reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Mówicie o wyczynach starszego rodzeństwa --- moja jest niesamowita - delikatna, zajmuje się małą, bawi się z nią, ostatnio zabrała mi książeczkę i zaczęła po swojemu jej czytać. Nie myślałam że tam będzie.... ale oczywiście ma też akcje typu - macha jej nóżką tam mocno że mało jej nie ukręci, gilgocze tak że żebra "trzeszczą" i tak samo przytula.

reklama
Dziewczyny uważajcie! Najbezpieczniejsza dla maluchów jest podłoga, nawet jeśli złapie pruszek z podłogi to nic im nie będzie a z wszelkich urządzeń spaść to oj, ojjj

Dziekujemy za życzenia!
Minął dzionek bardzo fajnie, była babcia z dziadkiem i miło spędziliśmy czas.

Mówicie o wyczynach starszego rodzeństwa --- moja jest niesamowita - delikatna, zajmuje się małą, bawi się z nią, ostatnio zabrała mi książeczkę i zaczęła po swojemu jej czytać. Nie myślałam że tam będzie.... ale oczywiście ma też akcje typu - macha jej nóżką tam mocno że mało jej nie ukręci, gilgocze tak że żebra "trzeszczą" i tak samo przytula.
no z nóżkami to u nas też takie akcje albo z rączkami czyli chyba każde starsze rodzeństwo tak robi ?....
ale nie powiem też czasem jest niemożliwa jak zaśpiewa kołysankę lub daje buziaki tuli i mówi że D to najwspanialszy braciszek na świecie ;-)

Kaja zgadzam się ja od maleńkości nie zostawiam dziecka na łózku nie zabezpieczając brzegów teraz to jest opatulony kołdrami z każdej strony ewentualnie jak muszę iść na dłużej to tylko do łóżeczka na podłodze też strach bo Emilka biega a ona robi też tak że jak małego kładę to ta przybiega i patrzy z góry nad nim i też nie wiadomo co wykombinuje wiec jak ona jest w pobliżu to mały sam być nie może :sorry2:

a w ogóle to brawa dla dzieciaczków :tak:

WItam po pracowitym weekendzie:-)
Moi chlopcy spisali sie na medal, dziecko zadowolone w dobrym humorku wiec jestem z malza dumna:tak:
Najlepsze zyczonak dla Tymka i Matiego
Nadineczka w morde przez tego twojego lonka mi sie komp zawiesil:wściekła/y::-D

Co do zostawiania to u nas juz nie ma mowy:no: Jak musze wyjść to na podloge do zagrody, nawet w foteliku nie moge zostawic bo sie wygina pomimo tego ze przypiety:sorry:
Najpiekniejsza chwila na świecie kiedy cię dziecko po dniu pracy przywita bezzebnym uśmichem:-)

Dobrej nocy

Witam się wieczornie. Wczoraj Was poczytałam troszkę, ale nie miałam nastroju za bardzo na pisanie.
Dzisiaj też tak krótko, bo młoda śpi i nie chcę jej monitorem świecić.
Wszystkiego najlepszego dla naszych małych solenizantów dzisiejszych. :)
Beti, też trzymam kciuki za bioderka.
I dobrej nocki wszystkim, papa!

dziewczyny ja spac nie moge!!!, to chyba z nerwow. o 10 usg...wczoraj ogladalam te cholerne faldki i jak na moje oko sa rowne i psioszka tez.no ale to tylko na moje oko, co bedzie to dzis aparatura pokaze. wczoraj juz nie wytrzymalam i zdjelam mlodej aparat chyba na 2h, Boze jaka ona byla szczesliwa. przewracala sie po podlodze na prawo i lewo i wogule to mamusi nie chciala;-) najgorsze jest to ze dzis usg a jutro wizyta u tej mendy (czytaj ortopeda z Niekłaskiej) wiec i tak do jutra jeszcze stres.

Macy, Agniecha fote fryzurki pykne i wkleje na zamknietym, ogoolnie pierwszy raz od 10 lat mam krotkie wlosy,ale chyba mezowi sie podoba bo lazi za mna i sie odczepic nie chce;-)

Malwina18
moja tez dupcie do gory bierze a glowa wije jak waz bo na lapkach jeszcze nie umie sie podeprzec;-)

jak wy wstawiacie te suwaczki centylowe??gdzie to znalezc mozna??

odezwe sie jak wrocimy

hihi nie było mnie raptem na stu stronach i chyba nie nadrobięD: ach te kompy, m próbował naprawić go rękoma dosłownie dyski padły, nie przeżyły pojedynku:D

dobry dzień wczoraj wcięłam cekoladę studencką ceską:-)

co to jest leje się z nieba, mokre i wkur...? leje wczoraj było idealnie ani za gorąco ani za zimno a dzisiaj ble

oko mnie boli i dalej mam spuchnięte nie wiem co jest ale dam radę na razie baj baj bo ja byś hungry :-D

Dzien dobry:-)
U nas dzis tez chlodniej ale nie zimno.W koncu jest czym oddychac,ta duchota byla nie do zniesienia.
Wstalam dzis taka wypluta,ze sie pozbierac nie moge....glowa boli ledwo oczy otwarlam,na razie zlopie kawe moze mnie troche podniesie na nogi.
Milego dnia zycze:-)

reklama
To ja też bryy!!!
A na dworze inne bryy!!!Pada- bryy!!!
Już ponoć nie mam problemów z serwerem więc z widomością powinno być ok!!!!!
Gratki dla Tymka i Matiego i dla innych solenizantów!!!!

Co do wędrujących dzieci po kanapie- masakra, w sobotę córka mojej kuzynki, starsza od C o 1mies. i tydzień spadła z łóżka - jechali z nią do szpitala, nic Jej nie jest ale ile strachu....
Ja tam się dziwie że kuzynka Ją samą niby tylko na swoje mycie zębów zostawiła no bo Radika to była juz extra mobilna 29 maja jak na weselu byliśmy.....
Jednak trza na nasze pociechy uważać.....
wiw u nas przez koty kojec jest dobrym rozwiązaniem, ale do kojca wiadomo też sierściuszki wchodzą- choć gonię, ale zawsze C coś rozkładam- pieluszkę tetrową, kocyk.....
A w ogóle to miłego dnia!!!!

A i napiszę Wam że z tego mego Syna to żem :) dumna!!!!!!
Chichra się w ogóle fenomenalnie!!!! ale wczoraj przeszedł siebie - podrzucałam piłeczkę a ten tak się śmiał że szok, aż gardłowe, nieprzerwane ha ha ha, do łez!!!!

Beti wciąż kciuki zaciśnięte!!!

Agniecha Ty już coś wiesz o tej pracy męża, czy to dopiero masz wiedzieć w czwartek bo zwątpiłam.....?

Trzymajcie się !

Do góry