

PS.MACY oj tak z tego co doczytałam to działo się działo:tak:

Teraz poczytam też i na innym wątku no wiecie jakim hehe;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Patrysia witaj z powrotem :tak::tak::tak:

Karoli ty laska nie przesadzaj :no: ludzie mają większy bagaż dodatkowych kg na tyłku np ja :-);-)

Dziewczyny suwaczki rewelacja :tak::-D

Kaja gratuluję medali :tak:

moje dzieciaki śpią a ja muszę się zabrać za robotę no i tez mam lenia
dodam że mój mąż zrobił dziś karpatkę i cholercia ten suwaczek coś mi się przez to przesunąć nie chce ....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry