reklama

Styczniówki 2010 !!

Tak jak pisze macy, ASIAX - powinnaś jak najszybciej skonsultować z kimś logicznym to co zauważyłaś po szczepieniu. Wszystko trzeba zgłaszać, nawet niby zwykła temperaturę - a jeśli dziecko jest niespokojne, płaczliwe to natychmiast.

reklama
U nas przy jedzeniu czegoś innego niż mleko też się nie wyrabiam z wiosłowaniem:-D:-D:-D

Gosia, pomijając hamulce w wózku, rozumiem że Dominiś i bioderka=ok??

Yol_a, to pani pediatra głupia, nie mądra.;-) Nasze dzieci skończyły dopiero cztery miesiące. Nie rozumiem, skąd ten pęd ku sztucznościom. Mi się nie spieszy. Młoda głodna, wyciągam cycon i obiad gotowy. Bez prania, bez babrania. ;-)

Laski, mam pytanie. Chcę na poczatku czerwca bryknąć samochodem na Litwę z m i ze Stasiem. To UE wiec czy potrzebuję jakiegoś dokumentu dla Stasia???. Ostatnio (sierpień) nikt mnie nie kontrolował na przejeździe przez granicę.

Laski, mam pytanie. Chcę na poczatku czerwca bryknąć samochodem na Litwę z m i ze Stasiem. To UE wiec czy potrzebuję jakiegoś dokumentu dla Stasia???. Ostatnio (sierpień) nikt mnie nie kontrolował na przejeździe przez granicę.

Mnie sie wydaje ze jakis dokument powinnas miec jednak w razie kontroli, ale pewna nie jestem:blink:

Olek dziś chyba skakał, rece mi opadają a nogi w doopke wchodzą:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry