Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
\

Bećka, czarno jak w piekle mamy... Czytałam w mądrych knigach że tak lepiej dziecię nauczyć, bo lepiej wypoczywa, gałka oczna rośnie i w ciemnościach całkowitych organizm ponoć produkuje jakąś tam substancję uspokajającą czy coś... jeszcze coś było ale nie pamiętam co...
Chodzi o hormon wzrostu.

to ja chyba byłam dobrze oświetlana bo mam tylko 151cm;-)![]()

My co prawda nie spimy z malym w pokoju,spi sam bez lampki.Mam jszcze pytanie się nie śmiać please..do mam które śpią w pokoju z dzidzią czy śpicie przy zapalonej lampeczce czy w ciemnościach całkowitych???
chcialam sie popisac wiedza ale Czechow mnie ubiegla....Bećka, czarno jak w piekle mamy... Czytałam w mądrych knigach że tak lepiej dziecię nauczyć, bo lepiej wypoczywa, gałka oczna rośnie i w ciemnościach całkowitych organizm ponoć produkuje jakąś tam substancję uspokajającą czy coś... jeszcze coś było ale nie pamiętam co...

,tak więc kroję,kroję a tu rach ciach nożyk mi się ze smyknął i wbił w nadgarstek,to ja tylko spojrzałam i myślę sobie kurcze chyba przecięłam sobie żyłę,więc dorwałam chusteczkę i zaczęłam uciskać,ze strachu to nawet mi krew nie leciała a w momencie to byłam cała mokra,ale podnoszę chusteczkę i na szczęście trafiłam między 2 takie spore żyłki,a strachu się najadłam że ho ho.