reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziś zdecydowanie chłodniej. Nawet głupio, bo za duży przeskok, mogłoby być chlodniej o 5 -10 stopni góra a nie o 15. Dziś u mnie narazie 20 i dość silny wiatr. Nie jest mi zimno jak roxeen ale zmiana duża. roxeen - to lepiej nauka wchodzi jak jest chłodniej więc się ciesz.
My dziś kończymy 5 miesięcy... fajowo.

Pasibrzuch - ale spotkałaś przypadki... :szok:
bibik - gratulacje na nowe umiejętności:-)
jola - dziś pewnie już drugi dzien pracy - trzymaj się!;-)
agniecha - my dziś też będziemy mieć gołąbki - moja mama nas odwiedza. Mnie się mało kiedy chce je robić zwijać... a te mamy nasze to jakoś tak hop, hop i jest. To smacznego:tak:
macy - pewnie i ty niebawem pojesz gołąbkow :tak:
Beti - trzymam kciuki!

reklama
my właśnie wychodzimy na spacerek,
Kaja dużo zdrówka, radości i i miłości dla Twojego szkraba, mój Mati tez dzisiaj 5 miesięcy kończy, jak ten czas zleciał :)
zmykam, pa pa do wieczora

Witam się niedzielnie:)
u nas też ochłodzenie i to znaczne, dziś cały dzień się czaje żeby wyjść na spacer ale wyglada że zaraz zacznie padać no i tak siedzę, czekam i kawkę pije, albo niech pada albo się rozjaśni, jakaś mało zdecydowana ta pogoda:confused:
Wczoraj miaśam gosci i czasu zabrakło na forum więc zaraz zaczne nadrabiać, tylko zerknełam co tam się działo...

Pasibrzuch - takie mamy społeczeństwo, ja też tego nie rozumiem ale już się przyzwyczaiłam niestety:-( moja sąsiadka mająca dzieci w wieku 2,5 i 4 ciągle na nich krzyczy i daje kary, chyba 100 kar dziennie bo jak łatwo się domyślić skutek żaden!!!!!!
a inna styczniowa mamusia , narzeka że ma marudne dziecko, kiedy trzyma małego na rękach w pozycji leżącej a on najpier kwili a potem już pałna jazda, pytam czemu on teraz płacze a ona na to : bo nie lubi tej pozycji i dalej go tak trzyma????!!!!!! przyszedł jej mąż wziął małego w pozycji pionowej i cisza spokój, nie to dziecko ???!!!!!! więc pewnych zachowań nie da się pojąć

agagsm - pewnie coś pomyliłam albo coś się działo i szybko chciałam posat skończyć:sorry2: to Miśka ma na zaśkę albo zaległe nadrobiłam:))))

Kaja wszystkiego nj naj dla Tymka z okazji miesięcznicy hihi :-) jeszcze miesiąc i półroczne bobay bedziemy miały - leci ten czas ja szaluuuny :- )

ja własnie wróciłam z kościoła - ale nas kdządz przetrzymał 1,5 godz msza trwała maaatulu - dobrze ze Amela miała tyle cierpliwości iładnie sobie śpiewała w wózku :) teraz już Mała po obiadku i idziemy się lenić przed tv tzn ja przed tv a mała na macie niech fika :-)

Miłej niedzieli Kochane :-)

Kostek dziś nie chce się sam bawić i domaga się uwagi, może jednak stęsknił się troszkę za mamą jak mnie w tygodniu mniej widzi:confused::-) więc tak z doskoku piszę.
No i mam swój wyczekany prawie siad:-):-):-) bo mały na kolanach oparty o moją klatkę po prostu chwicił się palców i usiadł:)))):-D :szok:potem zrobił to jeszcze kilka razy i głókę przy tym trzyma jakby siedział od zawsze, nawet mu się nie trzęsła:-D co prawda to nie to samo co z płaskiego się unieść ale duży krok do przodu jak na niego!!!!!

Kaja_10 Najlepszego z okazji dzisiejszego Tymkowego święta, niech mu słoneczko w życiu zawsze świeci:)))

macy my też chrzciny w lipcu planujemy ale po openerze:))) jak mój m wróci do zaczniemy szczegóły planować, młody jedzie z nami ale w hotelu z babcią bedzie siedział, mam nadzieje że pogoda dopisze? :)

Beti dopisuję się do trzymających kciuki

Witam :tak:

Agniecha Kaja najlepszego dla waszych dzieciaczków ;-)

dotarło do mnie że już mamy dzieciaczki co pół roczku skonczyły wiec Black najlepszego i dla twojej Ani :tak:

co do większych dzieci ...
dziś np moja ugryzła małego w rękę i mi to powiedziała a potem dodała że był dzielny i nie płakał :szok::eek: pewnie nie mocno bo na pewno by się rozpłakał :sorry2:albo tak ją obserwuje a ona udaje że bierze jego rękę i wkłada do książeczki między strony.... ale włożyła swoją i gniecie stronami i mówi za niego że go to nie boli ....a potem chciała na prawdę mu to rączkę włożyć w tą książeczkę tylko pewnie wcześniej sprawdzała na swojej czy to boli ta to ma ale pomysły :no:

Kaja, najlepszego dla ziecia. :tak:
Agniecha , najlepszego dla Matiego.
Gosia, pomysly ma szalone ta Twoja cora. Moj tak mloda sciska, ze czasami sie zastanawiam, jak ona jest w stanie oddychac. :eek:

reklama
Kurcze pewnie jestem wyjątkiem ale ja nie lubię niedziel;-)jakoś tak najbardziej lubię soboty, a nd to już tak szybko leci czas i zaraz jest paskudny poniedziałek!
U nas dziś sennie - normalnie nic mi się nie chce, więc odpoczywamy sobie wszyscy:-D

Kaja, Agniecha, Black: NAJlepszego dla waszych skarbów - dużo zdrówka i nowych umiejętności:)
Gosia: ale córa ma pomysły - strach się bac;)
Pasibrzuch: co to za park, żeby nie powiedzieć kto tam chodzi?:shocked2:no ale "zamknij sie k***" powiedziane do malutkiego dziecka to też niestety słyszałam na ulicy. Biedne te dzieciaczki:-(
wiw: moja tez oparta o mnie sama sie podnosi i siada bez mojej pomocy - fajnie to wygląda, a my mamusie jakie dumne od razu, że dzieciaczki siadają hehe:tak:a w łóżeczku łapie się szczebelków i do połowy sie podciąga, ale do końca jeszcze usiąść tak sama z płaskiego nie umie, ale jeszcze chwilka i my biegać będziemy za dzieciaczkami:tak:
Roxeen: a co tak zimno u ciebie? fakt o 10 stopni w dół na termometrze, ale u mnie w domu nadal daje to 24 stopnie, więc dalej okna pootwierane i Miśka w rampersie macha gołymi nogami:zawstydzona/y:
Tysiolek: 1,5h msza w kościele?:shocked2:to ksiądz miał natchnienie:-D
Beti: trzymamy kciuki!
Jola: no ja to po 3h na mieście wracam stęskniona za moim szkrabem, a tak po dniu w pracy to sobie wyobrażam wasze spotkanie z synkiem;-):-D Chłopaki jak sie przyzwyczają, że mama w pracy to będę razem szalec i będzie dobrze;-)na razie to te nasze dzieciaczki uzaleznione od nas jak nie wiem..

Miłego wieczorku!

Do góry