reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczyny a jak jest u waszych dzieci z główką???

Tzn czy maja ja uniesiona na szyji???
Bo nie wiem czy potrzebnie ale troche sie martwie ze Zuzu trzyma główke na klatce i ta główke ma tak schyloną do przodu, a nieutrzymuje jej na szyji...

Mam nadzieje ze zrozumiałyscie moje pytanie, bo ja dzis na maxa zakrecona jestem..

reklama
Dziewczyny a jak jest u waszych dzieci z główką???

Tzn czy maja ja uniesiona na szyji???
Bo nie wiem czy potrzebnie ale troche sie martwie ze Zuzu trzyma główke na klatce i ta główke ma tak schyloną do przodu, a nieutrzymuje jej na szyji...

Mam nadzieje ze zrozumiałyscie moje pytanie, bo ja dzis na maxa zakrecona jestem..

Chodzi Ci o sztywne trzymanie główki?

Hej kobietki.
Przepraszam,że nie było mnie troche...ale miałam teraz zaliczenia, ale wszystko jest do przodu teraz bede codziennie z Wami tzn jeszcze pracę muszę obronić, a potem wakacje... ale strasznie się boję...
Muszę Wam coś powiedzieć!!!!!!!! Wiktorek ma ząbka!!!!!!!! ale to nie ja go znalazłam tylko moja teściowa no ale trudno.... a ja tak nienawidzę swoej teściowej.............................

Malwina18 Mój Wiktor trzyma tak dość sztywno główkę.
Widziałam, że pisałyście coś o seksie...hm...u nas to ostatnio kłótnie były, że ja nie chce i już go nie kocham...ale mi się w ogóle nie chce...

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny

ja od rana zabiegana byłam w pracy musiałam oglądać znowu szefostwo brrr do tego potem wlecieliśmy do tesco a potem mój do pracy pojechał a ja na to usg bioderek z małym a taka syfna pogoda że na samą myśl mi się nie chciało ale mały był bardzo grzeczny tylko choler... autobus tak zahamował że mi puściły hamulce i wyrwało sie coś wszyscy polecieli do przodu ja z wózkiem i wjechałam nim w oparcie dla wózka inwalidzkiego musi mąż mi oblukać bo coś strzeliło i posypało sie po autobusie może wyrwało hamulec bo już nie chciał trzymać jak jechaliśmy ...

teraz mi mały nie chce spać a córa marudzi wiec doczytam później

czesc dziewczyny

ja od rana zabiegana byłam w pracy musiałam oglądać znowu szefostwo brrr do tego potem wlecieliśmy do tesco a potem mój do pracy pojechał a ja na to usg bioderek z małym a taka syfna pogoda że na samą myśl mi się nie chciało ale mały był bardzo grzeczny tylko choler... autobus tak zahamował że mi puściły hamulce i wyrwało sie coś wszyscy polecieli do przodu ja z wózkiem i wjechałam nim w oparcie dla wózka inwalidzkiego musi mąż mi oblukać bo coś strzeliło i posypało sie po autobusie może wyrwało hamulec bo już nie chciał trzymać jak jechaliśmy ...

teraz mi mały nie chce spać a córa marudzi wiec doczytam później

chyba najbezpieczniej jest parkować bokiem do kierunku jazdy, bo w razie zahamowania mały opiera się całym ciałem a nie np główką o wózek.

ja jeszcze w autobusie nie byłam z wózkiem i chyba się nie odwazę ja to wygodna bo my tylko w aucie :)
Ania mi też się nie chce.
Paula u nas to samo jak buźka pusta i dobrze powiedziane, że nie można się wyrobić z wiosłowaniem do dziubka;)

reklama
Yol_a, ja przepraszam, a kto Ci powiedział, że Ty jesteś złą matką? Światowa Organizacja Zdrowia ZALECA wyłączne karmienie piersią przez pierwszych 6 miesięcy. Poza tym Ty jesteś matką i Ty decydujesz. Mnie teściowa ostatnio pytała, czy już daję żarło, bo ona widziała słoiczki od 4 miesiąca. Więc ją wyprostowałam. :-p

Paula, widzę, że jedzonko na całego! :-)

ASIAX, koniecznie powiedz pediatrze o swoich spostrzezeniach po szczepieniu i niech odnotuje to w karcie.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry