reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Kobitki to ja wam zaraz dam po dooopce:wściekła/y:to gdzie wy macie te zbedne kg no pytam się:confused:ja jestem taki liliput i waze te 55 kg i jestem(moim zdaniem)super babka:-)to wy także przeciez jestescie duuzo wyższe ode mnie i waga dla was takze super!:tak:

a ja ja poczekam jakw róce do pracy to dopiero tam schudnę, bo u nas tzreba się ruszać a nie siedzieć i się gapić w kompa jak teraz mam w domu:-)

Patrysia welcome:-)

idę zjeść loda o smaku białej czekolady z kawałkami tejże czekolady normalnie masakra:-D:-D:-D jest zajjjjjjebisty:cool:

Polci zaczęły rosnąć włoski jak by mało ich miała ;) teraz już za uszko dajemy ;)

Ostatnia edycja:
no to ja mam 171, przed ciążą 62kg a przed ślubem 56 - ach to było coś i jeszcze myślałam że za dużo...ehhh a teraz... 69:(

Dorcia jestem z Toba tez mam 171 cm wzrostu i waże około 69 kg - raz 67 raz 68 a przeważnie 69 hihih :- 0 takie wahania dobowe :-) przed ciąza ważyłam 64 kg i była to dla mnie idealna waga - jestem bardzo koscista i jak byłam chudsza to źle wygladałam :-( ale wydaje mi isę ze mimo iz bym wazyła teraz te 65 kg to i tak figura jużnie ta - cos sie zmieniło niestety na niekozyśc :-) ale najwazniejsze ze dla Męża zawsze piekna - czy z oponka czy bez :-) - to tak na pocieszenie hihih ;-)

heheh nadineczka my tu o zbednych kg a ty nam o lodach piszesz hihihihi :-D tez bym sobie takie wszamała. a najbardziej tesknie za lodami w anlii Macy wyslij mi ze 3 pudełka tych Mr been? czy jakoś tak, takie w kubeczkach np z kawałkim ciasteczek albo bananów mmmmm masakra - porzerałam dziennie takie pudełko i nie dziwota ze z angli z 6 kg na plusie wróciłam hahahaha :-D

Witam wszystkie mamy, jestem tu nowa i też walcze z kilogramami po ciąży, teraz 64 a przed ciążą 56!!! Kiedyś juz schudłam 12 kg odstawiając węglowodany i zastanawiam się czy znów tak nie zrobić.

Hello dziewczynki
Wkoncu usiadlam, dzis wielki dzien
Będziem spać sami again:zawstydzona/y: się bedzie działo:-D:-D
My po zakupach, po przepprowadzce, po szałerze i siedlimy ale nie na dlugo bo moj ciateczkowy potwor zaraz wstanie

Kaja Podrzuc mi troche energii:szok: Grqatuluje medali

AAAAA!!! Mojemu dziecku się coś pomieszało i przypomniała sobie, że jak się w nocy obudzi, to dostanie zjeść i dzisiaj pobudka o 2.00! A już od dwóch miesięcy przesypiała nam całe noce. I tak od dwóch dni pobudka w nocy buuu :-(

Od dzisiaj testujemy Bebiko, strasznie nam ulewa, może zmiana mleka coś da?

To już nie wysyłamy szyszek i klątw, tylko morkowy młoteczek? :-D

Paula,super! Pracą się nie przejmuj, ważne, że kaska wleci. Ja też jak już będę wracała do pracy, to będę szukała byle było blisko, żebym mogła szybciutko do Fafli lecieć :-)

:-D:-D:-D Ja też ogłowiłam, w efekcie miałam wczoraj 2 razy więcej roboty niż normalnie :-D
Wszystkiego naj dla dziada!

Kaja, gratulacje! Z Tobą to zawsze medale są!

Dorciaa, nas też już niedługo czeka ta rozpusta. Normalnie chyba se suwaczka walnę! :-D:-D:-
Wybacz mi! Ale ta marchewkowa rozpusta straaasznie mi się spodobała i ukrajdzieję Ci ją ;-)

To że się budzi w nocy znowu to podobno znak ze chce amciu amciu cos innego niz milk:-)

Miłego dnia ( raczej wieczoru)

Achas co do kilogramów to ja nadal na diecie choc przyznam ze troche sobie ja rozszerzam...dzis sobie łatki śniadanowe fundnelam

To że się budzi w nocy znowu to podobno znak ze chce amciu amciu cos innego niz milk:-)

Kurde, a rozszerzamy za 1,5 tygodnia...

A my dzisiaj mamy ubaw. Od teściowej dostaliśmy Album naszego dziecka, zaczęłam wypisywać i kazali tam wpisać chiński horoskop i wyszło nam, że małpa (ja) i świnia (mąż) stworzyliśmy tygrysa :-D:-D:-D

Witam sie dopiero teraz

A my bylismy dzisiaj ogladc najlepszych kierowców rajdow samochodowych:-)

A Zuzia dzisiaj skączyła 4 miesiace , jeny jak ten czas leci:szok:

Uciekam oglądac Usta usta

Miłego wieczorka

Witam wieczorową porą.
Właśnie wróciliśmy ze spacerku, było fajnie, ale głowę sobie wywietrzyłam.

Witam sie dopiero teraz

A my bylismy dzisiaj ogladc najlepszych kierowców rajdow samochodowych:-)

A Zuzia dzisiaj skączyła 4 miesiace , jeny jak ten czas leci:szok:

Uciekam oglądac Usta usta

Miłego wieczorka

Malwina - wszystkiego najlepszego dla Zuzi!
Kiedy zaczynasz śmigać samochodzikiem?

Później nadrobię, buziaczki.
Miłego weekendu

reklama
Tak wg witam nową moderatorke-MACY:-)

No i podoba mi się porządek na styczniówkach:-)

Jak miło wrócić do was:rolleyes:mam nadzieje ze już nie będe miała takich problemów z netem bo inaczej ich tam zagryze:growl:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry