Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale nie powiem coś się chlodniej zrobiło bo jakiś wiaterek jest ale cudow nie ma 

ja też chcieć :-)Klara - daj maila to Ci wyśle tę książkę - mam własnie w pdfie. Czyli Twój C. tez je 4 razy tylko na dobę, hmmmm
.
I ja się witam ale upalnie!
U nas duchota straszna a Antos juz drugą drzemkę zalicza,wstał o 12 i teraz znowu śpi,kochane to moje dziecko dzisiaj no.A ja przed bb i czekam na Z bo jak z pracy wróci to jedziemy opłaty porobić i coś do żarełka kupić.
Kaja sto lat dla Tymcia!
Kurcze jak tak czytam co piszecie o tych porach na jedzonko to my chyba najmniej zorganizowani jesteśmy,bo unas wygląda to tak,że mały je w nocy cyca tak co 3 godz jeszcze,rano budzi się koło 8-9 bawi się,potem tak koło 10 dostaje cyca,12.30 wcina obiadek tak z pół słoiczka,pomieszany z owocami bo inaczej nie tknie,a potem to cyc,woda i pod wieczór jak się uda mu wcisnąć nestle sinlac ale z owocami tak pół szklaneczki,no i oczywiście przed snem cyc.Chyba ja muszę poprosić o przesłanie tej książki bo coś widzę że mnie się ona by przydała,gdyż widzę że muszę się jakoś bardziej zorganizować.
i chyba widzę, że trzeba się brać za małą organizację
i to było lepsze niż mój chłop

Normalnie podroz zajmuje nam 11 godzin a teraz az 24 

Damian strasznie płakał bo gorąco nie było czym oddychać. A teraz meczymy sie z 3-dniówką 

Gorączka prawie pod 40 stopni juz 2 dzien i dzis okropna wysypka ale lekarz mowi ze do jutra powinno byc ok.