reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Gosia, pomysly ma szalone ta Twoja cora. Moj tak mloda sciska, ze czasami sie zastanawiam, jak ona jest w stanie oddychac. :eek:
to ona też tak robi podchodzi do małego i mówię od razu do niej że delikatnie a tak jak go wyściska to strach :sorry2: tylko małemu czasem się to podoba tak samo czasem jak podbiega to strach bo raz się zderzyli głowami nie mocno bo ją przyhamowałam ręką ale jednak mały płakał ja sie boję i ich samych nie zostawiam choć nieraz śpi sam w pokoju to staram się by Emilka była wtedy ze mną bo wczoraj mu ręcznikiem głowe przykryła a zdążyła tylko wejść a ja poszłam za nią i mimo że tłumaczę że tak nie wolno ona chyba robi to specjalnie :sorry2:

agagsm
wiw: moja tez oparta o mnie sama sie podnosi i siada bez mojej pomocy - fajnie to wygląda, a my mamusie jakie dumne od razu, że dzieciaczki siadają hehe:tak:

tak wyczekane to siadanie , że wszystko cieszy i te maluchy juz takie duże się wydają z tymi swoimi potrzebami, zachciankami, humorkami:-D:-D:-D

czechow, też skorzystałąm i sobie suwaczek centylowy wstawiłam, tylko tam równe kilogramy oblicza bez przecinka albo ja jakaś głupia jestem i wpisać nie umiem:baffled:

Sto lat kochanym soleniznatom:)
Wiw no moja by mogła usiąć bo zaczęła się turlać z pleców na brzuch , z brzucha na plecy. Poszłam do lodówki masło schować , dosłownie kilka sekund wracam a ta sie już z jednego końca łóżka na drugi przeturlała. Złapałam ją w ostatniej chwili także już koniec z chwilowym zostawaniem bez mamusi:)

Wiw no moja by mogła usiąć bo zaczęła się turlać z pleców na brzuch , z brzucha na plecy. Poszłam do lodówki masło schować , dosłownie kilka sekund wracam a ta sie już z jednego końca łóżka na drugi przeturlała. Złapałam ją w ostatniej chwili także już koniec z chwilowym zostawaniem bez mamusi:)

hehehe... brawo dla Buni! te nasze koloski wolniejsze w motoryce ale jakie mięciusieńkie:)))):-D u nas przewroty tylko z pleców na brzuch a odwrotnie tylko do połowy.
Ja nabyłam kojec żeby małego bezpiecznie na chwile odstawiać ale kiedy moge to kłade na podłodze koc a na nim gąbke z kojca i niech się turla tylko się zastanawiam co będzie jak się poza koc wyprawi bo u mnie koty szaleją i nie sposób żeby gdzieś sierci nie zgarnąć:unsure:

Gratuluje turlania !

Ja wczoraj też się przestraszyłam - położyłam małą na samym środku łóżka (duże 220 na 220) i poszłam zebrać pranie z łazienki wracam a mała robi te ruchy a'la raczkowanie i już jej kilka centymetrów brakowała by dać nura głową w dół. Teraz się już bardzo pilnuje

Gratuluje turlania !

Ja wczoraj też się przestraszyłam - położyłam małą na samym środku łóżka (duże 220 na 220) i poszłam zebrać pranie z łazienki wracam a mała robi te ruchy a'la raczkowanie i już jej kilka centymetrów brakowała by dać nura głową w dół. Teraz się już bardzo pilnuje

U nas tez Alex niby raczkujac popitala jak nie wiem co...tez zostawiony na wielkim lozku w pare sekund jest na krawedzi....Oj skonczylo sie oddalanie ''na sekundke'' ;-) Teraz jak cos robie to maly do hustawki albo na puzzle na podloge.

A tak w ogole to dobry wieczor:-) i najlepszego dla dzisiejszych solenizantow:-)

reklama
witam laski!!!!

A my dzisiaj mimo duzo gorszej pogody wybralismy się z teściami na motorkach na mistrzostwa świata w enduro. Trochę zmarzliśmy ale fajnie było..:-)

I był to od 5 miesięcy pierwszy dzien bez Zuzi, została z moja mama i siostrami.:szok:

Wszystkiego dobrego dla Solenizantów!!!

gosia niezłą masz córunie, moze zazdrosc?

co do siadania to moja tez juz nawet sama siedzi, ale chwilkę, a oparta o poduszki to potrafi nawet dłuzej

a ja tez wczoraj dostrzegłam jak Z podnosi dosc wysoko pupcie i tak jakos do przodu by chciała, tylko rączki zostają jeszcze:eek:
miłego wieczorka

Do góry