reklama

Styczniówki 2010 !!

Malwina Najlepsze życzonka dla Zuzi z okazji wczorajszej rocznicy:-D
Patrysia, Kaja mój tez się ślini na maxa od kilku miesięcy ale teraz od tygodnia jeszcze bańki z piany, pierdzenie buzią bez przerwy az zapomniał o innych dzwiękach a cały czas z otwartego pyszczka po prostu leca ciurkiem strugi śliny , więc chyba podobnie jak u Was ale zębów na razie brak:confused:

morka zbij robale i wracaj bo coś Ci się pasek pod postami schował?

reklama
A mój od jakiegoś czasu się przestał się aż tak bardzo ślinić hmmm ale za to wszystko gryzie i bierze na dziąsła

Widzę ze dużo osób wyjeżdża wiec miłych wakacji i szerokiej drogi ;-)

i również najlepszego dla 6 miesięczniaków

Witam się upalnie, chociaż ja mam w pracy klimę, więc teraz w przyjemnym chłodzie siedzę, ale jak pomyślę że o 16 do nagrzanego samochodu mam wsiadać i stać w korkach, bo dzisiaj piątek i Warszawiaki do korzeni wracają (czyt. pól Warszawy jedzie na moją i okoliczne wioski)

Uprzjmię donoszę, że przebił się nam wczoraj 4 zębolek, więc mamy już prawdziwy kasowniczek.

chcesz moje 150mkw? hihi
wczoraj odkurzyłam z zaciśniętymi zębami bo przy psie to syzyfowa praca, mam otwarty dół 70metrów i umyłam podłogę zwykłym płynem bo ten do naszych panelakow się wykończył siadam i co kuźwa jak była brudna tak jest noż kurna!!!!

Dorciaa - ja mam 160 mkw, do sprzątania i na dole też 70 metrów otwarte, co prawda pieska nie mam w domu, ale u nas wszechobecne pyłki od brzozy, dostałam od mamy mop parowy i detergentów nie muszę używać.

Zaległe 100 lat dla wszystkich półroczniaczków i siedmiomiesięcznaczków!!!

Tym co wyjeżdżają miłego wczasowania!!!

ASIAX gratuluję kasownika:-D ja też w pracy może jeszcze z godzinkę i pomykam spędzić cały weekend z moim maluchem, korków współczuje zwłaszcza że w taki upał ludzie jezdżą jak ślepcy !!!!

Asiax - było taki wielki dom budowac?:-D
Ja mam 115 m a też sprzątanie mnie jakos nie ciągnie :-pJakos mi sie wydaje, ze dzis upał jeszcze wiekszy matko kochana :baffled:

wiw - napisałaś jakiś czas temu o ćwiczeniach na wątku maluszek u doktora - teraz zauważyłam i odpisałam.

Czekam na swimmersy, miały być dzisiaj.
Jak nie były mi potrzebne, to w każdym sklepie je widziałam, ale jak chciałam kupić, to w żadnym z tych sklepów nie było :baffled: Więc zamówiłam na allegro i mam nadzieję, że dzisiaj dojdą. Ale póki co cisza...
Ciasto się piecze, bo miałam masę makową i szkoda by było, żeby zepsuła się, jak nas nie będzie, więc robię pieguska, będzie jutro do kawki :-) No i mam saunę za free :-D

reklama
[B pisze:
Pasibrzuch[/B];5677360]Czekam na swimmersy, miały być dzisiaj.
Jak nie były mi potrzebne, to w każdym sklepie je widziałam, ale jak chciałam kupić, to w żadnym z tych sklepów nie było :baffled: Więc zamówiłam na allegro i mam nadzieję, że dzisiaj dojdą. Ale póki co cisza...
Ciasto się piecze, bo miałam masę makową i szkoda by było, żeby zepsuła się, jak nas nie będzie, więc robię pieguska, będzie jutro do kawki :-) No i mam saunę za free :-D

o czym piszesz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry